puhu tv' den izleyebilirsin.
Printable View
Torunların dışarı çıkması niye yasak? Orayı kaçırdım mı acaba!
Diziyi izledim biraz eleştrisel yaklaşacağım bence başarılı bir dizi değil eğer söz konusu dizi bilim-kurgu değilse ister istemez mantık ile izliyorum.
1-Mafyatik olmayan ve müzik ile uğraşan bir gencin önüne geleni dövebilmesi bir anda mafyatik reis'e dönüşmesi çok acayip.
2-Dizide verilen mesaj uyuşturucu kötüdür ama onun dışında kadın ticareti,silah ticareti,hırsızlık gibi işler ile uğraşan kişiler düzgün namusludur gibi bir imaj çizilmeye çalışılmıyor mu ve normalleştirilmeye mi çalışılıyor ? Bunu düşünmeye sevk eden şey bize kötü adam rolü karşısında duran fraksiyonun yaptığı işler bunlar ve aile saadeti ile gözümüze sokuluyor. Sürekli mahallede bizim elimizden koçovalılar tuttu deniyor ve bu aile suç makinesi ?
Ben halen yağlı saçın kızını kime bağlayacaklar onu merak ediyorum adam madem kadına hiç dokunmadı kim dokundu ? Kahramanın karısı ver cocuğu ile uğraşıyorlar ana kız ki kahramandansa çocuk o zaman gay ensest ilişki vs değişik bi konu olacak.. Saçma olan ise gelinler evden çıkamaz iken kim gondikledi bunu
Bu pisisayko popcu harbici popcuymuş
Can Kiziltug - AteÅŸ Ediyor - YouTube
Saykonun 1.15’ten sonra youtuber kıza bakışlar şarkısındaki gibi ateş ediyor lako :D
TELEVİZYONA ÇIKTIM (FENOMEDYA PROGRAMI VLOG) - YouTube
6. Bölümde ortalık karışacak gibi :D Ama tahminimce o "oğlun hain" repliği bölüm sonu gerçekleşecek ve 7.bölüme sarkacak
https://www.youtube.com/watch?v=6S_7fS-cLik
ters köşedir.
Bizde ters kose olabiliriz bu sefer
Bencede ters köşedir gerçi yağlı saç çok açık veriyor
Daha önce olduğu gibi söylemek isteyip söyleyemiyorum muhabbetindeki gibi bence. Ama o da yalan oldu gibi zaten :D
Bu beyefendi dedikleri adamın avukatı, Sena'nın abisi olabilir mi ?
Heyecan yaptım yarın akşam mıydı , ilk defa pazardan nefret ediyorum :D Bir an önce bitsede pazartesi gelse #çukur izlesek :D
Adamalr yazmış , oyuncularda oynuyor abiii :)
its gooood
çukurda mıyız beys ? :D
Sonunda pazartesi olabildi,cok ters kose olabilecek bir bolum ile karsi karsiyayiz :D
Beyfendi dedikleri farklı kişi Avukat sadece arabulucu
Bence avukat arabulucu fakat vartolu mu bir başkasımı belli değil , elindeki resimlerde ilk sayfalarda arkadaşların yazdığı gibi bizim ''yağlı saç '' Yumuşak galiba elindede resimleri var fakat vartolu ile mi başka birisi ile mi arabuluculuk yapıyor , gizli başka bir isim mi var belli değil çok büyük gizem var :D
Vartolunun babası kim merak ettim sevgilisi geçen bölümde bariz belli oldu ....
https://www.youtube.com/watch?v=m3lPmSxqVDE
Her ne kadar orj. olmasada en çok izleneni ve ses kalitesi full orj. versiyonu ile en iisi , eypio yazmış abi ! Dikkat ettim bu ay yapım müziklerinin geneli
''Toygar Işıklı'' yapıyor , adamlar neresinden bakarsan kalite :) Adamlar işin hakkını veiyor bizde izliyerek emeğinin karşılığını :D
Burak sergenin adı intro da car. Bu bölüm girer. Banko beyfendi. Süpriz kızın polis abisi
Haydaaa yağlı saç yine yol verdi karısına :D
Selim senin aliminyum
ya avukata birşey dedi vartolu :D kırıldım gülmekten de unuttum amükeee :D
tekrarda görürüm
Elemanı büyük ihtimal ile yamaç kendi yerleştirdi göz kırpması ona işaret gibi geldi :) Bence saklayacak bunu yada eleman indirmeye girdi kendisi işi bitirmek için yaklaştı.
Bende ters köşe diye düşündüm ama sonra arabada ki konuşması öyle değil gibi duruyor. Celasuda hiç güven vermiyor ki :D
Yamaç ters köşe yapıcak Celesun dersini aldı hem Celesunla icerden bilgi alicak hemde Mekeye bak her işin içindr bi iş olabilir öfkene sahip ol dersi vericek
Celasun da oyun olacağı garanti. Babasını öldüren adamın adamı olmaz delikanlı çocuk