şahin forumdan mı ?
Printable View
şahin forumdan mı ?
Dizi / karakter / tofaş uyumu bence cuk oturmuş. Kim düşündüyse helal :D
Yalnız sevgililer günü için çekilen skeç güzel olmuş, tokat sahnesi falan efsane :D
Varoli gitmiş gibi görünüyor fragmanda bi ters köşe yoksa eğer :D
Balatı biraz kovalasak ya da Çengelköyü, anlarız mevzuyu :D Ama ona vakit ayıracak birileri lazım :D :D
Vartolu ölmedi muhtemelen,medet bilmiyor ama celasun biliyor gibi.
Kasım da ölmemiş benim tespit içine verdi.. Forumlarda ,çok ön plana çıktığı için vartolunun öldüğünü yazan var , ufuk bayraktarın cumali karakteri ile döneceğini yazan var, Var oğlu var ))
-- Beyfendi de madem bu kadar güçlü nasıl savaşacaklar ? O kısımı nasıl bağlayacaklar acaba
İlk başta ufuk bayraktar deniyordu Cumali için ama Mustafa Üstündağ tekrar Kahramanın ikizi olarak gelecek gibi söylentilerde var.
Beyfendi güçlü ama kaleyi içeriden indirirlerse sıkıntı olmaz. ordan yürürler bence.
Dizi sallantıya girecek gibi. Rtük 1250000 Tl Para cezası vermiş. 1000000 Lira Bipli sahnelerin İnternette açık olarak verilmesi dilin kötüye kullanılması.
250000 Lira da öpüşme sahnesi !
öpüşme sahnelerinede mi ceza var :confused:
hangi bölümde öpüştüler ki
Ne yapsınlar haremlik selamlıkmı oynasınlar vay ben sizin ...
öyle diyince aaklıma bu geldi :D
http://www.komikkarikatur.net/images/skemedik-yine.jpg
Neyi ilginç? Ben o ortamda bulunmadığım halde bunu düşünebiliyorum. Benim patronum dizinin ilk bölümünü izliyor hoşuna gidiyor ama o ilk bölümde ki aşırı sevişme sahnelerinden dizinin devamını da öyle sanmış şuan izlemiyor. 12 yaşında kızı var açamıyorum o diziyi diyor. (şu an öyle olmadığını anlattım)
Çukurun ilk bölümü aşırı şekilde öpüşmeli sevişmeliydi, televizyon dediğimiz şey 7 de 70e değil 0 dan sonsuza herkesin izleyebileceği bi platform. Herkesin ailesi o kadar geniş değil
Şahsen 12 yaşında kızım olsa onunla birlikte Çukur izlemem. Hatta onun birlikte herhangi bir Türk dizisi de izlemem.
Yamacın Vartolunun evini bastığı sahnede,
Vartolu tam kaçarken "Ecevit, yamaç abiye haber Vartolu kaçıyor" diyor eleman
Ecevit de yamaca haber veriyor
tam o sırada arka planda sanki hava günlük güneşlikmiş, ortada mevzu yokmuş gibi gezen tavuğu fark eden oldu mu?
İyi de dizi de zararlı olan sadece öpüşme-sevişme mi var ? uyuşturucu silah kumar zina pavyon adam vurma kafa kesme parmak kesme. Çocuğun tv izlemesi de mantıklı değil ki beyin uyuşturan bir icat. Onun yerine kitap okutun müzik dinletin. Resim çizdirin. Hobi uğraşları bulun mesela el işleri ile kendini geliştirmesini sağlayın.
Kardeşim patronun doğru olanı yapmış izlememekle. Dizide sevişme sahneleri var deyip sonradan patronunu izlemesi için durumu anlatmanın gereğini çözemedim? Adam gayet mantıklı bi hareket yapmış izlemeyerek/izletmeyerek. Çünkü izlemeyincr ölmüyorsun. Önlem mi almak istiyorsun,izletme. İzleyene de mani olma.
Televizyon dediğimiz şeyin içinde her türlü mevzu var. O zaman canlı yayın da yapmasınlar,anlık sövenler oluyor biliyorsun ki? Bu zihniyette izliyorsan bence televizyon denen şeyi evine alma.
Herkesin ailesi o kadar geniş değil derken? Bunu genişliğe bağlayabiliyorsan zihniyetin zaten ortada. "İzlemezsin olur biter,dünyanın sonu değil" dizide yaşanan herşey hayal ürünü,bunu da unutma.
Dizi ilkbölümden sonra ceza/uyarı yiyimce öpüşme sahnelerine çeki düzen verdiler. Anlattığım durum oydu. Eğer çok izlemek istiyorsan şu an öyle absürt sahneler yok dedim. Bu hayatta nefes alıp yemek yemeyi kesmedikçe hiçbir şekilde ölmezsin onu herkes biliyor. Benim evimde bunun önlemini almam gereken bi durum yok ben sadece bazı sahnelerin gerçekten abartıldığından bahsediyoruö. Ki benim televizyon denen şeyle cidden işim yok. Bütün gün bilgisayar başındayım zaten neye istersem ulaşabiliyorum üstüne bıkkınlık geliyor teknolojiden bazen.
Genişliğe bağlıcam tabi neye bağlıcam :D Ben evde rahat izleyebiliyorum ama öpüşme sahneleri gelince kanal değiştiren modeller var.
Ben dizileri gerçek sanıyordum sağolasın :D
Sanki kafanıza silah dayıyorlar izlemeniz için
Rtük de kendini bir halt zannediyor
İnternet özgürlüktür
Vartolu o küfürü bipledikten sonra
Ne anladım vartoludan
Sanki kendisi küfür etmiyor da yasaklıyor beyfendiler
İnternet bu özgürlük yani
Ama burası malesef Türkiye
yaş sınırı uyarısı yok mu dizi başlarken. uyarı konulduktan sonra her şey yayınlanabilmeli tv'den.
Diziyi konuşmamız gerekirken konuştuğumuz durumlara bak :)
Adamlar mafya dizisi çekiyor mafya da der zaten
"seni seviyorum ama vurmak zorundayım hayatım " :)
vartoli öldü mü ölmedi mi yahu tek merak ettiğim şey bu ne var sanki ucundan bi tüyo verilse :D
Hani techturkey in çözemeyeceği mevzu yoktu namımıza halelmi getireceksiniz ey ahali :D
Çok enteresan bir toplumuz gerçekten.
Eleştirmek yalnış bence herşey normal olursa niye izlensinki diziler? yabancı dizilerde çok daha beterleri var uyuşturucu ,eşcinsellik vb .. bol bol var denildiği gibi izlemek isteyen hertürlü izler çocuga haberleri bile izletmemek lazım günümüzde bence