Ben her ihtimali dusunmeye basladim,senanın tramer geçmişinde birseyler olabilir :)
Printable View
Tramer değilde ruhsatta veya motor numarasında bi sorun var gibi.
şimdi yaglı saç ne yaptı ben anlamadım ? bide avukata abimin arkadaşı dedi senanın arkadaşı ? avukat içeri girdiğinde neden kızın pastada yazan adına neden baktı ki ? yahuu bu nası bi oyun arkadaş :D
O değilde dizide çalınan müzikler efsane be
Yahu evlenmedi mi bunlar ? Sahte isimle nikah nasıl kıydılar ki
Bu yağlı kafa nasıl bir heriftir ......................
sonunu izleyemedim herif sıktı mı sıkmadı mı ? bide bişey dikkatimi çekti sanki vartolu mermiye kafa atacakmış gibi duruyodu :D noldu sonu
Yorumlardan kafam karıştı
İzlemesem mi acaba :D
Ben Mercan olayını unutmuştum kusura bakmayın. Ama tanıştığı her erkeğe farklı isim söyleme adeti varmış yengenin öğrenmiş olduk :D Deren olayında avukat neden pastaya baktı konusunda da büyük ihtimalle senanın doğum günü mü acaba adı neydi bunun yamacın hatun değil mi la bu? sorularıyla baktığını düşünüyorum :D Vartolu kolyeyi gösterip göstermeme konusunda kararsız kaldı herifin amaç idrise baba diyebilmek orda bi ekşın yapıp mermiye kafa atabilir serdara karşı :D Çukuru çukurun adamı savunur nerde yamaç efendi selim efendi deyip kendine prim kasması da muhtemel :D
Paşa ile emmi bir müddet ortadan kayboldular ve sadece bölümün bitimine yarım saat kala meyhanede görüntülendiler. Eğer Vartolu İdrisi Serdarın elinden kurtarmazsa, ikinci bir senarya olarak paşa ile emmi sürpriz bir şekilde tombala mekanına kalabalık bir ekiple gelip masaya yumruklarını vurabilirler diye düşünüyorum. Yalnız Serdar orayı basmadan 5 dk evvel Vartolunun oraya gelmeside işkillendiriyor beni.