Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı
Benim konum değil esrarın tıbbi amaçlı kullanımı, uzmanlığım da yok.
Dolayısıyla umrumda da değil sen bu örneği verene kadar. Konu zaten bu da değil
Ayrıca Kendi ağzınla diyorsun "satılması belli yerlerde kullanılması dahilinde serbest" diye
Aynı şeyi ben de sana cam filmi için diyorum. Esrar örneğinde kabul ediyorsun, cam filmi örneğinde işine gelmiyor.
Esrar alırken dediğine göre tıbbi olduğunu beyan ediyorsun ( belgelidir muhtemelen, devlet öyle demiş herhalde )
Cam filmi alırken ve taktırırken de devlet beyan zorunluluğu getirmediğinden taktırdıktan sonra kullanacağın yeri senin bilmen gerekiyor
Hadi Ben konu ile de yaşantım ile de zerre alakasız esrar mevzusunu öğrendim de sen konuyla direkt alakalı olan egsos satan yerlere ceza mevzusunu öğrendin mi?
Bu kadar yazıyorsun çiziyorsun alttaki kişiye söyledim sana da söylüyorum
Git başvur mahkemeye.. Cam filmi satan yer/yerler hakkında işlem yaptırt. Madem haklı olduğunu iddia ediyorsun, ne oturduğun yerden klavye hukukçuluğu yapıyorsun
Git başvur, biz de sonucu dediğin gibi olursa feyz alalım. olmazsa sen de 1000 defa söyleyerek öğretemediğimizi yaşayarak öğrenmiş ol.
Anlayasın diye örneklendiriyorum her satın aldığın şeyi canının istediği gibi kullanamazsın durumunu.
Bıçaktan örnek veriyorum idrak edemiyorsun, silahtan örnek veriyorum idrak edemiyorsun, helikopter diyorum onu da idrak edemiyorsun.
APP'ci talep gördü ise dükkanı açar, sana ne? Sen misin parasını veren..
Talebi yaratan ister kanuna uyar, ister uymaz. APP'ciye ne? O mu sattığı malı her kullananı takip etme mecburiyetinde olan
APP plakanın ve Oto cam filminin başka kullanım alanı var. İlla trafikte kullanmak zorunda değilsin. Pistte kullanırsın, Showlarda, galerinde araç satarken kullanırsın kullanırsın. Gayet de legal. 1000 defa diyoruz hala idrak edemiyorsun. Dolayısıyla legal kullanım yerleri varken senin sıfatın ne ki dükkan açmayacak, devlet bu dükkanı kapatacak diye ahkam kesiyorsun?
Bak bir daha yazıyorum;
Legal kullanım yeri mevcut olan bir malı illegal yerde kullanıyorsun bu senin sorumluluğundur. satıcıyı bağlamaz.
Çok iddialıysan tezinde git başvur mahkemeye. oturduğun klavye hukukçuluğu yapma
Görelim haklı mısın değil misin.