User Tag List

Sayfa 8/17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
314 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 01 DEV 91 Audi s3 ve sahibi Hasan Şimşek hakkında..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peker racon dava etek çakıcı kabadayı namlu adalet mermi
    Konudaki mesajlar bunlardan oluşuyor ve çözüm yoluna gidilmesi bekleniyor.

Sen kimsin lan racon kesiyorsun ?
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s3 çekiciden inmiş.. yağ olay buji vs tespiti yapılmış..
    alan kişi 3000 lira gibi bir rakam telaffuz etmiş olayı nihayetlendirmiş..
    20 gün sonra arabayı al geri demek yanlış..
    o an iletişime geçtin 3000 dedin adını koydun motor patlak ta çıksa daha sözünü yemeyeceksin..
    yada o an aracı böyle kabul etmeyeceksin..
    gelelim s3 ü satan arkadaşa:
    alan kişi size direkt tehdit vs dememiştir elbette.. kimse bunu yapmaz evvela derdini anlatır .. siz bir reaksiyon gösterirsiniz sonra iş o radde ye gelir..
    ayrıca :
    o s3 benim olsaydı aynı durumu yaşasaydım.. kardeşim bahsettiğin durumlar için 3000 lira komik para.. ben malımın arkasındayım sen arabamı geri gönder derdim..
    s3 sahibi arabasınıda bilir.. 3000 gibi bir rakamın bahse konu belirtiler için çerez parası bile olamayacağınıda..
    2 tarafıda zerre tanımam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ticaret Nasıl Yapılmaz Ders 1
    Taraflardan biri uygun fiyata s3 almanın, diğeri de s3e nihayet alıcı çıkmasının heyecanıyla, apar topar araçları göndermiş, sonra da ticaret patlamş, kandırılmayı yediremeyen taraf ortalığı gereğinden fazla karıştırmış, diğeri de bundan istifade edip sattığı aracın sorumluluğundan kurtulmaya çalışıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay su sekilde #54. postta umit düzgn yazmış

hasanda alıntı yapmış #58. postta editlemiş gibi olmuş inceledim onayladım
    yani hasan postu değiştirmiş ne kadar ''delikanlı'' oldugu böylelikle belgelenmiştir...benim yazmadıgım birşeyi ben yazmışım gibi koz olarak kullanmak üzere alıntı yaparken değiştirmiştir
    ben alıştım 1 ileri 2 geri halerine hasan burda ki insanlarında anlamasını ve alışmasını umuyorum..
    iban numaram ;
    TR7800012009164000010199390 - HALKBANK - ÜMİT GÜLER

Bu hesaba borcun olan 3.000 TL parayı yatır hasan borç namustur!!!

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MARJINAL_SUFI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o an iletişime geçtin 3000 dedin adını koydun motor patlak ta çıksa daha sözünü yemeyeceksin..
    alan kişi size direkt tehdit vs dememiştir elbette.. kimse bunu yapmaz evvela derdini anlatır .. siz bir reaksiyon gösterirsiniz sonra iş o radde ye gelir..
    ayrıca :
    o s3 benim olsaydı aynı durumu yaşasaydım.. kardeşim bahsettiğin durumlar için 3000 lira komik para.. ben malımın arkasındayım sen arabamı geri gönder derdim..
    s3 sahibi arabasınıda bilir.. 3000 gibi bir rakamın bahse konu belirtiler için çerez parası bile olamayacağınıda..
    3.000 sembolik olarak altı çıkarsa kalan para gönderileceği, üstü çıkarsa kabul edeceğini beyan etti. Gelelim 20 gün sonra neden iade ediyorsun diye yorum yapanlara; Savaş Paşaoğlunun yoğunluğu ve halen tatilde oluşu (ctesi dönüyor bildiğim kadarı ile) 2. Olan ise tehdit ettiysem ispatını sunarsın. Bende tehdit ettiğini kabul ederim ki aracın kusuru delikanlı gibi benim kusurlu arabayı geri göndermezsin sen delikanlı adamsin deyip bana sorunun arkasında duracağını beyan edip, (yazışma mevcut) " adana da herkesin diline düşerim sakın gönderme aracı millete alay konusu olurum " diyen aracı bana satan arkadaştır. Başından sonuna sakinliğimi, sükunetimi adamlığımı ve adabımı koruyorum. Ayrıca bunu herkes için söylüyorum. Ufacık Arı'yı bile bilmeden incitsen, iğnesini öleceğini bilmesine rağmen zarar vereni sokup ölümü tercih ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca :
    Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ticaret Nasıl Yapılmaz Ders 1
    Taraflardan biri uygun fiyata s3 almanın, diğeri de s3e nihayet alıcı çıkmasının heyecanıyla, apar topar araçları göndermiş, sonra da ticaret patlamş, kandırılmayı yediremeyen taraf ortalığı gereğinden fazla karıştırmış, diğeri de bundan istifade edip sattığı aracın sorumluluğundan kurtulmaya çalışıyor..
    işte tamda bu noktada hasan duman atması yüzünden 3.000 TL para kesmiştir bende tamam demişimdir..(kendisine dumanı farketmediği söylediğmde bana video attı ve arac rolantide degil gaza sert basılıp çekildiğinde bir miktar duman atıyordu bunun üzerine konustuk)
    ben paradan kaçmıyorum g.u.z nickli kişi, yazına istinaden bunları yazıyorum, Allah için haksızlık olmasın ben haksızlıga gelemiyorum) egr kaçacak olsaydım hasana 3.000 lira istediginde ve verdiğim tarihten sonra hasan bana ulaşmazdı kapatırdım telefonu kaçardım , sim kart alıp numarayı değiştirmek 50 TL
    yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim postumu değiştirecek kadar küçülen bir adamdan büyük işler bekelemeyin bunları görün lütfen..basından beri olan tutum budur..
    sonrasında baktır belki ucuz bişey cıkacak masrafın büyüğüde bana aittir dedim..(örn; subap lastiğinden dumanlar eger konu buysa 150 lira takımı değiştir çıkan işçilik 1000-1500 bana ait sen 150 tl ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şunu merak ediyorum.

Nasıl bir cesaretle görmeden, expertiz yaptırmadan araba alıyorsunuz?
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte tamda bu noktada hasan duman atması yüzünden 3.000 TL para kesmiştir bende tamam demişimdir..(kendisine dumanı farketmediği söylediğmde bana video attı ve arac rolantide degil gaza sert basılıp çekildiğinde bir miktar duman atıyordu bunun üzerine konustuk)
    ben paradan kaçmıyorum g.u.z nickli kişi, yazına istinaden bunları yazıyorum, Allah için haksızlık olmasın ben haksızlıga gelemiyorum) egr kaçacak olsaydım hasana 3.000 lira istediginde ve verdiğim tarihten sonra hasan bana ulaşmazdı kapatırdım telefonu kaçardım , sim kart alıp numarayı değiştirmek 50 TL
    yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim postumu değiştirecek kadar küçülen bir adamdan büyük işler bekelemeyin bunları görün lütfen..basından beri olan tutum budur..
    sonrasında baktır belki ucuz bişey cıkacak masrafın büyüğüde bana aittir dedim..(örn; subap lastiğinden dumanlar eger konu buysa 150 lira takımı değiştir çıkan işçilik 1000-1500 bana ait sen 150 tl ile
    burada kimse karar mercii değil, forumdan da çözüm çıkmaz, o yüzden bizim ne dediğimiz çok da önemli değil.. bence ikinizin de olgunluğunu tarafsızlığını kabul ettiğiniz abileriniz hakem olsunlar, otursunlar kararı versinler.. paraysa para, özürse özür..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100-150 tl gibi rakam ödersin dedim (parça bana işçilik sana dedi helalleştik)..isimli garajlarda yapılacak bütün masraflar bana aittir dedim kendisine..
    arac içinde 2.5 ay kızımın anahtarı kaybetmesi neticesinde yattı garajda..dedim ki hasan 2.5 ay bekleyen ethanol suya keser sakın ola gazlama git depoyu boşalt tze ethanol ve benzin koy dedim..arabanın hafif duman verdiği göz önünde bulunduruldugunda bu aracın konusuldugu gibi açılıp bakılması gerekmektedir..yaralı at kişnemez sen gittin yaralı arabaya bindin gazladın video attın elimde hepsi var
    ve eger actırıp ümit araba honlanmak istiyor piston istiyor deseydi bende sana verdiğim 3.000 liraya pistonu al yine işçilik içinde yanındayım derdim manen sahip oldugum herseyin üzerine yemin ederim ki..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Degisik bi ticaret olmus. En azından aracın cekici ile Umit in satisi vekalet verdigi Hakan Tekinere gitmesi lazimdi. Orda cekiciden iner.alacak kisi gelir kontrol eder . satislar verilir arabayi alir gider.

Simdi bu arabayi cekiciden kim indirdi. Saga sola teste kim goturdu. aksam araba nerde kaldi kimde kaldi vs.vs.

Neyse adam 3 bin dusmus fiyattan. maduriyeti gidermeye calismis. Peki sen nie cikip arizali diye 3 bin dustugun arabayla yarişa cikiyosun ? 3 binlik masrafi 10 binlik yaptin belki. Simdi gel acalim diyosun. acinca 30 binlik masraf cikti diyelim. kim suclu olacak burda. Direk arabayi goturup actirsan desenki umit 3 bin kestin 10 bin cikti. Belki adam verecek üstünü yada gonder arabami tamam ben yaptiririm dicek.
    ibocum anlatmatya çalıştıgım bu benim Allah razı olsun..
    ben karşımda dürüst adam bekliyorum ama dürüst değil ki yahu biz senle anlaşmışız kapak açılacak diye , ne diye giderde gazlarsın bu aracla?
    niye roll gecelerinde boy gösterirsin aslanım ? açtır kapağı konusuldugu gibi bizde senin yine yanındayız...eee arabaya bin gazla(videolar mevcut kendisi attı) sonra bana cebir ve tehdit ile bu arabayı vermeye kalk

karasimsek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ümitech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani hasan postu değiştirmiş ne kadar ''delikanlı'' oldugu böylelikle belgelenmiştir...benim yazmadıgım birşeyi ben yazmışım gibi koz olarak kullanmak üzere alıntı yaparken değiştirmiştir
    ben alıştım 1 ileri 2 geri halerine hasan burda ki insanlarında anlamasını ve alışmasını umuyorum..
    iban numaram ;
    TR7800012009164000010199390 - HALKBANK - ÜMİT GÜLER

Bu hesaba borcun olan 3.000 TL parayı yatır hasan borç namustur!!!

Eğer burada; post değiştirme yetkisi ve becerisine sahip olabilseydim, ilk senin (nick name) kullanıcı adını değişirdim. Söz verdiğin gibi gelirsin, büyüklerini hakemlerini toplarsın açılır bakılır kim haksız belli olur ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karasimsek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer burada; post değiştirme yetkisi ve becerisine sahip olabilseydim, ilk senin (nick name) kullanıcı adını değişirdim. Söz verdiğin gibi gelirsin, büyüklerini hakemlerini toplarsın açılır bakılır kim haksız belli olur ....
    peki bunu kim yaptı hasan?
    bak yukarda screenshot fotoglarını koydum görüyorsun değil mi değiştirildiğini?
    yoksa değiştirilmemişti biz yalan mı söylüyoruz..
    az evvel özgünle konustum ve postun birileri tarafından değiştirildiğini kendiside söyledi..bunlar moderatörler değil hasan değiştiren kişi sensin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşaoğlu gelene değin aracın km bilgilerini belgeleyecek şekilde sabitlemeli.. bırakın roll yarış vs yerinden bile oynatmamalıydınız hasan..
    tüm mesele bu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paşaoğlu gelene değin aracın km bilgilerini belgeleyecek şekilde sabitlemeli.. bırakın roll yarış vs yerinden bile oynatmamalıydınız hasan..
    tüm mesele bu..
    yaradanına kurban olurum bana böyle dürüst, adam gibi adamlar lazım işte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şunu merak ediyorum.

Nasıl bir cesaretle görmeden, expertiz yaptırmadan araba alıyorsunuz?
    düştük bir hataya işte , basiretimiz baglandı vs..
    Allah dogrunun yardımcısı olsun..

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem tek tek cevap veriyorsun bende şunu merak ediyorum
    bu adam direk sana mı senin ağzına silah sokar alırım dedi yoksa başkasına yapmış ben adamın ağzına silah soktum aldım mı dedi?
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

UmutRıza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlar takaslanmış s3 ü alan arkadaş 3000 tl fark istemiş satan arkadaş bunu kabul etmiş aradan 20 gün geçmiş ve tekrar ticaret yapılmaya çalışılması tuhaf sonuçta istenen farkı satan kabul etmiş pazarlık bitmiş bence tekrar pazarlığa teşebbüs edilmesi hatadır,

Şimdiye kadar en az 25 araç aldım, aldığım araçlardan bazıları tamamen anlatılanların dışında leş çıktı bırakın tekrar pazarlığı dönüpte aldığım adamlara bunun muhabbetini bile yapmadım.
    Gs 206 GTI, SE ALFA 159,HZK 206 GTİ, KF OUTLANDER

MagicPerformance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem tek tek cevap veriyorsun bende şunu merak ediyorum
    bu adam direk sana mı senin ağzına silah sokar alırım dedi yoksa başkasına yapmış ben adamın ağzına silah soktum aldım mı dedi?
    sen nasıl anlamak istiyorsan ve öyle anlatayım diğer yazdıgın postda hoş değil benim yerime kendini koy sadece...
    bana dediği aynen şöyle ;
    SENLE OLAN MUHABBETE BENZER BİRŞEY OLDU , GİTTİM ANTALYAYA ADAMIN AGZINA SİLAHI SOKTUM ARABAMI GERİ ALDIM, BEN NE YAPACAGIMI BİLİRİM ÜMİT..

aynen böyle gelişti..sizce bu ne demektir? ümit ben o arabayı silah zoruyla alırım demekj değil midir?bakın hiçbir yerde kaydı olmamasına karşın sadece biryerde var onuda istanbulda insanlar huzurunda gösterecegim kendiside bunu inkar etmemiş ve bunu kabul etmiştir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler