https://www.youtube.com/watch?v=fWFpN2jnBC8
Printable View
Laflara bak eyvah eyvah :)
Ne yani yıllarca öğrendiğimiz 2+2 =4 değil mi :))
haftaya 2 bölüm yayınlasın bu adamlar olmuyor tek bölüm :) Selimin yaptıklarını duyunca totoss diyorum her seferinde,Sena nin bir gülüsü var otur izle aksama kadar :D
Vayyy çukurta 2+2 = dert edermiş fevkalade
ÇUKUR'cular online mı ? :D
Beyler cekirdekler hazirmi
Beyler dizinin turbosu dolmuyor nedense,cok cansız
Yatırdın birde s*k medet
7 serisiyle plastik dubaya sürtmek
İçim gitti
Yemin ederim yarıldım orda kanepeden düşüyordum hahaha.
Gasteci kız değişmişmi?
Bomba sahnesi bombaydı.
Pazar sahnesi iyiydi. Vartolunyıldız olur bu diziyle
Tam kırmançoyu ciddiye alıcam aklıma hep bu sahnesi geliyo :D
1 milyonun var mı be abi ULAN İSTANBUL - YouTube
Yamac patates ettirdi be :D
Bu berber abi de bos degil tehlike
Arkadaşlar dün akşam sabırsızlıkla bekledim dizi önemli bir misafir gelmesi sonucu izliyemedim , yarım yamalak kalmasın diye pek izlemedim , şimdi ancak oturudm başına sabırsızlıkla izlicem , yanlız beyler Bu sarp (çağatay) Cumali olarak dizemi giricek ne yapıcak , rüya mı gördüm sabah sabah uyku sersemliği ile fragman ''sneak peak'' gerçek mi :D
sneak peak'de vartolu yan evini tutuyor İdris'in :D
Sarp falan yok :D rüya görmüşün gardaş
Yalnız dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum ama Varto'lunun sağ gözünde ciddi bir problem var bence. Bazı sahnelerde normal bazı sahnelerde kan çanağı oluyor. Mihriban sahnesinde kahvede Yamaç'a atar yaparken gözler gayet normal silah sıkarken resmen kan çanağı.
Adam oyunculuk uğruna gözünden olacak resmen. En çok takıldığım konu o ya. :D Diziyle bir alakası olduğunu sanmıyorum çünkü.
https://youtu.be/iynOH5QGEHY
Hayırlı günler çukurdaş esnaf techturkey üyeleri
Bende fark ettim , hatta yamaçla yüz yüze geldiği ve menemen yerken göz çeperleri kıpkırmızı , adamlar neyi varsa veriyor dizi için :D
Beyler yanlız haftaya 8. bölüm sonu - 9 .bölüm başı çok büyük isim giricek diziye :D Adamların işledi konun içindeki ufak ip uçları bile hayran bırakıcak cinste !
İdris Koçovalı dizi başında , röportaj verirken, Cumali , Kahraman ,Selim dedi Yamaç Bahsetmedi , Vartolu kahvaltı masasında serili gazete , '' roportaja dikkat çektiler ... Ve Cumali Hapiste ''içerde '' anlıcanız müebbet diye not düşmüşler ama geliyor :)
Bu sabah 8.bölüm sneak peak izledikten sonra , uyku sersrlim olsa bu kdr olmaz abi '' Ya birisi monte etti , İdris Koç ovalı paşa , emmi ve yamaç 1 ara tartışırken , Bildiğiniz Çağatay Ulusoy ''içerdeki'' Sarp geliyordu... Kim montelediyse artık tekrar bulamadım :D
Cumali Nerde ''içerde'' adamlar önceki diziden direk bağlantı atmış... Bakın bu dizinin senaryosu Nirvana ulaştı , Değerlenicek (reytingleri alt üst edicek ''şimdiden yerinizi alın :D
mihriban sahnesi efsaneydi diziyi az önce puhu tv den izledim 4 kez geri alıp aynı sahneyi tekrar tekrar izledim.
https://www.youtube.com/watch?v=0RII-TQu4LY
Ağlattın bizi be reisss .... :(
İlk okula giderken fülütle ilk çalmayı öğrendim şarkı'da mihribandır o zamandan bu zaman yeri ayrıdır bende .... Hey gidi günler heyyy :(
Celasun öldü mu ıssız yamaç kaldu mu?
Cumali = Muro
Yamaç ile sena bahçede konuşurken. Sena nın havadan sudan konusuyorum espirisini duyunca yok ya saka yapmistir herhalde cidden bunu soylemis olamazsin diyenleri soyle alalim :)
mihriban türküsünü yeni nesile öğretti dizi :)
bence celasun kendi intikamını kendi almak için vartolonun yanına monte oldu
Kahraman yağlısac in hanima yürümüş diye kim söyledi ne öngörulu adam missin. :D eltiler ifşa oldu sanirim
Onu ben söylemiştim @free-hifi ama dizida eşcinsellik ensest herşey var galiba demiştim sanmıyorum ensest işleyeceklerini ama göreceğiz
Yani şimdi son durum;
Kahraman yengesi olan hatunla birlikte oluyor
Selim onu alıyor ki hem mevzu büyümesin hemde ib ne olduğu meydana çıkmasın.
Kahramanın karısı da kahraman ile istemeyerek evlenmiş gibi bir hali var herhalde kahraman ona da zorla sahip olmuş. Emmiye bakışına bakılırsa kahramanı sevmemiş. Ulan kahraman bi bölüm oynadın kerkinmediğin hatun kalmadı :D
Siz bunları nerde gördünüz dayılar ben ne kaçırdım ya :D
@kekuti söyledi : Ben Yağlı saç yumuşaksa çocuklar kimden didim , oda Kahraman Başgan Bafilemiş diye yorum attı .....
@kekuti kerem bildi anlıcanız :) @fthdrn abi ibretlik tesbit ben o kdr izledim bu kanıya varamadım , replik , bölüm link varsa atta sarıp sarıp izliyek :D