Uruguay veya Türk mafyası nasıl hala bu adama bulaşmış değil enteresan. Yakında alırlar o paraları elinden :)
Printable View
Uruguay veya Türk mafyası nasıl hala bu adama bulaşmış değil enteresan. Yakında alırlar o paraları elinden :)
ferrari kullananın o olduğu nasıl anlaşılmış , maşallah ütü ile çekmişler videoyu
Kocaman g.tünle F458 ha.
hükümet geç kaldı pij kaçmış ülkeden
arkasında osman naim kaya adında birinden şüphe ediliyor
metin cihan auf Twitter: "osman naim kaya mesajlara yanıt vermiyor. sozunu de tutmadı.. kaynakcı olarak gittiği ulkede 2011'de 100bin $ sermaye ile şirket kuruyor. şimdi kendine ait jeti var. ferrari vs tosuna o alıyor. şimdilik buyuk patron. bakalım buradan nereye uzanacağız?"
biraz araştırmış bu arkadaş
Ahahahha çıldırıyorum bu halk her şeyi hakediyor :D
Tosun, Ferrari ile Uruguay’da drift atarken goruntulenmiş - Son Dakika Haberleri
2-3 seneye tekrar gelir.maduriyetinizi telefi edicem der.gene toplar balyayı.
demedi demeyin :D)))))
İnsanlarımız saf maalesef. Yarım saatliğine oyunu açsınlar o kadar habere rağmen hala daha para yatıran olacaktır. Adım kadar eminim
hükümet bu kadar üstüne düştüğüne göre canı yanan var aralarında galiba :)
ram motors, ciftlik bank vs vs. parayı koyan uzuyor anasını satim biz de hala maastan vergi kesintilerini sayalım
İlk bu patlama olayları kendini belli ettiği zaman oynayan arkadaşlara dedim arkadaşlar toromanı savundu 1 kişiyi kurtardım ama 2-3 arkadaş maledef aç gözlülük diyorum artık nefis diyorum ona kapılıp ellerindeki paralarından da oldular.
Diyeceğim o ki insanoğlu aç ruhu aç gözü aç irade nefis kontrol diye birşey kalmamış kalanlar da sayılı bilinçli insanlar. Cana geleceğine mala gelsin diyoruz da neyse
Ferrari sürenin tosun olduğunun ispatı var mıdır? birisi yem attı bütün sosyal medya çalkalandı :) Saklanmanın peşinde olan adam ferrariye binmez
Mehmet Demirkol: "Çiftlik Bank'tan dolandırılanlar paralarını almak için Muslera'ya ulaşalım diyorlarmış. Medel'e ulaşın, Medel paranızı alır." :D :D
Cüneyt Özdemir, youtube daki kanalında bu tosunla çok iyi eğleniyor..