Bir kaç bölüm önce selim, bir barda tersanede çalışam bir adam ile tanışmıştı, akşam da o adamda kalmıştı. Sadece avukat bir tehdit etmişti küçük bir yerde fotoğraflarla. Daha çıkmadı o işin kokusu![]()
Bir kaç bölüm önce selim, bir barda tersanede çalışam bir adam ile tanışmıştı, akşam da o adamda kalmıştı. Sadece avukat bir tehdit etmişti küçük bir yerde fotoğraflarla. Daha çıkmadı o işin kokusu![]()
Feyyaz usta oyuncu diziye yakıştı,Kuzey vargın havası var. Bayada uğraştırır yamacı..
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Sena hanım nereye gidiyorsunuz? Çukurdan çıkana çamur bulanır unutma![]()
isabet olur..
dizi 2 bacak görmek için takip eden aç abazan takımından kurtulur, gerçek değerini verenler izler
Ortalık kaynıyor Sena Hanım çıkmış eee yok neymiş Yamaçın ilk sahne aldığı yeri bulmuş ilk videolarını bulmuş. Yok arkadaşının doğum günü varmışda ne olursa olsun dışarı çıkmalıymış. Ortalığı b.k götürüyor kızım etrafındakiler kelle koltukta nefes alıyorlar malmısın sen? Adam kendisi ve ailesi için en büyük tehlikeyi yani Serdarı vuracak Sena Hanım yine atlamış eee sen onlardan değilsin yapma. Salaksın işte.
hadi inşAllah yolun bahtın açık olsun sena...kadınların gereksiz muhabbetlerinin olduğu kısımları ilerleterek izliyorum. Aksiyon, Vartoli ve medetin güzel sahneleri varken Senaya bu dizide gerek yok.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Eeeyy çukurdaşlar emanetler hazırmı![]()
Sonunda pazartesi olabildi,ayriyetten senanın hareketler artık cocuklasmaya basladi.Olayin ciddiyetini ayikamadi.
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Pazartesi geldide ben malesef salı sabahını bekliyorum![]()
Senanın bence ayrı eve çıkması lazım![]()
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)