o zaman neden çeto yukarı saldırdı bu yüceli çatıda görünce :)
İdris bir adamı öldürdü, onun intikamı falan ok. Yücelin baba olabilir ama saçmalık yani
Printable View
ekstra olarak cumali ve vartolu, yüceli çetoyla buluştuktan sonra kurtarmıştı
Çatışma sahnesinden sonra cidden bu diziyi izleyen var mı daha. :D
bir sonraki bölümde yüzüklünün kim olduğunu açıklamazlar ise çok fena mıçarlar. Kaç bölüm oldu amk gazetesi kim bu açıklayın da millet birbirine düşmesin. Açıklamak için Sezon finalini felan bekliyorlar ise ağır mıçıyorlar demektir.
Sen anlat karadenizin çekimlerinin yapıldığı yerde görevli bir arkadaşım var ve o dizideki ölen kötü adamın çukurda oynayacağını hatta büyük ihtimallede yüzüklü rolünde olacağını söyledi. zira ses tonuda hiç yücele benzemiyor.
Daha izlemiyorum bitmiştir bende bu dizi boş beleş hal almaya basladı.
gözler Yücel in üstüne çekilmeye çalışılıyor olabilir yüzüklü adam olma ihtimaline karşı ama ben ters köşe bekliyorum...
Su vartolunun kuytu bi yerde gorustugu
Halisahada rovasata attigi adam olabilir mi ?
Büyük ihtimal o yüzüklü Yücel
Bu sahneden sonra açıklaması yok sanırım :)
hepsi yücel miş :D
rahatladı mı herkes :D
yücel tam bir şerefsiz çıktı Rıza baba... pardon beyler yanlış dizi o :D
İyice saçmalıdılar bence ya hele bu son bölüm baya sıktı beni açıkçası :) yok timsahmış şeymiş saçma sapan tipler ya :)
Yeni bir tane daha hıyar türetmişler. İlk defa izlerken sardım ve 45 dk da bitirdim diziyi.
Dizi final yapsada gitsek.
Şu dizide sulugöz kim varsa, böm böm bakışan kim varsa gebersin gitsin..
Vartoluya da bişi olacak herhalde, çok yolunu yaptılar.
Yüxel cok basit öldü
Yüxel cok basit öldü
Diyecektim ki ölmemiş ahajha
Aliço ölmez inşallah :(
Dizinin konusu 130 sayfaya gelmiş
Bakıyorum valla değmezmiş
Cumali Polat Alemdar'ı geçti bu bölüm.
Yazar kendine gelemedi bir türlü
Saçmalık olsun dizinin ismi
Uzun zaman oldu bırakalı, adam ölü ama evleniyor.
Elalem ne diziler çekiyor biz silah, yasak aşk, mafyadan sıyrılamadık.
Neyse ki başkomserim Behzatım geri dönüyor sansürsüz, bunları unutturacağız! (:
Dizi degil müzikal...
Kahvehaneyi tadilat eden firma için ihale falan açmaları lazım artık. 2 bölümde bir cam çerçeve iniyo a q. :D
Camcı, ahşapçı ne para kazandı be..
Cumali tek başına onlarca adamı öldürdü ulan biri de içeriden pencereye doğru gidip açık alanda elini kolunu sallayarak gelen adamı indiremedi. Vursalar bile sıyırır iyice mokunu çıkarttın senarist. Şu gereksiz kadın konuşmaları ve gereksiz bakışmalara maruz kalan arkadaşlar uygulamalar üzerinden izleyin ileri sarın daha bir zevkli oluyor.
domates biberli catisma sahnesinden sonra 2 hafta once dizinin yarisindan fazlasinda tekrar izletmeleri soguttu diziden simdi ileri sarip izliyorum geriye 20 dakikalik izlenebilir bolum kaliyor yeterli zaten. Bunun yerine haftada 2-3 bolum el patron del mal izleyin en azindan gercek hikayeler
1. sezonun bir kısmı da bu şekilde sıçıktı, 2. sezon başı da kanımca öyleydi. bir ara toparladı, hatta esti sonra tam sıçtı :D
CİO ile yeniden düzelmesi ümidim var İnşallah.. Yoksa 2 sezon ayırdığım vakte yazık :D
Akın koçova yakında?
CİO nun girişi beklenen etkiyi yaratmadı gibi :)