Sena, şu dizide ki en gereksiz karakter. Onu sahnelerinde acayip sıkılıyorum ilerleterek izliyorum.
Printable View
Sena, şu dizide ki en gereksiz karakter. Onu sahnelerinde acayip sıkılıyorum ilerleterek izliyorum.
fragmanda sena kırmızı ceketiyle pavyon çıkması gibi olmuş :D yollu bu yollu :D
Şu mezarlık sahnesinde daha çok dikkatimi çekti. Fondaki müzikler çok yüksek değil mi? Replikler duyulmuyor
Vartolu nun kulodu kırmızı miydi gerçekten :D
Çok sakin geçti. 2 haftadır böyleyiz. Sanırsam haftaya vurgun olur
celasunun kafasını karıştırdı vartolu :D ben karıdan anlarım diyo
içerdeki adam ufuk bayraktar bence. yani ses aşırı benziyor at fav a bekle :D
Bizim çukurcu tayfa bu kadar mı yahu :D Kimseler yok
Banada öyle geldi ama şöyle bi detay var. O rol için Ufuk Bayraktar fazla genç kalır
Ben tam tersini düşündüm ya. Yani çok action yoktu ama ara ara fazla ince yapmışlar açıkçası. En çokta şu Paşa-Sultan arasında geçen örgütlenmeyi merak ediyorum.
+ "Beyfendi dedirten ya**ak" durumu ne olacak bakalım beklemedeyiz :D
celasun hala çukurun adamı. çünkü berber muhittin vartolunun evini basmaya gittiğinde bizi sattın demişti. hayır abi bildiğin gibi değil diye cevap vermişti yani kısaca celasun intikam alıcağı günü bekliyor.
sondaki ses banada ufuk bayraktar gibi geldi ama ters köşe yapabilirler.
tam olarak bide aliçonun hikayesini çok merak ediyorum keskin nişancı orta doğunun her köşesinde askerlik zehir gibi kafa ama delirtmişler adamı.
selim'e acayip bileniyorum tam totoş ya :D ... Ben Kasımı sesinden şu adama benzettim ama dur bakalım...
https://foto.haberler.com/haber/2017...855_7807_m.jpg
Vartolu’dan sonraki favorim Serdar , bence diziye renk katmıştı aşurtmanlarıyla :D
https://i.hizliresim.com/VrAV1Z.jpg
Sesini ilk duyduğumda benimde aklıma Turgut Tunçalp aklıma geldi.
Sneak peek te dükkanı Medet'e devrediyolar Feyyaz dayı bu tefeciyi aldıysa bunlar nasıl dükkanı devraldı kafamda kurgulayamıyorum.
Fragmanlar genelde görünenin tam tersi çıkıyor dizide. Bence selim denen topitop paşa ile sultanın gayri meşru veledi.
İşlerin yoğunluğundan pazarda portakal da satmaz oldular..
İdris, oğlunun 1990 senesinde öldüğünü öğrenmesinin sebebi paşayla sultan sanırım. Dümen yaptılar, doğru mu anladım acaba :D
evet de işe yaramadı:)
zaten selimle yamacın arabanın elfrenini çekip konuşmasından belliydi :D sinyali orda verdiler istemeden oldun demişler selim denen topişe
Sultan ve gelinlerinin yemek masasında ki çekingen yemek yiyişlerini bir tek ben mi farkettim. Öyle bir yiyorlar ki gerim gerim geriliyorum. Abi o ne huzursuz bir yemek masasıdır. Aç kalırım daha iyi
Senaristler şu son konuyu okusa 4-5 bölüm rating birincisi olurlar :D
Sultanla paşa iş yaptıysa
Ayşeye kahraman hasar tespiti yaptıysa
İdris zaten mihribanı şaapmış
Yamaç da vartoluyla şaapsın mevzu tatlıya bağlansın
Size baba diyebilirmiyim bıyıklı amca