Sizce Kyani zayıflama urunu satımı altında saddet zincirimi
Printable View
Sizce Kyani zayıflama urunu satımı altında saddet zincirimi
Evet.
YouTube
yok benim işim olmaz
ben emekci adamım kendi paramı bana yetecek sekılde anlımın teri ile kazanıyorum Allahıma sukur
bu ıse bulasıp sımdı plazalar ferrarı lere bınen kısıler tanıyorum da
sonu ne olacak merak edıyorum :)
“Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.”
Mustafa Kemal Atatürk
bu işler nitelikli dolandırıcılık suçuna girmiyomu?
her aklına esen ya birşeyler sattırıyo ya inek aldırıyo.
Kimsede demiyomu bu nedir ya bi dur diyelim diye.
Amator Bir Rapci Olarak Ciftlik Bank Mehmet Aydın (CEO İcerir) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
:D
bu çocuu da piyon olarak kullanmışlar muhtemelen. aralarında en temiz yüzlüsü buydu herhal :D
Buranın sürekliliğine inanıp yatırım yapmak ayrı bi olay ona hiç değinmiyorum. Asıl konu bence sürekli inceleme başlatıp daha sonrasında şirketle ilgili aksi yorum yapmayan devletin ilgili kuruluşlarıdır. Bunu gören insanlarda yatırıma devam edip yeni üye olanlar oldu. Kendi halkını böyle şeylere inanacak konuma düşürenlere selam olsun.
Eskişehirdeki Çiftlik Bank Şarküteri kapalıydı. Az önce yanından geçtim az bi ürün vardı her şeyi bırakmışlar. Raflar güzeldi atacaklarsa onları istiyim bari :D
Kazan doğurunca alınıyorda kazan ölünce neden herkes kazan kaldırıyor?
böyle olacağı belliydi açık net giren herkes de bilerek girdi. En başında ayıksaydım bende girerdim ama ben durumdan haberdar olduğumda artık geçti patlayacak diye girmedim.
Kazananlara afiyet, kaybedenlere geçmiş olsun.
Yazi benim degildir sadece alinti yapiyorum. Okuyun lutfen facebookda bir yorum gordum paylasmak istedim:
"Ben çiftlik bank yatırımcısıyım... Bu çocuk elinden geldiğince mücadele verdi,,, fakat onu bu duruma zorladılar... Şener şen in namuslu diye bir filmi var...o filmi izleyenler ne demek istediğimi anlar... Bakanlık olaya müdahale edene kadar herşey iyiydi... Yalan gazete haberleri ile mücadele etti, büyük çiftlik sahipleri olan para babaları ile mücadele etti,Sisi Seyhan Soylu denen insan evladı ile mücadele etti... Çiftlik Bank hakkında çıkan yalan haberler, Garanti bankası yada başka bir kuruluş için yapılmış olsaydı bu kadar dayanamazdı, batardı... Bakanlık istese bu işi usulünce kimse zarar görmeden yavaş yavaş sonlandırabilirdi...Ortada 1 milyonu geçkin kişiyi ilgilendiren bir rakam var...Bu göz ardı edilemez rakamı, aileleri, yaşanacak aile facialarını hiçe sayıp, bakanlık tarafından yapılan olumsuz açıklamalar neticesinde olaylar bu hale geldi...Onun haricinde halk, yalan haberlere karşı,medya ve para babalarına karşı, köşe yazarlarına karşı, Sisi ye karşı, yönetim ve Mehmet Aydın ve yatırımcılar hep şirketin arkasında durdu..destek oldu.... bakanlık ta vatandaşını desteklemeli idi... herkes parasını alıyordu...Ama Bakanlık yaşanacak aile facialarını umursamadan olayları bu hâle getirdi....Çok yuva yıkılacak, bakanlık vatandaşın mağdur olmaması için soruşturma başlattığı anda, herşey birden tepetaklak oldu,onun öncesine kadar herşey yolunda gidiyordu, Avrupa nın ve Türkiye'nin en büyük besi çiftliğinin temellerini atacakları anda, para baronları,hep bir elden saldırıya geçti, işin içine bakanlığın olumsuz açıklamaları gelince, mağdur sayısı üç katına çıktı..."
deveye diken, tatlı su kurnazı geçinen cahillere de ziken yaranır hahahahahahh :D :D :D helal olsun tosbahaya :)
ulkede yasanan bu ve bunun gibi akil ile bagdastirilamayacak trajikomik vakalar o kadar cok ki, Kemal Sunal yasasaydi issiz kalirdi, bunlardan daha iyi mizahi kim nasil yapsin? cem yilmaz bile gosteri yapmiyo ne anlatsin ki adam...
Bu yazılan cahilce şeylere inanan herkes kandırılmaya razı olmuştur, müstehaktır gözümde. Hiç de üzülmem umursamam da. Neredeyse bıraksaydılar da rahat rahat soysaydı demişler.
Ülkedeki bir çok tepki resmen postanın az geldiğini gösteriyor. Hakkını veremiyorlar böylelerinin demek ki.
Şişko paraları muhtemelen Hawaii'de yiyodur :D
https://www.youtube.com/watch?v=JBtrbKXf6Bs