User Tag List

Sayfa 6/17 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
314 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: 01 DEV 91 Audi s3 ve sahibi Hasan Şimşek hakkında..

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana demedim mi ulan ben cocugumu zikretme diye
    Kime güveniyorsan onuda sikim kim elinden geleni ardına koyar onuda
    Sen seçtin lan bu yolu sen adam olamadın çakalık yaptın bunun ditiyetinide sana ödetecem oğlum seni koruyorsa gelsin korusun çakal
    Bekliyorum ����

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karasimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kim haksız ise çocuğundan çıkar lafında ne gibi bir hakaret var
    Hakaret yok sana demedim mi agzına alma diye sende tamam çocukları karıştırmayalım demedin mi ulan beni deli etme
    Cok estik gürledik bakalım kim kime yagacak , zaman gösterecek, iyi olan kazansın hasan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam hasan sana burada bu son yazımdır bilesin
    Senin ve benim şahitlerim huzurunda bu mahkeme kurulacak ulan sen haklı çıkarsan o meydanda kendimi yakacam
    Yok ben haklı cıkarsam o kadar şnsanın içinde özür dileyip adam olacaksın daha fazlada seninle konusup yürek tüketmeyecem
    Yine söylüyorum ordada söyleyecem dersine iyi çalış
    Beni tehdit eserek bana araba yaptıracagını sana hasan efendi
    Benim çevremi arayıp bana bozuk mal sattı diyip benim insanlar karşısında küçültmeyi hesaplayan hasan efendi
    Ulan buarada şahitti İSTANBULDA sana bu laflarını yedirecem oğlum
    Kimin ne oldugunıda zaman gösterecek
    Konuyu buraya taşıyan adam bunun hesabını verecek
    Haksız oldugun şahitlerle sabit o ortamda konusacak herkes
    Sende bana dediğin gibi para takacaksın
    Ben bazı şeylwrden vazgectim sende vaZgectiysen bekle beni
    Bu kadar adam içinde söylüyorum hakemler beni haklı seçerse sana etek giydirecem
    Yok eger seni haklı secerse bende üzerime düşeni yapacam ve hakemler ne derse ona uyacam
    Sen şimdiden eteğin desenini seç, haksız çıkan kesilen racona uyacak. Adam olan gelir temizler bu pisliği sözünde durur. Kimsenin vaktini çalma tarihi bildir Hakan Tekinere veya Savaş abiye geldiğinde araba açılacak şekilde denk getir gel.

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyorsunuz, yüz yüze gelmeden sorununuz çözülmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekliyorum ����
    Tamam hasan simsek..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dönüp dönüp aynı şeyleri yazıyorsunuz, yüz yüze gelmeden sorununuz çözülmez.
    Aynen tarih versin, hangi usta açsın diyorsa randevu alınsın açılsın çok basit ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen şimdiden eteğin desenini seç, haksız çıkan kesilen racona uyacak. Adam olan gelir temizler bu pisliği sözünde durur. Kimsenin vaktini çalma tarihi bildir Hakan Tekinere veya Savaş abiye geldiğinde araba açılacak şekilde denk getir gel.
    Hassiktir lan ordan godoş
    Hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesşn yok oğlum öyle yağma
    Hem bağımıza gir üzümümüzü ye hemde bize kabadayılık yap
    Hakemler belirleyecek bunu.sen veya ben degil.şahitlerde gelecek.eger ben hatalıysam masraflar bana ait.yok eger sen hatalıysan ben getirecem yanımda zaten eteği ONU SANA GİYDİRECEM..

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümit kafayı yemiş gibi kendi kendine sinir krizi geçiriyor.
    Hasanda coool coool edilen hakaret ve küfürlere karşılık vermiyor.

Çok ilginç bir konu.

Bence motor açılıp masraflar yarı yarıya karşılanmalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tr_select Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok ilginç bir konu.

Bana bunu desin canımı yesin
    Ama sen kimsin ki lan bana kabadıyılıkla iş yaptıracan aslanım
    Senin güttüğün kadar çoban siktim senide ******* bekle istanbula gelecegim tarihi

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forumda gördüğüm en boş konu sanırım.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan forum şahittir seni haklı çıkardıklarında boğaz köprüsünden atlayacam atlamayan namerttir.
    Sen olayı farklı yöne çekip beni devirme peşindesin.
    Sen bana deseydin ki ümit gel çekelim bu arabanın dersini ortak vallahi de çekerdim
    Ama artık çekmiyorum oğlum git basını hangi tasa vurursan vur
    Sen iyi niyetlerin anasını belledin
    Şimdiki niyetlerinde bedelini ödeyeceksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumda gördüğüm en boş konu sanırım.
    İnsallah sizinde basınıza gelmez o zaman ne diyim
    Buyrun sizde misafir olun istanbulda ki oturuma siz karar verin ne kadar boş ne kadar dolu..

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsallah sizinde basınıza gelmez o zaman ne diyim
    Buyrun sizde misafir olun istanbulda ki oturuma siz karar verin ne kadar boş ne kadar dolu..
    Abi başa gelecek ne var, ikinizde araçları görmeden kabullenmişsiniz, başa gelen çekilir diyip kabul edeceksiniz ikinizde, herkes kendi payına düşeni harcayacak, 2. el araç alınıyor sonuçta, kusursuz olması beklenemez, boşa konuyu uzatıyorsunuz bence etek falan filan, yarın moderatörler görünce konuyu kilitler zaten, boşa uzattınız.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi başa gelecek ne var, ikinizde araçları görmeden kabullenmişsiniz, başa gelen çekilir diyip kabul edeceksiniz ikinizde, herkes kendi payına düşeni harcayacak, 2. el araç alınıyor sonuçta, kusursuz olması beklenemez, boşa konuyu uzatıyorsunuz bence etek falan filan, yarın moderatörler görünce konuyu kilitler zaten, boşa uzattınız.
    Konu içerisindeki en mantıklı yorum.

Herkes kendi ekmeğine düşen payı yiyecek derdim şakin bir taraf yağı değiştirdim, masrafsız diye aracı satıyor. Araç çekicisen iner inmez yürümeden kontrollerde sorun olduğu anlaşılıyor. Bu husus çok önemli bence.

Buna istinaden motor açtırılıp yarı yarıya masraf karşılanmalı. İki taraf özür dilesin konu kapansın. Çok boş yorumlar dönüyor etek-silah vs vs. Kime beyi kanıtlayacaksınız ? Siz kimsiniz ki . Komik yani.

Motor açılsın, moderatörler bu sayfa altından destek olsunlar. Masraflar karşılansın yarı yarıya, kimse mağdur olmasın.
    Bu arada konu kitlenir ümit banlanır bence. Küfürler hoş olmamış.

Beni herkes tanıyor diyorsunuz ama burada kaç bin kişinin önünde sayıp sövüyorsunuz.

Delikanlıyım diyen adam beyfendiliğini korumalı helede böyle bir mecraada. Sonuçra burası liselilerin takıldığı saçma bir forum sitesi değil.

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazdıklarından gördüğüm kadarıyla en azından belli seviyede insanların sonuçta "2 araba" yüzünden bu hale girmeleri komik. Ne yapıcaksınız ya ağzına silah sokmalar etek giydirmeler falan? Şu ağır abi temalı filmler herkesin aklını bulandırmış.

İki taraf da insansa hem Fiestanın 4 parça boyalı olması sebebiyle oluşacak değer kaybını hem de s3un masrafını beraber karşılayacaklar ve bundan sonrası için ikisi de ders almış olacak. Bir daha kardeşin de olsa yüzyüze gideceksin baktırıp binip döneceksin.

Ben bi araba aldım 2014te ilk ve şu anki aracım. Koşa koşa adıyamandan Erzincan'a gittim, satan kişi de doktordu gel kardeşim meslektaşiz ayağı çekti güvendim gittim. Şimdi otomobillere acayip yabancı olduğum için binerken arabanın baskı balatası bitmeye yakın mı, lastikler ne durumda, tablalar ne durumda, amortisörler patlak mi anlama yeteneğim de olmadığından bir sorun hissetsem bile sert bi araba kardeşim diyerek gönderdi beni. İnsanlık ve samimiyetine inandım baktırmadım arabayı. Ben bütün bu naneleri arabayı yaşadığım şehre getirdikten sonra arkadaşlar bakıp söyledi. Çok şey yazasım geldi ama dedim ki zaten aracını bilen adamdır, insan olsa bana bu haliyle itelemezdi sadece tek bir mesaj yazdım. Sen benim cahilliğimden faydalanıp bana mekanik bakım ihtiyacı olan arabayı bu arabada bu tarz şeyler normal diyerek gönderdin ben harbiden abi bilip güvenip geldim. Keşke yine bana bunları söyleseydin zaten seninle çok pazarlık yapmadım aracı beğendiğim için vs yazdım. İçime oturmuş mudur? Hem de ne. İfrit oldum arabanın değişebileceğim neredeyse tüm mekanik yürüyen parçalarını değiştim. Olan sabrım ve cebime oldu ama kimseye gidip bela da olmadım. Ders alıp yoluma baktım. Birincisi elden geldiğince bu işten kendim anlayacaktım ikincisi kardeşim bile olsa güvenmeyecektim kimseye.

Sonra kullandığım markanın bilindik bir forumunda, orada herkesin tanıdığı yurtdışından vs parça getiren bi adamla tanıştım. Markada başka modele ait 4 piston big brake kit varsa alabilirim konulu mesajım üzerine bana ulaştı getiririm diye. Ben o kadar güvendim ki bu adama sanalpazardan kargonun içinde boş zarfın olduğu yalandan bir paket geleceğini de bilerek (ürünün kargolanmasini istiyor çünkü sistem) satıcının hesabına 2400 tl geçecek şekilde alım yaptım. Polonyadan ikinci el kaliper disk balata gelecekti. İki ay geçti ürün geldi ama takılması için tornacıda basit bi aparat yapılmalıydı. Ben ürünü canlı gördüm tamamdır yaparsınız gönderirsiniz dedim. Bu adam sırra kadem bastı. Herkesin bildiği tanıdığı aktif olarak parça işi yapan adama forum, facebook, mail, sms, WhatsApp attım. Onu bile sıkboğaz etmeden yaptım. Parçayı ve o işi başka tanıdığı bir usta ile buldum yaptırttim tarafıma gönderdim. 3 aylık bir süre içerisinde bana hiç bir şekilde cevap vermedi. Sadece gittim o foruma yazdım muhatap da olmadım herkes bu adamı bilsin istedim. Sonra o konunun da cılkı çıktı herkes benim üzerimden elemana küfredince kötü hissettim kendimi oradan da bıktım.

Ama ne o adama ne de buna bir tane küfür etmedim. Hak muhabbeti de yapmadım. Sadece ders aldım. Şimdi herkesin sözü ile iş yapmıyor herkese güvenmiyor bir iş yapacakken on defa düşünüyorum. Ben o adamlara sövsem ne geçecek?

Bu konuda iki tarafı da tanımıyorum ama benim gözümde adanadaki arkadaş daha hatalı geliyor. Hadi Fiesta sahibi görmediği aracı yolluyor bilgisi yok ama s3 sahibi bildiği kendi kullandığı aracı kendisi çekiciye teslim etmiyor mu? Yani çekici üzerinde boşta tapa gaz kullanılmadıysa araç bindiği gibi gelmedi mi? Gerçekten sorunu olan araca yakıtı koy bin demek burada işin en can alıcı noktası. Kaldı ki daha çekiciden inerken görülmüş ve test edilmiş. İstanbul'daki arkadaşın olayın siniri ile üslup sorunu gelişmiş ama konumuz hangi araba sahibi suçlu konusu ise ilk planda s3 oluyor gibi. Sonrasında ise karşı tarafın hakaretleri var o da alevlendirmis ortalığı. Ama kim patlak araba almak ister ki? Hele ki sorunsuz olduğu iddia ediliyorsa

Olanları dramatize etmeyin bence. Sağlığınız ve bu küfür hakaretleri yazabildiginiz için sevinin. Mahkeme değilim ama okuduklarım kadarıyla (yer yer boşluksuz yazılar yüzünden geçici körlük yaşasam da) gördüğümü anladığımı yazdım. İsmi geçen şahıslar bir mahkeme oluştursun kim nerede hatalı kim ne yapmalı ortak bi kanıya varsınlar kapansın mesele.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tr_select Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Çok ilginç bir konu.

Haklılığın verdiği cool'luk biz aile terbiyesi aldık, küfür sahibine aittir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rain man Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarından gördüğüm kadarıyla en azından belli seviyede insanların sonuçta "2 araba" yüzünden bu hale girmeleri komik. Ne yapıcaksınız ya ağzına silah sokmalar etek giydirmeler falan? Şu ağır abi temalı filmler herkesin aklını bulandırmış.

İki taraf da insansa hem Fiestanın 4 parça boyalı olması sebebiyle oluşacak değer kaybını hem de s3un masrafını beraber karşılayacaklar ve bundan sonrası için ikisi de ders almış olacak. Bir daha kardeşin de olsa yüzyüze gideceksin baktırıp binip döneceksin.

Ben bi araba aldım 2014te ilk ve şu anki aracım. Koşa koşa adıyamandan Erzincan'a gittim, satan kişi de doktordu gel kardeşim meslektaşiz ayağı çekti güvendim gittim. Şimdi otomobillere acayip yabancı olduğum için binerken arabanın baskı balatası bitmeye yakın mı, lastikler ne durumda, tablalar ne durumda, amortisörler patlak mi anlama yeteneğim de olmadığından bir sorun hissetsem bile sert bi araba kardeşim diyerek gönderdi beni. İnsanlık ve samimiyetine inandım baktırmadım arabayı. Ben bütün bu naneleri arabayı yaşadığım şehre getirdikten sonra arkadaşlar bakıp söyledi. Çok şey yazasım geldi ama dedim ki zaten aracını bilen adamdır, insan olsa bana bu haliyle itelemezdi sadece tek bir mesaj yazdım. Sen benim cahilliğimden faydalanıp bana mekanik bakım ihtiyacı olan arabayı bu arabada bu tarz şeyler normal diyerek gönderdin ben harbiden abi bilip güvenip geldim. Keşke yine bana bunları söyleseydin zaten seninle çok pazarlık yapmadım aracı beğendiğim için vs yazdım. İçime oturmuş mudur? Hem de ne. İfrit oldum arabanın değişebileceğim neredeyse tüm mekanik yürüyen parçalarını değiştim. Olan sabrım ve cebime oldu ama kimseye gidip bela da olmadım. Ders alıp yoluma baktım. Birincisi elden geldiğince bu işten kendim anlayacaktım ikincisi kardeşim bile olsa güvenmeyecektim kimseye.

Sonra kullandığım markanın bilindik bir forumunda, orada herkesin tanıdığı yurtdışından vs parça getiren bi adamla tanıştım. Markada başka modele ait 4 piston big brake kit varsa alabilirim konulu mesajım üzerine bana ulaştı getiririm diye. Ben o kadar güvendim ki bu adama sanalpazardan kargonun içinde boş zarfın olduğu yalandan bir paket geleceğini de bilerek (ürünün kargolanmasini istiyor çünkü sistem) satıcının hesabına 2400 tl geçecek şekilde alım yaptım. Polonyadan ikinci el kaliper disk balata gelecekti. İki ay geçti ürün geldi ama takılması için tornacıda basit bi aparat yapılmalıydı. Ben ürünü canlı gördüm tamamdır yaparsınız gönderirsiniz dedim. Bu adam sırra kadem bastı. Herkesin bildiği tanıdığı aktif olarak parça işi yapan adama forum, facebook, mail, sms, WhatsApp attım. Onu bile sıkboğaz etmeden yaptım. Parçayı ve o işi başka tanıdığı bir usta ile buldum yaptırttim tarafıma gönderdim. 3 aylık bir süre içerisinde bana hiç bir şekilde cevap vermedi. Sadece gittim o foruma yazdım muhatap da olmadım herkes bu adamı bilsin istedim. Sonra o konunun da cılkı çıktı herkes benim üzerimden elemana küfredince kötü hissettim kendimi oradan da bıktım.

Ama ne o adama ne de buna bir tane küfür etmedim. Hak muhabbeti de yapmadım. Sadece ders aldım. Şimdi herkesin sözü ile iş yapmıyor herkese güvenmiyor bir iş yapacakken on defa düşünüyorum. Ben o adamlara sövsem ne geçecek?

Bu konuda iki tarafı da tanımıyorum ama benim gözümde adanadaki arkadaş daha hatalı geliyor. Hadi Fiesta sahibi görmediği aracı yolluyor bilgisi yok ama s3 sahibi bildiği kendi kullandığı aracı kendisi çekiciye teslim etmiyor mu? Yani çekici üzerinde boşta tapa gaz kullanılmadıysa araç bindiği gibi gelmedi mi? Gerçekten sorunu olan araca yakıtı koy bin demek burada işin en can alıcı noktası. Kaldı ki daha çekiciden inerken görülmüş ve test edilmiş. İstanbul'daki arkadaşın olayın siniri ile üslup sorunu gelişmiş ama konumuz hangi araba sahibi suçlu konusu ise ilk planda s3 oluyor gibi. Sonrasında ise karşı tarafın hakaretleri var o da alevlendirmis ortalığı. Ama kim patlak araba almak ister ki? Hele ki sorunsuz olduğu iddia ediliyorsa

Olanları dramatize etmeyin bence. Sağlığınız ve bu küfür hakaretleri yazabildiginiz için sevinin. Mahkeme değilim ama okuduklarım kadarıyla (yer yer boşluksuz yazılar yüzünden geçici körlük yaşasam da) gördüğümü anladığımı yazdım. İsmi geçen şahıslar bir mahkeme oluştursun kim nerede hatalı kim ne yapmalı ortak bi kanıya varsınlar kapansın mesele.
    Bu kadar terbiyesizliğe banlanmaması şaşırtıcı, kimin kime bozuk hitap şekli kullanıp seviyesizleştiği de ortada objektif yorumun için teşekkürler seni tanımıyorum tespitlerin için ALLAH razı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler yanlış anlamayın ama okuduklarım kadarıyla aranızda haklı olan varsada artık yok, artık oda suçlu.

ne kullandığınız dil,uslup, ne ettiğiniz tehditler yakışır, ayrıca biriniz neredeyse 15 hatta 20 yaşında safkan performans aracı almış bunuda expertiz yapmadan yapmış,diğeriniz güncel ve ciddi para eden bir aracı hiç ama hiç baktırmadan almış yani ikinizde risk almışsınız.

ikinizede soruyorum, fiesta'yı görmeyen arkadaş 1 parça boyalı bilerek yolladıysa ne kadar suçlu? 4 değil 14 parça çıksa anlatılan kadarıyla adamın haberi bile yok kaldıki sizde babanızın oğluna güvenilmeyecek bu dönemde acaip bir risk alıp baktırmamışsınız.

ya S3'ü alan arkadaş, kardeşim yeri geldi 7500tllik komponent getirdim Almanya'dan ikinci el alırken her türlü kontrol ettirdim öyle teslim ettim adam 3 gün sonra bobinlerini yaktı bu durumda benmi suçluyum?

zaten sıkıştırılmış,yıllarca yıpranmış,muhtemelen oynanmış,muhtemelen yarıştırılmış aracı alıyorsunuz ufak tefek pürüzleri çıkmasa şaşardım.

babam 90larda en yakını tarafından 23 yıllık birikimini toplam 12 daire dollandırıldığında bu kadar dram yaşatmamıştı, bence sinirle yazılanları unuttun, herşeyi geride bırakın ve sakin kafayla önünüze bakın ve size yakışır şekilde yapın bunu dünya malı beyler üstelik firma,aile batıran 300milyar değil,3-5 için silahlar fln hiç yakışmaz.

birde şakayla karışık adana'lı değilim adana'da yaşıyorum uzun zamandır hakkikatden buradaki arkadaşlarla şaka olmaz okadar çabuk kavga için gaza gelen milletki plakam şirtket aracı olması sebebiyle 27 (antep) kaç defa trafikte haksız olduğu halde 01 plakalı biri laf attı diye gruplaşıp döveceklerdi

genel müdürden bir an evvel 34 yada 01 istedim ...... ederim senin 27 plakanı dedim

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3. sayfandan sonra okumadım.
    Biz çıkalım siz rahatsız olmayın gençler
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler