cio aynı şiveyle gelsin. ya çukur diyorum yamaç emmi allahını sevim :d
Printable View
cio aynı şiveyle gelsin. ya çukur diyorum yamaç emmi allahını sevim :d
Konuyu canlandırayım sonunda yamacı kurtaran Selim olabilir mi bileklerinde ki jilet izini gosterdi
Ölmüş diziyi dirilttiler resmen
Çok sağlamdı, aşk meşk bozmazlaesa yine bütün sezon sağlam geçer
Hiç beklenmedik kadar sağlam girdi sezona. Belli ki bu sezonun adamı Cumali. Rol çok yakışmış. Ama Selim konusunda herkes tufaya düşecek bence.
Benim tahminim Akın cezaevinde bileklerini kesti, firar etti. Selim de devam edecekse kardeşler voltranı oluşturur.
Selim ibnesi de ölmemiş neden Abisi ile yüzleşme di. Ben vartoli getirdi sanmistim
Benim adım Cumali Koçovalı ulan :D
https://youtu.be/_he6u8BDREk
Medet öldü mü beyler vartolu medet ikilisi yoksa aq coni sinsiyle bu sezon çekilmez
Oil hair on :ninca:
Güzel güzel değişik olacak bu sene keşke senada ölseydi
Şu an puhu TV de izliyorum. Yine sansürsüz yayınlanmış küfür kıyamet gırla :)
Efsane bölüm olmuş
Benim anlamadığım ya da kaçırdığım nokta şu bu kimsesizler koca mahallenin tapularını nasıl ele geçirdiler de hükmediyorlar. Tamam komple saldırdılar koçovalıları dağıttılar da evlerine falan nasıl konuyorlar :D 2 tane kafadan kırık 30 tane çocukla bence 3 bölümde yok olmalılar önceki düşmanlara bakılırsa. Senadan yine kurtulamadık ama bu sefer icraat yaptı vartoluyu uyandırdı. Yakında ilk cinayetini de işler bu sena :D
TV'den izlenmez, o anlaşıldı. Zırt pırt biip
Bir sonraki gün sansürsüz izlemek lazım
Neresi veriyor sansürsüz bilen var mı?
Fena giriş yaptılar takibe devam :)
Tek sıkıntı mahalle Kolombiya yada Meksika sanki kamyonetler de tüfekli narko tipler senarist yazı boş geçirmemiş bütün narko dizilerini izlemiş belli :)