Altını kaldırıma vurduğu celasunun F30’u celasun yarın birgün hatasız boyasız diye ilana atar .
Printable View
Altını kaldırıma vurduğu celasunun F30’u celasun yarın birgün hatasız boyasız diye ilana atar .
Peki Kasım, Mihraban'ı öldürdüğünden beri cezaevinde değil mi? İkinci eş ve çocuk nereden çıktı?
Takıldığınız şeye bak :D
Yeni ak it muhabiri arkadaş küfür caiz değil mi?
Söz konusu dizide küfürlerin 'bip'lenmesine rağmen edilen küfürlerin ne olduğunu izleyiciler rahatlıkla anlayabiliyor. 'Bip'leyerek küfüre özendirmenin önleneceğini sanan RTÜK'ün yanlışında ısrar etmesinin arkasında yatan nedenler halen daha merak konusu.
İNTERNETTE 'BİP'SİZ YAYINLANIYOR
Küfürlü sahnelerin bolca yer aldığı dizilerin internete 'bip'siz yüklenip yayınlanmasının önünde herhangi bir engelin de olmaması duyarlı vatandaşların tepkisini çekiyor.
KADIN HAKLARI SAVUNUCULARI NEDEN SESSİZ?
Kadınları aşağılayıcı cinsiyetçi küfürlerin de yer aldığı sahnelere kadın hakları savunucularının da sessiz kalması tuhaf bulundu.
Kaldırıma çıktıkları sahnedeki araba aynı arabaydı değişmedi yani 7 serisi. Ayrıca ben alttan çıkan kıvılcımların fake olduğunu düşünüyorum. Yoksa abi arabanın altını orda bırakırız dedikten sonra oraya kamera yerleştirip kıvılcımları çekeceklerine ihtimal vermiyorum.
Elbette fake o sahneler. Aynı şekilde klasik otoların olduğu sahne de pain terk'ti. Tabii bunlara takılmamak gerek. Sıradan sahneler için 300-500 bin masraf etmek fuzuli olurdu.
Yalnız benim mi gözümden kaçtı yoksa bu bölümde yağlı saç hiç gözükmedi mi ?
Fragman gecikti. Yayınlansaydı yazardım bir felaket senaryosu gene :D