zaten başında girmek gerek bu tarz işlere sonrasında girenler patlıyor genelde şuan herturlu amorti edersin :)
Printable View
Bu çiftlik bank franchasing te veriyormuş. Benim çanakkale de dükkanım var 2 gün arayla 2 kişi geldi. Ne açmak istiyorsunuz diye sorduğumda bu oyunu gösterip şarküterisini açıcaz dediler :) ikisinden de 1 er senelik kira istedim kaçtılar :) hatta biri ortak açalım dedi ama hayatta yemem böyle şeyleri
Para tak diye geliyor şimdilik bakalım
1 sene gitse yeter 2 ye katlıyorum direk :)
29 tosun 17 tavuk var :):)
Mining işinden gelen 1 aylık geliri bağladım
Giderse 1 aylık kaybım olacak
Cebimden çıkarıp koymadım o yüzden giderse
Zar attık hep yek geldi diyeceğim
Ben de inanmıyorum sisteme
Ama bugün bakırköy şubesini gördüm
İşleri iyidi bunların
Bu sefer belki gol olur
https://i.hizliresim.com/6yEZBP.jpg
https://i.hizliresim.com/6yEZBP.jpg
İlk mahsülü aldık :):)
Ticaret Ünvanı Adresi
Çiftlikbank Şarküteri-Sergen Çınar GıdaOto. İnş.PetrolÜrünleriNakliyatEmlakSan.veTic.Ltd.Şti.
Turan Mah. 2204 Sokak, Akkoç Apt. No:3 Merkez Merkez Isparta
Isparta şubesi, T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI sistemine kayıtlı bide üstüne ithalat ihracat yapmaya yetkili görünüyor. :D
Ben anlamadım nasıl bir oluşumdur bu :D
Sabah en yakın bu bakırköy şubesi diye gittim
Gülüyorum
Personelde gülüyor
Gerçek yani evet diyor
Alalalalaaa diyorum
Nasıl olur
Bakalım ne olacak bu işin sonu :):)
Devlet destekli olabilirmi acaba
Akpartinin parmağı var bunda demedi demeyin :D
şuan açılalı 1 seneyi geçti herhalde bayağı dayandı bu sistem diğerlerinden daha farklı oynuyorlar :)
mehmet aydın mı bunun sahibi bu çocuk 16 yaşında var mı?
arkasında kim var bunun
Bakırköydeki dükkan yerinin mal sahibi şuara çok revaçta olan içanadolu semalarından bir camaat millet araksından temiz birşey çıkamaz :)
2 şeyi merak ediyorum
1-Sucuğun lezzeti
2-Bu işin sonu..
eşimin kuzeni oynuyormuş.kredi çekmiş falan.Bakırköyden yumurta sucuk falan almış.Sucuktan yarım kesti verdi.Pazar kahvaltı da kesmeye çalıştım sanki kıyma gibi dağıldı. Lifli lifli ayrıldı. Pişirince baharat tadı çok ağır geliyordu. Bir daha yermiyim sanmiyorum.
Yedirecekler 2 yumurta 1 sucuğu..
https://i.hizliresim.com/bLaPpd.png
Şimdilik akmaya devam
Bakalım ne olacak :)
biz araba parasını kurtardık ya gerisine kolay gelsin :)
Şuan masamda 2 tane bu oyunu oynayan arkadaşım var. Her ikiside işi gücü olan esnaf adamlar biri 40.000 biri 65.000 yatırmış .bu haberi gösterdim şuan nasıl sövüyorlar sanki kendileri kurmuş oyunu.Hürriyet e dava açıcaz diyorlar :) Yatırdıkları para da çekilmiyormuş galiba ama zaten niyetleri de yok günlük 200 -300 akıyor farkının 1 senede 3 e katlıycaz parayı hatta ıkısı ortak hesap açıp 100.000 lık inek tavuk almayı planlıyorlar ne diyim Allah bu millete akıl fikir versin
açıklama yapılmış hemen medyaya dava açılmış
Adamlar bizzat Tekirdağ tesisleri ile konuşmuş. Müdür bile daha sistemi anlamamış, birde tapular şahıs adına, sirketse Kıbrıs yani vergi yok :) şirket batsa tapular şirketin değil. Yani kimse icra edemez :)
Neyse yeni ve yüksek meblağ girenlere geçmiş olsun. Yakındır patlaması.