dilan ekibe teşekkür eden yazı yazmış çıkıyor mu yoksa bilemedim
Printable View
dilan ekibe teşekkür eden yazı yazmış çıkıyor mu yoksa bilemedim
Evin büyük oğlu içerde yatıyor kaç bölüm oldu insan bi ziyaretine gitmezmi ya temiz çamaşır sigara falan alıp ayıp yani bunuda mı ben söyleyim?
BEyler diziyi tekrardan izliyorum. Cumali nerede namaz kılıyor dedi selim?
yalnız Aliço, Yamaç ve Selim konuşurken arkada tavırları gördünüz mü ?
Hala kötü rol demesin kimse.. Herif bildiğin gerçek :D
Cumali Aliço ya doğru gidiyor :D
Eşofmanını s***tiğim :D
Lüleburgazlı Serdar - Burgazadalı Serdar :D
"Şimdi o eşofmanli abiniz kurtarsın sizi **** koyduklarım" ya şu sahneden bikaç dakika cidden güldüm ya :D
Bu arada "odam kireç tutmuyor" 1-2 güne ituneste fizy de falan en çok aratılanlara girer :D
vartoli idris babanın bi gecelik performansı çıktı. :D
bir gün sonrası sansürsüz izlemenin keyfi bir başka güzel oluyor. Konuya bile bakmıyorum spoiler alırım da tadı kaçar diye.
Mustafa Üstündağ, Çukur'a Cumali olarak geri dönüyor
Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, Çukur dizisine geri dönüyor! Çukur'da ilk bölümde ölen Kahraman'ı canlandıran Mustafa Üstündağ'ın yeni rolü ise Kahraman'ın ikiz kardeşi Cumali karakteri olacak.
ALINTIDIR...
Hadi gözümüz aydın muro reisi tekrar sahalarda görebileceğiz.
Çukur-The Godfather
İdris-Don Vito
Yamaç-Michael
Kahraman-Sonny
Selim-Fredo
Vartolu-Solozzo
Paşa-Tessio
Yamaç selimi indirticek. Paşanın ihanetiyle de dizi sezon finali yapıcak, at fava bekle. Bu arada 4-5 kere cumalının müebbet aldığını vurguladılar. Müebbetin şartlı tahliyesi 24 yıl diye biliyorum. Belki hapisten kaçıp diziye dahil olabilir.
iyi güzel, izliyorum falan ancak bazı sahneler sağdan soldan alınma gibi geliyor bana,
Mesela son bölümde, Yamaç'ın kulaklığı takıp moda girdiği sahne, sadece bana mı doğrudan Baby Drive filminden alıntı gibi geldi?
Yeni bölüm ilk sahnede stratejik hata var yine kutuda ilkten tespih silah çakmak bıçak var sonra yamaç’a silahı verirken idris baba kutuda sadece silah var bunları nasıl kaçırıyorlar hayyyyret edersin
maşallah karacada amma kansız kızmış bee 24 saat geçti hala gram kanama yok :)