Yeni konu olmasin dedim. Atiyor da olabilirim ama hiper internet kullanan oldumu. Sozlesmem bitmis. Fiber geldimi dedim yok dediler ama hiper gelmis altyapi olarak. Ona geceyim hizim artsin diyorum. Varmi kullanan
Yeni konu olmasin dedim. Atiyor da olabilirim ama hiper internet kullanan oldumu. Sozlesmem bitmis. Fiber geldimi dedim yok dediler ama hiper gelmis altyapi olarak. Ona geceyim hizim artsin diyorum. Varmi kullanan
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
ttnetten dsmarta geçtim.dsmartla yaşadığım iğrenç 2 yıllık tecrübe sonunda(hala uğraşıyorum boklarıyla)2 ay önce falan turkcell suprronline a geçtim.İnanılmaz mutluyum.Kesinlikle sorun yaşayanlar geçmeliler.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Her türlü internet sağlayıcısını kullandım 3-5 farklı yerde kullandığım ve işim gereği gerektiği için ana hattan evime kablo bile çektirdim psikolojim bozuktur bu konu da olay tamamen senin bulunduğun bölgenin alt yapısı ve binaya giden kablolar ile alakalı ama tüm sağlayıcılar türk telekom alt yapısı kullanıyor türk telekomda her zaman kendi müşterilerine daha iyi hizmet veriyor bu yüzden tavsiye edebilirim ama müşteri hizmetleri kesinlikle berbat
Vdsl de ttnet in vermiş olduğu tılgın marka wireless modemin yerine kablolu modem kullanabilir miyim? İnternette araştırdım ama mümkün değil diyolla doğru mu?
bina yeni olduğu için ttnet zaten daha yokmuş,
kablonet hemen bağlıyo dediler, başvurduk kurulum yapıcak ekip elimizde modem yok bekliyoruz o yüzden gelemiyoruz dedi.
umarım bağlantı olarak problem yaşamayız.
kablonet te 55 liraya 24mb 75gb akn li artı kablotv temel paket veriyolar kampanyadan.
kablosuz ozelliği olmayan bulman imkansız fakat aldığın modemin kablosuz ozelliğini kapatırsın o şekilde olur
örnek bu ve benzeri olabilir
ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Merhaba arkadaşlar.
Konuyu hortlatacağım ama aklıma bir soru takıldı. Sizlerle paylaşmak istedim.
TürkNet'i kullanan arkadaşlara danışmak istediğim birşey var;
Geçen gün TürkNet sitesine girip ne kadar hız alırım diye girip bakmak istedim bulunmuş olduğum ikamet bilgilerini girip.
Fakat şöyle birşey takıldı aklıma. Ben yaklaşık 2 ay önce TurkNet'ten ne kadar hız alırım kısmında ikamet bilgilerimi girdikten sonra 35 Mbps'e kadar hız alabileceğim görünüyordu. Dün akşam tekrar bir bakayım dedim. Aynı ikamet bilgilerimi girmeme rağmen bu sefer 16 Mbps'e kadar hız alabileceğim göründü.
Henüz TürkNet'e geçiş sağlamadım. Türk Telekom kullanıyorum Haziran ayında taahhütüm bitecek. Geçiş yapmak istiyorum TürkNet'e.
Bu hız durumu habire değişkenlik gösteriyor mu yoksa normal mi böyle olması?
Bu neden kaynaklı olabilir acaba? TürkNet kullananlarınız varsa yardımcı olabilir mi?
+
Bunun dışında "Arkadaşını Getir" kampanyası da çıkarmışlar sanırım.
TurkNet’e arkadaşlarınızı davet edip TürkNet'li olursa eğer, 1 aylık ücretsiz kullanım hakkı oluyormuş.
Bunu deneyen arkadaşlar varmı acaba?
Turknet kullananlar herhangi bir sorunda doğrudan yetkili "insana" ulaşabildiğiniz bir numara var mı?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Turknet kullaniyorum. 35mbps max olarak gosteriyordu. Saniyorum 1 yil dolmak uzere 30mbps altina dustugunu gormedim. adresi ilk girerken yanlis girdin belki ya da alt yapida birseyler olmus olabilir. Ttnetten gectim. İlk baglantiyi yine telekom elemanlari yapiyor, kanser ediyorlar baglayana kadar. Gelip bagladik diyor daire hattina baglamiyor vs itlik yapiyorlar. O arada telefonlar caliyor geri gelin falan diyeneyse suanda hic skintim yok takir takir kullaniyorum
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için.
Bende Haziran ayını beklemedeyim. Daha sonra TürkNet'e geçiş sağlayacağım.
Adres bilgilerini doğru girdiğime eminim fakat 2 ay önce 35 mbps iken, şimdi baktığım zaman 16 mbps olması aklımı karıştırdı.
Aceba Türk Telekom alt yapısını kullandığı için adresime yakın olan santral panolarını mı uzaklaştırdılar da böyle bir değer kaybı görüldü anlamadım.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)