Karaca biri beni sevsin dedi
Sevebilecek var mı aramızdan :D
Printable View
Karaca biri beni sevsin dedi
Sevebilecek var mı aramızdan :D
evladım olsa bağrıma basmam :D ama sevebiliriz yani :D
hausuashuhsuhasuhs
Mekenin dövüşü kaybetmesine kendi dayak yemiş gibi üzülenler burda mı? :D
Dizinin son sahnesinde çalan (bence) efsane muziği paylaşayım belki dinlemek isteyen olur :))
Replikas Yaş Elli - YouTube
Hepiniz atladınız ilk bölümde civic sahibi apaçileri nasıl tokatladı idris reyiz :D
dizi sarmış herkesi artık:)
Forum sevici çıktı :D
Duygu "seli"
Tombalacıda Vartolu İdris'i kurtarır. Yağlı saçla konuşmalarında bunu belli etmişti zaten. Yağlı saç serdar'ın veya yamaç'ın kahraman olmasına izin vermemeliyiz demişti. Vartolu da tamam demişti.
Yukarıdaki müzik sabah 40 bin izlenmesi vardı şimdi 90k olmuş :)
Tombala sahnesini en son doğru şekilde çektiler. Tombala yapan kağıt okunurken 2 sayı söylenir onay beklenir. Kurpiyer evet dedikten sonra devam edilir. İlk başta adam sırayla saydı öyle bir dünya yok :D
Ben içerde dizisinden daha çok beğeniyorum şahsen bir de cumali karakteri gelirse tam olur.
aksam olsunda netten reklamsız izleyeyim dedim teche bile bakmadım ama ne flim yapıyorlar arkadas ya helal olsun valla :)
Yanliz alico nun beyinde sikinti cikti,Oz ayar cekmesi lazım :D
Saka bir yana adamin cikolataya bir sikintisi var
Yamaç Vtec açıyor 5500de şuan haftaya vtec açık başlıyacak ve redline yapar :D
Buda meke'nin doksanlarda ki hali :)
http://media.sinematurk.com/person/6..._roportaji.jpg
bir gün sonrası reklamsız ve sansürsüz daha keyifli oluyor tavsiye ederim.
özellikle yedi sülaleli kısmı sansürsüz izlemek lazımmış :D
meke & vartolu valla 2si çok iyi
paşa & emmi diolagları da çok iyi
gitgide güzelleşio dizi vallla
Dizide en iyi rol yapan bence Aliço "Rıza Kocaoğlu"..
Olabilecek en zor rolü yapıyor ve etkiliyor çocuk.. Her rolü ayrı güzel (Temmuz'u hatırlayanlar like'ladı) :D
bende dün sansürsüz izledim gayet iyi git gide dahada güzelleşiyor :) küfürler efsane adam ağız dolusu küfür etti parmaksız serdara :D
YSelim yamaçın bonuslarını toplamasını ıstemıyodu babasını kurtarmasın dıye dıkkatını farklı tarafa cekmek ıcın senayı kacırdı yamaç sena ıle uğraşırken vartolu agayı kurtarıp ortamı bıraz sakınlestırıcek. Selımde ıstedıgıne varıcak :D ama selımın artık ortadan kalması lazım o çıkınca ekrana bışeyler atasım gelıyo bırı vurmasada trafık kazası falan gıda zehırlenmesı bi şekılde ölmesı lazım
Yeni bölümün ön izlemesinde karacayı vurmuşlar
Yanlış anlamayın,silahla :)))
vartoli tombala baskınında o kumburgazlı serdarı indircek idris babanın gözüne girebilmek için en azından ateşkes yapıcaklar bence..
Celasun Yamaçın içerideki adamı çıkabilirmi sizce ?
Celasun değil de Meke'ye baskın basanındır smsini gönderen yanındaki çocuk içerden bilgi sızdırabilir daha sonraki planlarda eğer Celasunun haberi olmadan yapıyorsa tabi.
Kırtasiyedeki silah olayından sonra toplu olarak yakalanınca Celasun tüm suç bende diye öne atlamıştı 2-3 bölüm önce. Olayın sonrasında yanındaki çocuğun Celasun'a sözü vardı ne yaparsan arkandayım diye.
Celasun içerdeki adam olacak,muhtemelende evler yanyana olunca Yamaç eve geldiğinde ağaçlığın orda filan gizliden gizliye konuşacaklar.
:)))))) efsane
Günaydın Çukur ahalisi :D Tech Çukur severler olarak sete ziyaret etkinliği mi yapsak :D
celesun başroldemiydi ? şu senada ilik gibi hatun be :D