User Tag List

Sayfa 5/17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
314 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: 01 DEV 91 Audi s3 ve sahibi Hasan Şimşek hakkında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehehe seni gidi seni aklınca burda ikna yokunu seçip masrafları kitleyeceksin bana
    Yemezler aslanım sen eğer dediklerini yapar benim agzıma silah dayar ve yaptıgın hataları kabul edersen, ben terbiyesizlik yaptım adamın özel hayatına kadar müdahalede bulundum birdaha da kimseye bu şekilde davranmayacağım dersen yarın açtır arabayı bende senin arabanı yaptıracagım ! Bak adam var senin karsında senin gibi dönek yok..
    Hadi yaz bakalım sabahlar olmasın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi aslanım adam ol ve tekrar et bakalım
    Ben bu adama hata yaptım
    Tehdit ettim
    Özel hayatına müdahalede bulundum
    Bunlar için özür dilerim
    Haksızım ve hakkımı bu şekilde aramamam gerekiyordu
    Haydi söyle
    Sonrada git açtır masrafın hepsi benden kurusıkı hasan

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hehehe seni gidi seni aklınca burda ikna yokunu seçip masrafları kitleyeceksin bana
    Yemezler aslanım sen eğer dediklerini yapar benim agzıma silah dayar ve yaptıgın hataları kabul edersen, ben terbiyesizlik yaptım adamın özel hayatına kadar müdahalede bulundum birdaha da kimseye bu şekilde davranmayacağım dersen yarın açtır arabayı bende senin arabanı yaptıracagım ! Bak adam var senin karsında senin gibi dönek yok..
    O arabadan senin adamlığından emin olduğum kadar eminim. Sen söz verdin geliyorum dedin, bekliyorum naylon delikanlı mısın? Alüminyum folyo mu ? Bekleyip göreceğiz kimse senin olmayan kusuru seninmiş gibi sana maledemez ne burda ki esnaflar ne ben ne de başkası açtır hatalıysam kabul ediyorum de hatalı olan belirlensin ödeme harçlık yap kendine benim için artık açıp hatanı göstermek kaldı. Kim bu ticarette haksız ise çocuğundan çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiesta'daki değer kaybını istanbuldaki arkadaş karşılıyorsa
    s3 teki masrafıda Adanadaki arkadaşın karşılamasi gerekir

yada arabalari herkes birbirine geri gönderir

3 5 kuruş için birbirinizin hakkına girmeyin bu dünyanın birde öbür tarafı var.

bu işin çözümü bunlar
    Herkes pantolon giyer, önemli olan hakkını verebilmek 🙂

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yav he he çocuk ruhlusun çözdüm artık " masrafları kitleyeceksin " nasıl bir cümle ya zaten kabul ediyorsun kusurlu masraflı araba verdiğini şu cümle ile düşün tart öylr yaz kendini rezil etme yazık vallahi pes ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar ediyorum üstte post olarak gectim ama cevap vermedin?
    Ben istanbula geliyorum hasan geliyorum sen merakta kalma ne kadar delikanlısın o zaman göreceğiz
    Herkes gelecek konu masaya yatırılacak sende kovboyculuk oynayacaksın işte
    Eger çoğunluk seni haklı bulursa ve yaptıgın terbiyesizlikler içşn özür dilersen herkesin içinde sana söz arabanı yaptıracam daha ne diyim?sen seçtin bu durumu sen vereceksin hesabını..adam olacaksın insanların hayatlarına müdahale ye varan tutumlardan kaçınacaksın aslanım..
    Bak pek konu kalmadı haklısın ya hani herkesin içinde özrünü dile yaptırayım arabanı..yukarda yazıklarımı yaz arabayı kap
    Ha yok diyorsan benimde yapacagım bişey yok istanbulda ki barış hakemleri karar verceek buna..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sana hayır mı dedim?
    Komik olma hasan , alçalma , ben sana dedim ki 3.000 verdik diye kaçacak değiliz yine yardımcı oluruz imkanlar el verdiğince dmeedim mi? Kaçtım mı? Göçtüm mü? Eger bunu sana art niyetli biri yapsaydı vallahi ulaşamazdın ve hiçbir hakta talep edemezdin..
    Bak ben sana bozuk araba stan ümit olarak karşındayım oldugum yerdeyim , kaçmam neden biliyor musun acizler ve korkaklar kaçar..
    Ben davamda haklıyım diyorum sende aynısını diyorsun , istanbula gelmeden önce sana haber ederim gelirsin ne olacaksa olur, tekrar söylüyorum sen konusacaksın ben susacam sonra ben konusacam sen susacaksın , her zaman yaptıgın gibi konustırmazsan bir miktar daha küçülürsün hasan.
    (Kaçacak değiliz yine yardımcı oluruz)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karasimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    (Kaçacak değiliz yine yardımcı oluruz)
    Ulan oğlum bizde herşey şeffaf senin gibi kara poşet değil..
    Evet bunu söyledim ama sen bana öyle mi geldin onu söyle...
    Yarın buraya "ss" leri atacam..herkes görsün hasanımızı bakın ne kadar da masum muş..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar ediyorum üstte post olarak gectim ama cevap vermedin?
    Ben istanbula geliyorum hasan geliyorum sen merakta kalma ne kadar delikanlısın o zaman göreceğiz
    Herkes gelecek konu masaya yatırılacak sende kovboyculuk oynayacaksın işte
    Eger çoğunluk seni haklı bulursa ve yaptıgın terbiyesizlikler içşn özür dilersen herkesin içinde sana söz arabanı yaptıracam daha ne diyim?sen seçtin bu durumu sen vereceksin hesabını..adam olacaksın insanların hayatlarına müdahale ye varan tutumlardan kaçınacaksın aslanım..
    Bak pek konu kalmadı haklısın ya hani herkesin içinde özrünü dile yaptırayım arabanı..yukarda yazıklarımı yaz arabayı kap
    Ha yok diyorsan benimde yapacagım bişey yok istanbulda ki barış hakemleri karar verceek buna..
    Ben nokta kadar menfaat için, virgül kadar eğilmem. Biz sivaslıyız çoğunluk beni haklı bulursa haklıysam özür diler defolur gidersin, arabayı yaptırma sorun yok ben haksızsam şayet buraya adam gibi yazar özürümü dilerim helallik istemesini bilirim. Demagojiyi bırak tarih ver ara hakemlerını ustanı sen gelince hazır olsun. (Geleceğin bile mâlum) boşa vaktimizi harcama ...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan kaç defa gelecem yazmam lazım sana ?
    Eğilmezsinde bu çirkefliklerin neden? Utanmadın mı ulan beni savaş biyle kötü etmeye çalışırken kızarmadı mı yüzün?ben bir defa cıkıpta adam hakkında bizde bundan sonra ticaret yapacagımız adamları seçeriz seçememişiz dediğini adama söyledim mi?
    Herkes kendine yakışanı yapar dedin mi fiesta için? Bunları ben aramız bozulunca savaş abiye yetiştirdim mi? Yetmedi mecoyla yarışmışsın adamları birton kestin az öncede whatssapp ta küfüe tiettin adamlara sizin yaptığınız adamlık mı diye ? Bende bunları adamlara söyledim mi? Ulan sen aşşağılık bir adamsın oğlum karı gibi döneksin.dile özrünü yukarıda yazdıklarım gibi git arabanı açtır diyorum.
    Ben hata ettim
    Adamın özel hayatına müdahalede bulundum
    İtibarsızlaştırma içinde bulundum
    Agzına silah sokarım adamın dedim
    Adamlığı değilde ucuzluğu seçtim diye arabanı yaptırmazsam namerdim
    Peki demezsen bile istanbulda hakem olanlar sana demeyecek mi kardeşim sen adama nasıl bunları yaparsın adam sana barbarlık yapmamış sen hemen startı savaş abiyle beni kötü etmekle verdin
    Koçum hasan dediklerin hep laf adanaya geliyordun fıs cıktın ben geliyorum , konu açarım dedin ben açtım gene fıs
    Senin ipinle kuyuya inen kuyuda boğulur birdahada yardım eli dahi uzatmazsın sen
    Sende böyle bir delikanlısın işte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Defol git Allahından bul birdahada cocugumun adını agzına alma sokarım senin o agzına adamın asabını bozma bugün 2 etti
    Yaptırmıyorum ulan arabanı ya adam gibi özür dile cık delikanlı olmayı seç yada kralın gelsin padişahın gitsin hadi yaptırtabiliyorsan yaptırt

Talih.b16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuk muhabbeti nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demedim mi ulan sana cocugumu zikretme diye godoş
    Kim lan senin arkanda duracak teneke senide ******* senin güvendiklerinide *******
    Senin öldürdüğün adamında amına koyarım benim agzımı açtırma çocugumun adını agzına alma lan
    Siktirtme belanı adam ol lan adam.
    Verdiğin sözlerin arkasında dur cocugundan cıkar deyip benim evladımın adını agzına alma sana birdaha dedim gene aldın
    istanbulda adres vereyim git derdini anlat gene R yapacaksan bekle ben geliyorum ne kadar delikanlısın görelim ulan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana demedim mi ulan ben cocugumu zikretme diye
    Kime güveniyorsan onuda sikim kim elinden geleni ardına koyar onuda
    Sen seçtin lan bu yolu sen adam olamadın çakalık yaptın bunun ditiyetinide sana ödetecem oğlum seni koruyorsa gelsin korusun çakal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalsın kan bunlar burda mod lar ceza verecekse razıyım ama silinmesin lütfen
    Ulan istanbul yeditepe oğlum hangi tepede diyorsan orda görüşek senle
    Ben sana adam gibi dedim ki evladımı agzına alma o pis agzına
    Ulan her türlü çerkes oyununu yap benden adamlık bekle
    Sikerler oğlum o işi, azdan az çoktan çok lan bu saaten sonra kolla kendini patlamayan kurusıkı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kaliteme laf söylendiğini, söyledin kim hangi kuyumcu hangi insan sarrafı ettiyse bu lafı çıkar yüzüme der. Burda ahkam kesmene gerek yok ben dediğime dedim demediğimi de demedim diyecek zekaya kulak sağlığına sahibim farkındaysan sen benden fazla yazıyorsun yazmasan cevap bile vermeyeceğim tarih ver yüzyüze herşey çözülür...
    Söylediğim herşeyin arkasındayım o adam en başından herşeyi kabul etti ben senin mayanı çözdüğüm için niyetinden emin olmak istedim, sana arabayı gönder dediğimizde yoook olmaaaaz diye kıvrandın. Ahmet, mehmet, savaş, hüseyin herkes herkesi tanıyor. Rektefiye etmeden homlama yapmadan araba toplayıp, buradakiler (adana için ) o. Cocugu beni çekemiyorlar denk araba da yok belki 3-4 tane vardır. Onlarda korkusundan denemez söyleyen demiyorum yazdığın facebook adresine gir oku yazarken bende hangi yazdıkların var hatırla, abdest al kendine gel. Ne konuştuğunu bilmiyorsun. Kendinle çelişiyorsun madem haklısın bir kuru özüre neden arabanı yaptırırım diyorsun ? Madem eksiksiz hazır araba sattın koy yakıtını gazla dedin neden bu arabayı hazır arabayı acıyoruz ? Veya aptal mısın eksik para ile satış yaptırdın ? Araba kusursuz ise neden bu külfetin altına girme gereksinimi görüyorsun ne telde ne başka bir yerde sana şahsına yüzüne küfür ettim. Sen her sıkıştığında üslup bozukluğu, öfke kontrolsüzlüğü gösterdin ki çok çığırtkan olan her daim suçludur. Bana büyüklerim aç arabayı çıkan masrafı söyle sende bil yeter dedi. Ben büyük sözü dinledim arabada görmediğim bir arabada boya çıktı dedin o benim abim ona laf gelmesin ben cebimden veririm dedim. Mikser gibi ortalık karıştırıyorsun hatanı kabul etmiyorsan kimse sana araba yaptır demiyor, yok kabul ediyorsan çıkarsın gelirsin açılır bir avuç civata haksız olduğunu görürsen hatanı ister telafi edersin ister etmezsin. Dediğin tüm sorunların çözüm yeri sen gelince geldiğin yer. Ben artniyetli biri olsam uyguna bineceğim diye parasını ödeyip satın aldığım fiestayı eski sahibi olan abime sormadan razılık almadan sana verirdim. Sen hangi terazi de kendini tartıyorsan eksik o tartı değiş terazini laf salatası yapma yaz delikanlı gibi tarihini gel çöz bu işi kurtar adamlığını onurunu haysiyetini ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çocuk muhabbeti nedir?
    Kim haksız ise çocuğundan çıkar lafında ne gibi bir hakaret var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam hasan sana burada bu son yazımdır bilesin
    Senin ve benim şahitlerim huzurunda bu mahkeme kurulacak ulan sen haklı çıkarsan o meydanda kendimi yakacam
    Yok ben haklı cıkarsam o kadar şnsanın içinde özür dileyip adam olacaksın daha fazlada seninle konusup yürek tüketmeyecem
    Yine söylüyorum ordada söyleyecem dersine iyi çalış
    Beni tehdit eserek bana araba yaptıracagını sana hasan efendi
    Benim çevremi arayıp bana bozuk mal sattı diyip benim insanlar karşısında küçültmeyi hesaplayan hasan efendi
    Ulan buarada şahitti İSTANBULDA sana bu laflarını yedirecem oğlum
    Kimin ne oldugunıda zaman gösterecek
    Konuyu buraya taşıyan adam bunun hesabını verecek
    Haksız oldugun şahitlerle sabit o ortamda konusacak herkes
    Sende bana dediğin gibi para takacaksın
    Ben bazı şeylwrden vazgectim sende vaZgectiysen bekle beni
    Bu kadar adam içinde söylüyorum hakemler beni haklı seçerse sana etek giydirecem
    Yok eger seni haklı secerse bende üzerime düşeni yapacam ve hakemler ne derse ona uyacam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler