Kemal Sunal'ın repliğinden çalıntı :)
O değilde ne saçma iş yani ailemi korumak için sakladım lafı. Kadın öldükten sonra sahip çıkabilirlerdi en azından. Başka bir kadından da olsa İdris reyizin çocuğu neticede.
Printable View
Bu bölüm avukatta yoktu ortalıkta bizim oil hair le Yağ değişimine gtmişler sanırım:D:D
Helal olsun senaristlere, her bölüm ayrı birini çok güzel ortaya çıkarıp konuşturuyorlar,
bu bölüm 10 dk Saadet'i izledik, çok başarılıydı, önceki bölüm gazeteci kızın çikolatayla delirtmesi, önceki bölüm avukatın çok aktif olması vs
bakıyorum da yağlı saçın eksikliğini hemen hissetmişiz
Vartolu beyefendiye küfür edince ben bile rahatladım :hehe:
Selim ipnesini bu bölümde görmemek dahada mutlu etti bizi. <--->
Selimin kızıda kendi gibi....
Şimdi semtin xenonlusu eleman odaya gırdıgınde bu soyunuk degıldı.
Fotoları cektı cıktı gıttı. Sonra neden yatakta cıbıldı bu? aglıyo maglıyo.
ve evde neden akşına devamlı sıkıyo ? yok sevgılım vardı anlarsın ya.. akşının ayarlar gene gitti, o elemana patlıcak.
da bu karaca nerden anladı yada anladımı..
Vartoli vtec iyiydi :)
Beyfendi şok.
Selim vartolinin öz bangbros olduğunu biliyorda o yüzdenmi böyle kaşarlık yapıyor acaba
Yamaç duydukları karşısında her şaşkınlık yaşadığında deprem efekti uygulandı. En son Mihribanı duyunca 9.2 şiddetinde sallandı adam.
Yamaçta dpf devreye giriyor ama yağ inceldi haberi yok:D
Paşa kombo yaptı uçtu
Dizi çok farklı yerlere gidiyor
Bundan sonrası entrika
Vartolu şiveli sövmeyince tadı yok , o araya bi düzenleme gelmeli :D
Haşufman reyiz Serdar’la Cumali reyiz artık diziye girer, Varto’luyla ekip olursalar ; fetöcü paşaya çökerler evimiz şenlenir :D
Oyunculara bölüm başına para veriyorlar ya belki oyuncu maliyetlerinden kısmak için bazılarını bölüm bölüm oynatmıyorlardır. Bu bölümde Castrol Hair Selim, dümbük avukat, Nedret abla ve Sultan hanım yoktu hiç.
İzledikçe rahatlıyorum sanki ben sövüyorum :D