Yok,yeni değil izledik biz bu arkadaşı.
Farz et ki tayfa..
Printable View
Yok,yeni değil izledik biz bu arkadaşı.
Farz et ki tayfa..
150 200 e cam filmi sokülür yazıyorlar. Bunlar devletin ajanı mi . Siz 150 200 e cam filmi çeken adamlardiniz. Demontaj bedeli bu mudur . Ayıp yazık gunah
Arabada kimse onu gormesin istiyor ve cam filmi takiyor ama tenteyi aciyor.
Kafalar piril piril yeminle.
ben de asla sökmem diyenlerdendim ama sanırım şuan sadece inat yapıyoruz. Tüvden de yasaklandı eninde sonunda ya ceya yiyip yada yemeden sökecez gibime geliyor biraz daha direneyim bakalım neler olacak
Mersin'de bu kadar Suriye'linin arasında karılarını kizlarini cam filmsiz arabayla sokağa çıkarsınlar da görelim bakalim yasakcilari. Her gün kaç kişi sıkıştırır takip eder görürler. Ertesi gün zindan spec filmle gezmezlerse bende bir şey bilmiyorum.
Yılbaşından sonra sertifikalı film dedikoduları geldi kulağıma ne derece doğru çıkar bilmiyorum ama filmsiz arabadan nefret etmeme rağmen dün gidip söktürdüm, uğraşamam kimseyle, akvaryum gibi geziyorum içim rahat değil ama en azından kafam rahat çevirme kovalamayı bıraktım.
Abi arkadaşınız mersinin neresinde ceza yedi. Otobandan aşağı karayolları müdürlüğünün oraya sıkıntısız atsam kendimi yeter. :)
Bu arada bu cezalar ve ağır kusur ile tüm arabalardan filmleri temizleyip sertifikalı film işini piyasaya sürecekler gibi geliyor bana.
Dostlar selam. Hazir gundem cam filmi sokmek iken esimin kanalinda video paylastik. Ama kendisinin gizli destege ihtiyaci var biraz :) ben motive etmeye calissamda hala simulasyon videolarina baslayamadi. Cekim yapmadan antrenman yapiyor sadece. Biraz begeni, izlenme ve abone konusunda "gizli" destek cok guzel olur :)
Cam Filmi Nasıl Sökülür? Biz Söktük Maalesef :( - YouTube
İstanbulda da heryerde çevirme vardı
Roccoları passatları hepsini alıyolar dikkat edin
Eskişehirde evin önünde hep ekip olur. Az önce transit connect ve brodway'i çevirip işlem yaptılar. İkisininde şöförü 55-60 yaşlarındaydı. Füme C serisi girdi. Tüm camlarda koyu film vardı. Camı indirdi polisle 30 saniye konuştular bastı gitti.
Önceki gün ankaraya gittim. Neredeyse güneş gözlüğü takanlara ceza yazacak polis abiler :D
Ankarada yine heryer çevirme, dikkatli olun.
Cumhuriyet Gazetesi - (Galeri) Cam filminin cezas1 belli oldu - 4/5
"Uygulama kendinden film camlı araçlar için geçerli değil. Yani camlarında R43 olan araçlar ceza almayacak."
Benim camda 43R ile başlayan bir kod var. Bu durumda mevzudan yırtmış sayılır mıyız ?
Camlara güzelce v simgesi çizsek ne olur. Arka camlara
camfilmini iyce kazıyın sonra tinerle silin kendiniz ugraşırsanız yaparsınız
1 haftalık Llumarlar ım çöp oldu
demin 2 tane genç trafik polisine denk geldimki boyle mantıklı trafik polislerinin hala olduğunu bilmek gerçekten güzel
aracımdaki filmler için bence sorun yok çoğu zaman bu tarz filmler güneş etkisini vs azalttığından çok yararlı ama yasaklandı yapıcak bişe yok muayeneden falan geçemezsin dedi okadar :) şuan onla sohbetten sonra birsure daha sokturmem :D
ben bugün cam filmlerini söktüm,takmasıda dert sökmeside dert neyse , bagaj kapağındaki cam rezistanslı diye bıraktım
ön camlarda yuvarlak içerisinde e6 yanında 43r yazıyor ön camlarda
arka kapılarda ve arka cam ise,
yuvarlak içinde e6'nın yukarısında ''V'' harfi var,şimdi benim camlarım karartılmışmı oluyor fabrika çıkışlı.dediğim gibi arka camıda bıraktım v harfini görünce filmi acaba sıkıntı olurmu ?
Arka cam ve arka yan camlara sıkıntı yapıyorlar mı trafikte de muayenede de?
orijinal renkli cam olsa dahi üzerine sonradan yapılmış film çok net anlaşılabiliyor.
kelebek cam da olsa arka rezistanslı camda olsa, ayrım yok hepsinin sökülmesi gerekiyor.
Şöyle söyleyeyim,
Dün muayeneden önce aracımın açık renkli cam filmlerini bir abimize söktürdüm. Abi aceleyle bir kelebek camının filmini sökmeyi unutmuş. Aldığım tepki:
"Bir kelebek camında film var. Renk açık belli olmuyordu ama cam markasının harflerinin etrafında minik kabarıklık olmuş ordan anladım."
Ağır kusurdan geçmedi araç. Söküp tekrar soktuk muayeneye. Yani kısacası açık renk, koyu renk ayrımı yok direk ağır kusur.
Ön cam hariç komple film var zindan spec. Araç siyah megane2 hiç sçkesim yok babam her gün sök diyor çok araç kulanmadığımız için şu an ellemedim vizeye bir sene var daha. Sen kullan gelirse yersen ceza ben öderim dedim ama hiç rahat değilim geçen cumartesiden beri brandanın altında yatıyor binesim bile gelmedi bu hafta hiç :mad: :mad:
Bu yasalarin da annesine ben soveyim.
Nedir bu film muhabbetinden çektiğimiz, para gelsin diye yapmadıkları kalmadı.