yağlı saç vartoluya gitti ya . Serdar bizi temizleyecek yada yamaç serdarı temizlerse bonusları toplayacak. Vartolu plan dahilinde orda ama serdarla değil yağlının söylediklerine göre kendi planıyla sanırım.
Printable View
Vartolu İdris babayı kurtaracak
Vartolu'nun bakışları ; " Ulan ne de olsa babam, anamı kaybettim, babama kıydırtmam" diyip çakacak kafasına bence sakallının :D
Bu arada ilk tanıştıklarında Mercan demedi ya, Havva'mı ne demişti. Hatta sende hiç o tip yok demişti Yamaç :D
Mercan olayını kaçırdım mı acaba ben ?
Beyler varto lunun koçovalılara bir zararını gören varmı?
Kahraman vuruldu ama vurduran yada vuran Vartolu mu emin değiliz. Çünkü vartolu kardesi olduğunu biliyor. Duygusalbiri *****.
Bu bölüm olur mu bilmem ama sezon sonu vartolu, aileden biri olur.
Vartolu ile Sultan arasında bir şey olacak gibi geliyor bana nedense..
Bölüm sonu İdris Vartoluya kimsin lan sen diye sormuştu. Vartolu gitti kolyeyi elledi sevdi falan ya sabır çekti :D
Kolyeyi görürse İdris, hayır la olamaz falan diyecek gibi...
yağlı saç sena yı kurtarma rolü yapıp yamaçın gözünede girebilir?celasun meded savaşıda kapıda :)
Beyler bir şeyi unutuyorsunuz Vartolu İdris'i öldürtmek için adam göndermişti hastaneye Yamaç paket etmeseydi gönderdiği adam İdris'i paket etmişti.
Serdarı tombalaya gönderen Vartolu, önceden geldi mekanı süzdü olabilecekleri görüp oyununu oynamak için yerini aldı şimdi Serdar'ı indirip kumar tahsilatınızı yaparım düşmanlarınızı öldürürüm bende çukurun çocuğuyum demeye çalışacak ama bence Emmiyle Paşa olaya dahil olup Vartoluya yine Süperman olmak yerine kırmızı donlu olmayı bırakıcaklar :D :D
yaw aliçooo da mavi ekran verdi..:(
kahramanın ölümünden vartolunun haberi var o öldürttü.
kahramanın ayşeye yürümesi kaçıncı bölümde ortaya çıkacak bakalım
emmi ile kadın abi abla diyorlar enseste dönecek ilerde D:
Bu dizideki ince sahneler şifreli bölümler beni yormaya başladı yahu :D Zaten işten gel spora git kafa kalmıyor bide diziye sarıyoruz :D
Beyler işler sarpa sardı , bakın sarp geliyor sıkı durun ... :D Vartolun amacı çukur çökmek , beyler geçen bölümde çok fena ince vardı ,
'' paşa takip edilirken elemanı atlatıp , yaşlı bkm evi gibi vir yere gitti , hayırdır ... Bu paşa ne ayak , yamaç ile vartolu ara burucusu bulanda paşa ''
Silah tam paşa patlıcaktı yamaç kurtardı ! Bu paşa yamana atmayın bak alttan alttan verio odunu , vartolunun babası bu olmasın.... işler çok sarpa sardı ..Sarp gelicek bence :D dedim gibi 9 bölüm sonu 10. bölüm başı.... Dikkat edin idris koçovalı içerdeki çocuğu #içerde kilit isim işer #sarpa sardı .... sap gelicek abi :D