Stage2 yamaç vs stage 5+ isa
Deneme birazdan :D
Printable View
Stage2 yamaç vs stage 5+ isa
Deneme birazdan :D
vartolu lavuk koçovalıların kardeşi miymiş ?
İlk bölümde abisiyle iki tane hanım alıyor ama takılmıyor kadınlarla. Sonra bir yerde barda bi adamla tanışıp sabah başka evden çıkmış ( burayı hatırlamıyorum ben öyle yazıyor yorumlarda :D ) Bir de az önce karısına yanaşmadı :D
Doktorda doktordu be Derman olamayacağı dert yok gibi
Galiba biz yanlış anladık, O kadın bu idrisin oğlu falan derken yağlı saçlıyı kastediyor. Cocuk oyuncunun tipi ve yamaçı paristen alan annesinin büyük oğlunu hiçe sayması falan.
Bence yağlı saçlı idrisin basterd.
Ya arkadas bu yagli sac kim ben bi turlu yakalayamiyorum
“S kalp S” skecinde baya bi şifreler çözüldü :D
Selim nasıl salak yapıyo ama kendini gundi :D
Dışarda olduğum için kaçırdım. Tekrarı yayınlanır mı hemen ardından veya izleyebileceğim bir yer bilen ? :)
tikicem reklamını
vartolunun babası kim vartolunun sevgilisi kim :D
ben buldum
Vartolunun babasıda sevgiliside ayan beyan çıktı ortaya :)
Bence 1-2 bölüme Selim'in yav.ak oldugu ortaya çıkacak bence çok heyecan yapıyo eline yüzüne bulaştırıcak belli konuda beyfendi vs koçovalılar olarak devam edicek bi yandanda vartolu gecmisinden dolayi vurmaya basliycak
İyi gidiyoruzzz iyiii
Kiraathane
Eleman: ağabey
Vartolu: abinin ameka :D
Son sahnede ne oldu tam anlamadım. Yamaç neden öyle bakakaldı? Paşa ile diğerinin, Selimin dediği gibi olduğunu mu düşündü yoksa tam tersinimi? Adamlarında haberi olmadan çatışmanın ortasında kaldığını görmesi lazım.
Selim in suyu kaynadı gibi finalde.
Selim out > Cumali in
Top demedim mi :D inanmadınız
asuhuhasuhasuhasuh
Cumali abimiz gelmeli artık :) para kalmadı kimsede :D
Şu diziyi böyle telefonla izleyen muhabbetle izleyen harbiden çok kaçırabilir. Öyle bi dizi. Resmen geçen bölüm 15 saniye izlemediğiniz bi bölümü için yeni bölümünde kafanızda soru işaretleri oluşabilir :D
valla ben nargile kafede, telefon kulaklık modeli izliyorum hep :D
yanına çayda geliyor :D Oh miss :D
Kızın nasıl bir gülüşü var yaa insanın içi ısınıyor valla :o
Ben bu bölümden bi cacık anlamadım
İdris taş deyince hap falan gelecek sandım "hepsini getir şunların bi ..." diyecekmiş gibi :D
Yağlı saç zaten gay çıktı muhtemelen o kızın babası da başkası
Çok karıştı muhtemelen yönetmen işin içinden çıkamayacak :D
Selimin türkü bardan sonra ne yaptığıyla alakalı bir fikri olan var mı? Fotoları görünce hatasız boyasız 20 binde hatasız e36 m3 görmüş gibi kaldı. Geçen bölümde birşey mi kaçırdım acaba :)