Cüneyt arkından buralara nasıl geldi sektör...
1 kılıç darbesiyle devrilen 50 Bizans askeri izleyerek büyüdük.
şimdiyse sıkıp sıkıp öldüremeyen yada ölmeyen düşmanlar...
Printable View
Tamam mantık arayarak izlemiyoruz eyv da. Şu sahneleri çekerken içlerinde bi allahın kulu “ ya bu nasıl sahne böyle saçmalık mı olur amk” diyip isyan etmiyor mu ? Yada bilinçli bir şekilde saçmalama operasyonu içerisine girip daha çok konuşulmasını mı planlıyorlar ? Tek şarjörle 50-60 atış yapıyolar bari cebinizde yedek şarjör taşıyın zor mu amk. Silahı saçma sapan tutan cumali öyle tutarak adam vurmasının imkanı yok biraz silah eğitimi almış herkes aynı fikirdedir
Varilleri kesip kendilerine kalkan yapmışlar :D
Saçmalık varille kalkan yaparak başladı, Türk TV tarihinde silahlı çatışmaya sapanla patates atan insanlar dahil oldu ya. Yazık ettiler güzelim diziye.
İşin en rezil yanı, ilk sezon izlememiş bir kaç kişiye ısrarla izlemeye başlattım. Şimdi 2. sezonla izleyenler iyi sövüyor bu muydu dizi diye :D
Dizi iyice saçmaladı hadi anlaşman var polis girmiyor bu mahalleye ölenleri napıyosun onuda geçtim aileden biri yaralanınca mahalle ayağa kalkıyor mahalleden ölenin cenazesi bile yok o kadar çatışma oluyor sadece 2 ekip geliyor ölmüş gözüken adama nikah kıyıyosun nasıl iş ise sonra polisten kaçıyor ölü gözüküyor diye senarist bizi okuyup hatalarını mı kapatıyor acaba..
+ama biz saçmalıkları deşifre etmekten usandık adamlar ne usandı ne utandılar. Her geçen hafta saçmalık dozunu büyüterek geliyorlar :D :D
20 dakikada polis anca mahalleye girdi. Kahvenin önüne geldi. Bizde 20 dk siren dinledik mecburen.. Bu sırada;
-Ölüleri kaldırdılar/gömdüler
-Kıyafet buldular ve değiştirdiler
-Silahları gizlediler
Cumali leylek gibi çatıdan çatıya zıpladı ama her ne hikmetse bir çukurdan çıkamadı. İnadına polisin olduğu yerlere gitti. :D
O değil de müdür İdris'le konuşurken ; Silah sesinden Sultanahmet'te turistler kaçtı dedi. Çukur'la Sultanahmet'in arası arabayla 20-25 dk sürüyor. O kadar mesafeden turistleri kaçıracak kadar silah sesi gidiyorsa ohoooo... :D
Şu son 3-4 bölümdür saçmalığın nirvanasını yaşıyoruz. ''Ama bu dizi'' olayından da çıktı artık. Bez Bebek kıvamında şu an ama hızla Selena kıvamına geliyoruz.
Bence senarist sadece bizim forumu sinir etmek için bölümleri böyle saçmalayarak çekiyor. Elinde viski gülerek yazılanları izliyor olabilir :D
Çarpışima çukura salçalandı çukurda çarpışmaya. Ön izlemelere gel ilk sahnelere gel arkadaş
Adana 01'den sonra aşırı gevşek, aşırı gay geliyor bu dizinin halleri, tavırları..
İlk sezonun ortasından itibaren bir düşüş vardı zaten, birinci sezonu çok sert bitirdiler. Merak uyandırdılar, ama gel gelelim ki sadece 3-4 karakter öldü..
İlk sezon ortası reytingler ve dizi tutana kadar, Tüm TR konuşana kadar harikaydı. Sonra para tatlı geldi, osuruktan reklamlar aldılar.. (sanal reklam mı deniyordu hatırlayamadım ama, mesela Johnsons baby kolonya şampuan reklamının ne işi var mk dizide :D )
Ben halen seviyorum, ama gereksiz müziklerle uzatmalar, duvar yazıları, amatör yan oyuncular ile savaş sahneleri.. gerçekten baydı. son bölümü daha izlemedim. el mahkum, hala bir inancım olduğu için izleyeceğim ama bu boşluğu, havada kalanları toparlamaları gerekiyor. ve tabi bir de daha mantıksızlığın önüne geçmeleri.. beni kaybetmeye başladılar maalesef
Şu bir gerçek güzel bir dizi 1 sezon gidiyor.
Sonra saçmalıyor.
Ama çukur son 2 bölümdür.Çığır açtı.
Balatda silah Sultanahmet de turist kaçırdı
Yohhh amg videosu geldi aklima :)
Matrix gibi çatılarda uçan yamaç ölürkem panik yapmayıp öpüşen sema baya bi bomba bölüm gene senarist gene ne çektiyse bize fantezilerini izletiyor uçarken yamaçın kıyafet komediydi
aliço dan sonra yamaçço bakalım sırada kim var bence idrisço var sırada :D:D:D
O değilde yamaın mahsunu aşağı attığı sahnede bahçede duran amerikan mk1 baya diri duruyordu
Mekan nere acaba ?
Mk1 golf tek ilgimi çeken şey oldu bu bölümde :D
Türk insanının gözünü nasıl doyuracaklarını biliyor Türk yapımcılar. Silah,şiddet vs.. Tamam hepsi olsun kabul ama şöyle yap mantıklı bir senaryo,işciliğin güzel olsun. Sadece müptezel arabaların ses sisteminde bu hayatın heyecanı meyecanı yok çaldırmaktansa,yay kendini dünyaya izlettir. Bugün çoğu ülkenin farklı dizileri ve senaryoları izleniyor dünya çapında.
Biz hala kendi içimizde şov peşindeyiz. Gerçekten çukurun son zamanları ne kadar komik dizi olduğunu gösteriyor özellikle çatışma sahneleri. Bu kadar amatörlük ya da ''bizi nasıl olsa izliyorlar koy gitsin.'' havaları Ülke dizi ve film geleceğinin pek ilerlemeyeceğinin göstergesi.
mk1 benimde dikkatimi çekti de neyse
Ekmek arası makarna yiyerek survivor izliyorum.
Sena su dolu cam dan dışarı çıktı Saçı ve üstü başı kupkuru :D iyice saçmaladı dizi
Netfilx Hakan Muhafız favorim bu saaten sonra çukur bitmiştir.
Yamaçın çatıdan çatıya uçuşu kıyafeti filan bi ince matrix çalıntısıydı :D :D Hele senanın ölürken can çekişmek yerine akvaryumda fantazili öpücüklü ve bol gülücüklü boğulması ayrı bir olaydı :D Senarist gene sağlam mal yakalamış bizede kafasını yaşatıyor
saçmaladılar, sıktı, sıkıldık, bıktık, usandık ama izliyoruz. ileri sararak izliyorum Tv+ da o zaman keyifli oluyor gereksiz repliklerin, müziklerin, boş bakış ve bitmek bilmeyen saçma sahneleri sarıyorum ohh miss.
çarpışma gerisi hikaye çukurun 2. sezon 1. bölümünü 3 kez izledim gerisi boş
KUZGUN deneyin bence benim hoşuma gitti
Yüzüklü Yücel olabilir :soru:
Şimdi gerçekten soğuyacağım.
Yücel olma ihtimali yüksek, ama bu ihtimalin olmaması gerekiyor !
Sebebi;
1) Çeto daha önce yüzüklü ile defalarca görüştü.
2) Çeto Yücel'i çatı katında gördü, saldırdı, öldürmeye çalıştı.
Madem Yücel ile böyle bir husumeti var, yüzüklü ile nasıl görüştü ? Falanlar filanlar...
Mahallede kim olabilir bu diye düşünüyorum ama bulamadım açıkcası ?
Paşa mı yaşıyor acaba dedim ama dün millet selam veriyordu Yüzüklüye, Paşa'nın öldüğünü biliyordu herkes ? :) beynim yanmak üzere, az kaldı.
Sadece Yamaç, Cumali, İdris ve Vartolu'nun oyunculuklarını izlemek için izliyorum artık.. arada bir de heyecan gelirse eğleniyoruz o kadar :D
Al benden de o kadar ama Mahsun da Çetoyla yüzüklü görüştüğünde ciğerini bilirim ben onun diyordu çok tanıdık bilindik biri bende paşayı düşündüm ama mahalleli paşanın öldüğünü biliyor şu an o mahallede el kol sallayarak dolaşabilen Yücel var bir tek senaryoyu değiştirseler artık sıktı saçmaladı hatta saçmalıkta zirveyi temsil ediyor