Uzun zaman oldu bırakalı, adam ölü ama evleniyor.
Elalem ne diziler çekiyor biz silah, yasak aşk, mafyadan sıyrılamadık.
Neyse ki başkomserim Behzatım geri dönüyor sansürsüz, bunları unutturacağız! (:
Printable View
Uzun zaman oldu bırakalı, adam ölü ama evleniyor.
Elalem ne diziler çekiyor biz silah, yasak aşk, mafyadan sıyrılamadık.
Neyse ki başkomserim Behzatım geri dönüyor sansürsüz, bunları unutturacağız! (:
Dizi degil müzikal...
Kahvehaneyi tadilat eden firma için ihale falan açmaları lazım artık. 2 bölümde bir cam çerçeve iniyo a q. :D
Camcı, ahşapçı ne para kazandı be..
Cumali tek başına onlarca adamı öldürdü ulan biri de içeriden pencereye doğru gidip açık alanda elini kolunu sallayarak gelen adamı indiremedi. Vursalar bile sıyırır iyice mokunu çıkarttın senarist. Şu gereksiz kadın konuşmaları ve gereksiz bakışmalara maruz kalan arkadaşlar uygulamalar üzerinden izleyin ileri sarın daha bir zevkli oluyor.
domates biberli catisma sahnesinden sonra 2 hafta once dizinin yarisindan fazlasinda tekrar izletmeleri soguttu diziden simdi ileri sarip izliyorum geriye 20 dakikalik izlenebilir bolum kaliyor yeterli zaten. Bunun yerine haftada 2-3 bolum el patron del mal izleyin en azindan gercek hikayeler
1. sezonun bir kısmı da bu şekilde sıçıktı, 2. sezon başı da kanımca öyleydi. bir ara toparladı, hatta esti sonra tam sıçtı :D
CİO ile yeniden düzelmesi ümidim var İnşallah.. Yoksa 2 sezon ayırdığım vakte yazık :D
Akın koçova yakında?
CİO nun girişi beklenen etkiyi yaratmadı gibi :)
Akın kocavali olarak bekledik turşu olarak geldi :)
Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'deki Göçük skecini de bir izleyin derim. :D
Özgür Meriç de gelecek diyorlar, hadi hayırlısı
Savas Satis - IMDb Hatta Savaş da gelecek gözüküyor, çukur mu sıfır bir mi belli değil :D
Bu aliçoyu takip eden adam ne ayak acaba?
Akın Kocavali yi cio olarak bekledik
Gele gele harbiden turşu geldi
Cast seçenin haminaaa yaaa :)