ümitech Nickli Üyeden Alıntı
Burdan Kimseye it köpek dediğim yok hemen niye alınıyorsunuz , esip gürlemişsiniz bir sürü, buraya konu acan benim niye buradan şikayet edeyim.evrt konu acılması ve bugüne dayanan süreçte yazılar değişti ama benim huzurum zerre kalmadı,bu arkadas benim ayarlarımla o kadar oynadı o kadar belden aşşağı vurdu ki izahı imkansız, yanlıslarının ardı arkası kesilmedi, tahammülsüzlüğüm bana yapılan haksızlıktan dolayıdır.aksam da yazmamın nedeni kendisine kaç tane cevaplaması gereken soru sordum.konuda aktifken hiçbir şey yazmadı.ara dedim aradım acmadı daha sonra acıp 1 dk konustuktan sonra yüzüme kapattı.bu konu onur meselesine döndü para kazanılıyor bir şekilde.bu şahsın yapmaya calıstıgı şeyler birgün sizinde basınıza gelmez inşallah.çünkü hayatımda 1 tane sorunlu araba ticareti olmayan ben şimdi nelerle karşı karşıyayım kınunun özü budur..
Birde unutulmasın ben s3 e keyif için biniyordum bu arkadas para kazanmak için aldı anlayın neden çırpındığını..
Lütfen üstte attıgım postların cevabını kendisinden birde siz dinlemek istediğinizi söyleyin???
İstanbuldan selam alıp verdiği an az 15 kişi şimdiden bu arkadası haksız buluyor.bu hala beni oraya cekip işleri bataga cektigi gibi aynısını yapmak istiyor ,geldiğimde kendisinide dinlersiniz benide , şahitleride..
İstanbulda olacam burada konustuklarımdan farklı bişey konusursam , kimin sözünün eri oldugunu görürsünüz, isteyen buyursun gelsin.yanyana geldiğimizde can ciğer kuzu sarması olmayacaz yazması kolay kafanıza göre yazıyorsunuz.
Piscocuk dünden beri sert geliyorsun konuya sakin ol, evet basında güzel yazdım edebli şekilde ama bu cocuk yemin olsun edeb haya bırakmadı hep belden aşşağı vurdu ve bana aklınca psikolojik baskı yapıyor sende buyur gel olacakları dinle.