chevelle Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle iki tarafı da tanımam. yapılan ticaretin yanlış olduğu herkesce yazılmış zaten. Benim takıldığım başka bir konu oldu, yazmadan geçemedim. İlk postunuzda ''Allah var kendisi fiestayı görmedi,şehir dışında oldugundan birisi vasıtasıyla yolladı bana'' demiştiniz. Bu aracı ikinizin de tanıdığı hatırlı birinin yolladığını söylediniz, 40'a satılırsa 2bin alacağınızı vs. söylediniz. Şimdi araç satıldı mı ki peşinen 3000 istiyorsunuz? Belki ilk postunuzda dediğiniz gibi 40'a satılacak?
Bir diğer husus, ki bence en dikkat çekicisi, ilk postta lütfen kimse kötü söz söylemesin, küfür etmesin dediniz, ardından ''lan, lun, oğlum, koçum....'' gibi tahrik edici kelimeleri ilk ve sürekli siz kullandınız. Küfürleri dememe de gerek yok. Adam sakin kaldıkça, yazmadıkça kendi kendinize yazdınız. Kimseden bi yanıt gelmediği halde üst üste ayrı mesajlar yazdınız, konunun hitliği kalmadı diyen de sizdiniz. Bir ara ''geldiğimde açar bakarız benlik bişey çıkarsa şurdan atlarım, bunu yaparım ederim'' dediniz,sonra sorun benden çıksa da kuruş yok dediniz...
Kısaca, bu ticarette bence haklı bi taraf yok, iki taraf da hatalı; ama şu konuya bakıldığında samimiyetinize inanmıyorum.