Hayret ötesi hala izleyen var![]()
Hayret ötesi hala izleyen var![]()
96' E36 Individual Techno Violett Compact
02' E46 M3 Individual Cabriolet
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Flash Tv nin gözü yaşlı
dün annemlere gittiğim için 1 bölümüne maruz kaldım. Gerçekten saçma ötesininde ötesi, hala izleyen varsa hayret ediyorum.
O nasıl bir çatışma sahnesidir. Sanki görünmez armour var heriflerde sıkıyolar sıkıyolar kimse ölmüyor. Çekerken kendileri sorgulamıyor mu acaba napıyoruz lan biz diye.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Tamam mantık arayarak izlemiyoruz eyv da. Şu sahneleri çekerken içlerinde bi allahın kulu “ ya bu nasıl sahne böyle saçmalık mı olur amk” diyip isyan etmiyor mu ? Yada bilinçli bir şekilde saçmalama operasyonu içerisine girip daha çok konuşulmasını mı planlıyorlar ? Tek şarjörle 50-60 atış yapıyolar bari cebinizde yedek şarjör taşıyın zor mu amk. Silahı saçma sapan tutan cumali öyle tutarak adam vurmasının imkanı yok biraz silah eğitimi almış herkes aynı fikirdedir
Saçmalık varille kalkan yaparak başladı, Türk TV tarihinde silahlı çatışmaya sapanla patates atan insanlar dahil oldu ya. Yazık ettiler güzelim diziye.
İşin en rezil yanı, ilk sezon izlememiş bir kaç kişiye ısrarla izlemeye başlattım. Şimdi 2. sezonla izleyenler iyi sövüyor bu muydu dizi diye![]()
-Fırat
Dizi iyice saçmaladı hadi anlaşman var polis girmiyor bu mahalleye ölenleri napıyosun onuda geçtim aileden biri yaralanınca mahalle ayağa kalkıyor mahalleden ölenin cenazesi bile yok o kadar çatışma oluyor sadece 2 ekip geliyor ölmüş gözüken adama nikah kıyıyosun nasıl iş ise sonra polisten kaçıyor ölü gözüküyor diye senarist bizi okuyup hatalarını mı kapatıyor acaba..
#RenaultSport Clio-R
+ama biz saçmalıkları deşifre etmekten usandık adamlar ne usandı ne utandılar. Her geçen hafta saçmalık dozunu büyüterek geliyorlar![]()
![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
20 dakikada polis anca mahalleye girdi. Kahvenin önüne geldi. Bizde 20 dk siren dinledik mecburen.. Bu sırada;
-Ölüleri kaldırdılar/gömdüler
-Kıyafet buldular ve değiştirdiler
-Silahları gizlediler
Cumali leylek gibi çatıdan çatıya zıpladı ama her ne hikmetse bir çukurdan çıkamadı. İnadına polisin olduğu yerlere gitti.![]()
O değil de müdür İdris'le konuşurken ; Silah sesinden Sultanahmet'te turistler kaçtı dedi. Çukur'la Sultanahmet'in arası arabayla 20-25 dk sürüyor. O kadar mesafeden turistleri kaçıracak kadar silah sesi gidiyorsa ohoooo...![]()
Şu son 3-4 bölümdür saçmalığın nirvanasını yaşıyoruz. ''Ama bu dizi'' olayından da çıktı artık. Bez Bebek kıvamında şu an ama hızla Selena kıvamına geliyoruz.
Bence senarist sadece bizim forumu sinir etmek için bölümleri böyle saçmalayarak çekiyor. Elinde viski gülerek yazılanları izliyor olabilir![]()
Çarpışima çukura salçalandı çukurda çarpışmaya. Ön izlemelere gel ilk sahnelere gel arkadaş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)