BMW değil Passat'a bindi, arabayı tam göstermeselerde binerken aynasından belli oluyor Passat olduğu.
Printable View
Aynen vartolu passata bindi ama arka planda bi dümenler çevirdiler. Tabi ki Vartoluyu öldüremezler :D Ölen muhtemelen Aliçonun kimsesiz arkadaşı ya da yukarda denilen gibi ayağına sıktığı adamda mantıksız gelmedi bana. Bakalım 155 saatimiz var sırada ki bölüm için :D
Edit: Fotoğrafı koymayı unuttum kusurabakmayın :)
http://i68.tinypic.com/2q9anpe.jpg
Passatda boyasız diri duruyordu. 730u patlatmaktan iyidir gerçi.
ama kapıya gıdıp gelırken vartolu ıcerde.
birde yamac almıs olsa bıle kendınden baska pesınde adam oldugunu bılmıyorkı.neden boyle baska adam koymacalar fılan olsun.
gercı vartolu selımden suphelenıyo. dayak yedıkten sonra artık yamacın ona zarar vermeyecegınıde bılıyo. beyfendıye zaten ayar, ama bunları bu sekılde plan yapmak ıcın yamaclada epeyce konusup anlatması lazım kı yamac okeylesın..
Bu bölümün soruları .
Celasun hangi bayrağa hizmet ediyor
Sena nın abisi kim
Vartoli hem ölmedi hem gitmedi idris napıcak ?
Cumali nin beraati nezaman
Sultan hanım alkolik mi oldu
Aliço gazteci kızı bafilicekmi
benim şarj dolsun öğlen izleyeceğim daha izleyemedim ayrıntı vermeyin D:
Ölen kesinlikle Aliço' nun kimsesiz arkadaşı. Reytingi tavan yaptıran Vartoli' yi öldürmezler. Adam ölürse dizi biter. Bakalım nasıl bir planla gün yüzüne çıkaracaklar
https://i.hizliresim.com/Z9E7gG.jpg
görüntü yönetmenim arabanın alumiyumuna koymuşsunuz bu ne hal.
çizgisini bozmuş arabanın .
Bu kez felaket senaryosu dahi yazamam ben 155 saatti dimi? Bekleyecuk...
vartolu celasundan kale gibi ev istedi birsürü girişi çıkışı olsun dedii,vartolu ölmedi bence haftaya bmw ile gazlarken görürüz :)...
O değilde evin önüne sac plakalar ile poligon gibi siper kurmuşlar her yere bu kadar amatör iş olmaz çok gülünçtü :D Arabalara o kadar uzun namlulu silahlar keleşler koydular çatışanların hepsinde ardeşen yapımı bozma tabancalar vardı.
Çatışma sahneleri hala 2005 senesi kurtlar vadisi ayarında çekiliyor güzel ülkemde
Tahtanin arkasına geçmiş sutre yapmış kendine. Mermi delmez mi tahtayi kardeş diyecen. Vartoluya ikame biri gelecek ki vartolu ölsün. Bakalm nolacak. Yönetmeni tanıyan varmı beyler merak ettim sorsak
ÇAtışma sahbeleri çok kötü. Gerçi her hafta 2 saatlik bölüm yayınlamakta kolay değil şimdi. Çekimleriydi,kurgusu,montajıydı derken.
Cenaze töreni %100 fake tören. Beyefendi duruma ayıkmasın diye. Vartoluyu sakladılar. Yamaç'ın Celasunla yaptığı planın parçasıydı bu. Arabada ölene gelince; Aliço'nun arkadaşı olması zor. Karakter gereği Yamaç öyle masum birini göz göre göre katlettirecek bir karakter değil. Kasım olursa zaten saçma olur herif yatakta bilinçsiz yatıyordu ne ara araba sürecek hale geldi? Vartolu'nun ayağına sıktığı eleman olma ihtimali var..
Meke-Celasun-Aliço-Yamaç iş birliği çıkacak gibi geliyor bana hâla :D
vartoli yoksa izlemem net, ama celasun meke kurgusunu göremedik daha
O degil de Selim in karisiyla kizini yanina aldigi eleman goturecek gibiydi :D
Vartolunun ölmesine imkan vermiyorum pek
vartolu ölürse reyting %50 düşer
Selim beyfendi ile konuşmuştu oda tetikteydi bence. Gelen ekip tam beyfendinin tayfaya benziyor zaten yamaç onları görünce bi mavi ekran veriyor ordan da belli gibi yamaçın işi olmadığı. Ki yamaçta bi oyun peşindeydi ama beyfendi daha önce davrandı gibi. Muhtemelen aldı vartoluyu yerine başkasını koydu onuda patlattı ceset teşhis edilmesin die. Daha çok var ilk fragmanda yakalarız inceyi
yamac beyfendinin sıkacagını bılmıyodukı
yamac arkasından sıkıcaktı aa kactı olcaktı ama meke vartoluyu alıcaktı baba ogul işini cozene kadar saklıcaktı
vartolu cıktı meke aldı aliçonun arkadasıda patladı
boylelikle vartolu ve yamacı bırlestırıp beyfendiye saldırtacaklar mecbur senaryoyu yuzdurmek için yoksa elbet bıyerde bayacak senaryo
Yalnız deniz kenarında Yamaç ile Selimin babalarının başka bir oğlu daha olduğunu konuştukları sahnede gülme olayını 10 numara oynamışlar özelliklede Selim. Ben bile güldüm onlara katılıp.
Vartolu: Medet, ölme lan.
Medet: Tamam abi.
Yamaç'ın babasına , Vartolu'nun kardeşleri olduğunu söylemeden böyle bir çatışmaya girmesi saçmalık bence. İdris Reyiz Vartoli'nin gazını alıp kendi yanlarına çekerdi diye düşünüyorum
Selim in yanında ki elemanı beyefendi yerleştirdi. Selimin değil Beyefendinin gözü kulağı olacak. Ayşe ile de birşeyler olabilir aralarında gazozuna ilaç atabilir :)
Patlayan Araçtaki Kasım olabilirmi , ( vartolunun üvey babası)?
Yamaç Celasun'dan yardım istedi ve planını anlattı.
Celasun da Vartolu'nun çukurun adamı olduğunu anladığını söylemişti.
Vartolu'yu nasıl kurtaracaklarının planını yaptılar ve Celasuın detayları aldı (çukurda ölelim abi).
Celasun Vartoluyu arkadan kaçırırken enseye bi silah darbesi hop Vartolu yerde.
Arabaya başkasını bindirdiler kaçırmak için ama planlar ters gidince arabadakinide paket ettiler.
Aklıma gelen senaryo bu :D
çok tehlikeli bir aliço dediği sahne buydu işte o yüzden kimsesiz birini istedi. ölme ihtimali sıfır. yarın bunlar birleşir beyfendiye saldırırlar olacak olan budur.
niye sadece beyfendi bilmiyordu etmiyordu neden korusuna gidiyoruz ki
sonuçta idris baba da öldürmek istiyor
yamaç babasına öldü süsü vermek istemiş olabilir, beyfendi tayfası süpriz yumurta olmuştur
sonuçta babasının oğlunu öldürmesine izin vericek değil yamaç .
bu akşam ilk fragman geliyor :)
Gökhan kardeşimiz kiralamaya devam ediyor :)
hareketli sahnede air i kaldırmış.
https://i.hizliresim.com/8YN0Qk.jpg
https://i.hizliresim.com/Vr356P.jpg
Aman Allahım bembeyaz bir GT3 RS!