Bugün bir arkadaş gönderdi tikican memocan mıdır nedir bi dizide yürür halde görmüş. Demekki saklı kalan bir araç değilmiş. Kosmet kovalamaya devam
Printable View
çarpışma gerisi hikaye çukurun 2. sezon 1. bölümünü 3 kez izledim gerisi boş
KUZGUN deneyin bence benim hoşuma gitti
Yüzüklü Yücel olabilir :soru:
Şimdi gerçekten soğuyacağım.
Yücel olma ihtimali yüksek, ama bu ihtimalin olmaması gerekiyor !
Sebebi;
1) Çeto daha önce yüzüklü ile defalarca görüştü.
2) Çeto Yücel'i çatı katında gördü, saldırdı, öldürmeye çalıştı.
Madem Yücel ile böyle bir husumeti var, yüzüklü ile nasıl görüştü ? Falanlar filanlar...
Mahallede kim olabilir bu diye düşünüyorum ama bulamadım açıkcası ?
Paşa mı yaşıyor acaba dedim ama dün millet selam veriyordu Yüzüklüye, Paşa'nın öldüğünü biliyordu herkes ? :) beynim yanmak üzere, az kaldı.
Sadece Yamaç, Cumali, İdris ve Vartolu'nun oyunculuklarını izlemek için izliyorum artık.. arada bir de heyecan gelirse eğleniyoruz o kadar :D
Al benden de o kadar ama Mahsun da Çetoyla yüzüklü görüştüğünde ciğerini bilirim ben onun diyordu çok tanıdık bilindik biri bende paşayı düşündüm ama mahalleli paşanın öldüğünü biliyor şu an o mahallede el kol sallayarak dolaşabilen Yücel var bir tek senaryoyu değiştirseler artık sıktı saçmaladı hatta saçmalıkta zirveyi temsil ediyor
ekstra olarak cumali ve vartolu, yüceli çetoyla buluştuktan sonra kurtarmıştı
Çatışma sahnesinden sonra cidden bu diziyi izleyen var mı daha. :D
bir sonraki bölümde yüzüklünün kim olduğunu açıklamazlar ise çok fena mıçarlar. Kaç bölüm oldu amk gazetesi kim bu açıklayın da millet birbirine düşmesin. Açıklamak için Sezon finalini felan bekliyorlar ise ağır mıçıyorlar demektir.
Sen anlat karadenizin çekimlerinin yapıldığı yerde görevli bir arkadaşım var ve o dizideki ölen kötü adamın çukurda oynayacağını hatta büyük ihtimallede yüzüklü rolünde olacağını söyledi. zira ses tonuda hiç yücele benzemiyor.
Daha izlemiyorum bitmiştir bende bu dizi boş beleş hal almaya basladı.
gözler Yücel in üstüne çekilmeye çalışılıyor olabilir yüzüklü adam olma ihtimaline karşı ama ben ters köşe bekliyorum...
Su vartolunun kuytu bi yerde gorustugu
Halisahada rovasata attigi adam olabilir mi ?