abi evli erkekler daha mı çekici oluyor bu kızlar yavşıyor :D
Printable View
ben bır kac kadından duydum bunu,bılinc altlarında bunların ıyı aıle babası ,sadık eş ,guven veren lıder kodu oldugu ıcın parmagında yuzuk olan adam ıdeal erkek olarak sınyal yolluyor :D bır kadın bunda bu ozellıklerı gorup bulmus ki yuzugu takmıs sınyalı ,bara clube gıderken yuzuk takan arkadaslarım vardı yemınle :D
akşın bebe ben kadınım ,ondan sıkılınca benim yataama gelecen hıyhhamına :D
Baykal Olsa B olurdu plaka ya Baykalın B sı yada Beyfendının B sı :D ama Kocovalı bırı ınecek oradan. Ya Baykal Kocovalı Yada Cumali diyoruz ama..!
Cumali Hapiste bunlar dışarda bu kadar yokluk cekip araba bozdurdular yok idris tespih koleksiyonu bozdu falan.. Cumaliye Phantomluk paramı akıttılar o zaman ? O iş yaş. Senaristlere söylüyorum buradan yürümesinler..
Baykalsa eyvallah olur.
Salak Emrahla Avukat nasıl birbirini yedi ama maloviç ler hahahaha portakaln suyunda i.nelik bekliyodum ve böyle bi degisiklikte bekliyodum o rası kolay oldu.
Yamaçtan yumruğu yiyince ne oldu. kalktı yerden tamam dedi hadi bye.. :D
Şimdi yeni simge ne yan çukurun sahibimi geldi noldu ?
Bunlara sıkan Baykal ayarında birisi olması lazm. Cumali herkese neden sıktırsın. Birisi bunların soyunu kazımaya çalışıyo ama kim.
Birde. Vartolinin son saklandığı ev yamacın patlayan şeker yaptığı ev değilmiydi.
O dönercide Sena ilk milletten laf yememişmiydi Yamaç orda kurtarmıştı..
Nasılda gitmiş Yamacın evini bulmuş saklancak.
Sadet i nasıl kaldırdı goturdu hatunun karnı cıkmıs omuzlanmıs goturuyo :D
Bence hatası cok olan bolumdu.. ha merak uyandırdılar ama yenı kahramanları gosterelerdı bıraz ıyıydı.. sımdı cok bılınmez bısey oldu acıkcası 2.sezonu oyle buyuk merakle beklemıcem.
O kadar adamı yalan eden senarist bi senayı harcayamadın ya yazıklar olsunn:)
Kamera arkaları gülümsetti. :)
https://www.youtube.com/watch?v=Z9cwQGVHk6Y
Arabadan iki kapı açılıyor. Birisi Yüzüklü dayı, diğer kapıdan inen gözükmüyor. (Birisi Baykal bence, Gala'da da vardı)
Cumali en son 3 kişi yürüyorlar, birisi gözükmüyor.
Tanışırsın dediği yamacın o kişi Cumali
Sena'yı kurtardığı yer, Seyyar Kuru Pilavcı.. O dönerci orta bölümlerde, Vartolu öldü mü lan falan diye ara sıra gösterdikleri bir karakterdi
Saklandığı ev, şeker yaptığı evle alakası yok. O ev bahçeli falandı..
Sen nasıl izledin abicim, fragmanlarla mı :D
Diyelim, herkes öldü aileden. Akını unutmayın (topiş Selim'in oğlu) o da gelebilir. Genç ruh hastası falan :D
Bence iyi bitirdiler.. 2. Sezonu bekliyoruz..
Sena kamera arkalarında bile sempatik değilsin be gülüm
Baykal'ın iki oğlu böyle basit olmemeliydi ve gay selim yamac gebertseydi
"BATTAL GAZİ ETKİSİ"
Yamaç'a bir doz Heyecanı Yok dinlet, tek başına Afrin'i almazsa aha burdayım.
Sena çok iticisin. Karaca sonunu çok parlak görüyorum bu kız iyi yerlere gelicek şok şey böyle nasıl desem neyse iyi sahurlar ...
psikolog hanım telefona baktı ters duruyodu farkettiği halde ters konuştu ve kimse uyarmadı ve bunu yayınladılar.
çorbada tuzum olsun diye yazdım :D :D
:D neden fragmanlarda evleri farklımı gösteriyolardı :D
Kuleyi filan görünce aynı yerlerde cekıldıgı bellı ama dedıgın gıbı evler farklı bırısınde bahceye gırıyosun bırısınde daıreye dırekt.. falan
ama kuru pilav değil yarım ekmek 10 lira cunku :D ekmek arası pilav ? :D
Çok iyi bir performans...
https://www.youtube.com/watch?v=wWlco5cMjdA
idrisin vartoluya anlattığı bir hikaye vardı
aynı hikaye 2. sezonda işlenecek gibi geliyor bana