ama ne güzel tesis kurmuş i-bnler :) çorlu tarafında çiftliği olan bi abime gösterdim büyük yatırım dedi
Printable View
biri yazmış 200.000 yatırdım ayda 50.000 akıyor ulan bizde yatıralım bizede aksın 50.000 foruma bile girmeyiz :D
Sisteme 7 aydır üye olan M.Z. isimli işadamı "7 aydır sistemdeyim. Önceleri referans üyelik sistemi vardı. Getirdiğin arkadaşların üzerinden de para kazanıyordun. Şu an öyle bir uygulama kalmadı. Benim sistemde 200 bin liram var. Ayda 50 bin TL kazanç elde ediyorum" diyor.
aha bu dana
200Bin tl yatirmis ayda 50bin tl geri aliyor nasil oluyor bu ?
15.000 tl yatırdım
Konuyu çekirdek kola ile takip ediyorum:)
7 aydır mining bitcoin işi falan kovalıyorum
Hergün patlayacak diye diye uçtu gitti herşey
Bunun riski azdı en azından mal tükkanda değeri var
Bu çiftlik işine gelirsek miningden gelen 1 aylık geliri bağladım sadece
Kardan zarar yazarım alt tarafı diye
Ama bu bir tezgah ise titandan ve fadıldan daha prof bir çalışma var
5 ay daha giderse kafa burun sonraki 7 ay kar
Risk olmadan para kazanmak bu ülkede malesed zor
Ben riski severim
Kısmet tavsiye etmiyorum
Totosu yiyen çöpe atacak param var belki akar diyen girsin zaten :)
Herşey yakında belli olucak :D
Son dakika... Bakanlık Ciftlik Bank icin inceleme başlattı - Sondakika Ekonomi Haberleri
Sorması ayıp bu ceo kaç yaşında ?
bu soruşturmadan bişey çıkmazsa bugüne kadar yüksek marjla kazananların kazandıkları yanına kalır.. bundan sonrasında o güvenle portföy artacağından muhtemelen kazanç oranları ciddi düşer öyle yürür giderler gibi geliyor bana..
kısacası ilk başta risk falan sallamayıp girenler güzel para kazandılar..
soruşturma açılmış bugün bakanlık tarafından incelemeye alınmış :D
Parayı yatırıp geri alabilen varmı? Ayrıca Vergilendirme nasıl oluyor. Sonuçta bir gelir elde ediliyor.
genelde bu tarz işler önce bir miktar ufaktan kazandırıp sisteme daha cok çomar çekmek için güven oluşturur, sistemdeki para zirve noktasına gelince tüm parayı uçurup volesini vurup gider.
hala bu tarz işlere inanıp para yatırılması komik sadece.
Gelin paraları bende toplayalım teklifim hala geçerli
Karı kızla mekanlarda ezerken snap de atarım bak en azından paranız nereye gitti bilirsiniz böyle ucu olmayan ölü yatırım olmaz :d
CEOymuş sanki Eczacıbaşı anasını satıyım yok Yönetim Kurulu Başkanı.
Ya şu işe para yatıranlar besinin falan gerçek karını bilseler kuruş yatırmazlar... :D
ÇİFTLİK BANKI GÜVENLİ BULMAYAN ABİLERİME SAYGILARIMLA
APPLE a telefon ekranlarına cam üreten bir firma sahibi abim var biraz nakit sermayeye ihtiyacı var 200bin yatırana ayda biz 75bin veriyoruz bizim sistem daha karlı hem bizim yaşımızda daha genç
not 1fakirler kıskanmasın ticaret yapıyoruz
not 2= iletişim için www.bakpostacıgeliyor.com
parasını yatıran 1000.kişiye de a7 hediye ediyoruz
not3 samsung A7 değil
not4 fakirler birbirine çimdik atsın
WORSPUNG DURCH TEKNİK
:)
Bu aralar forumda çok olaylar oldu Selena gibi şinası şinası şinası diye diye farklı bir formda geldi foruma :D
Arkadaşlar uzak durun. Her ne olursa olsun emek harcamadan kazanılan para bence helal değildir. Böyle bir zamanda kimse kimseye emeksiz verdiğinden fazlasını geri ödemez. Kolay para kazanmaya çalışanların sonu hep hüsran olmuştur. Aman diyeyim.
ÇiftlikBank'ın benzeri çıkmış. Bu sabah instagram üzerinde reklam vermişlerde orada denk geldim. ModernFarm gibi bir ismi vardı. Aylık yatırılacak tutar üzerinden yıllık kazançların yazdığı animasyon tarzı bi gönderi üzerinden reklam yapıyorlar. Gören olmuştur illaki.
Yarın yumurta peynir sucuk alacağım yine
Diğer konu silinmiş bu niye silinmemiş acaba
Yönetimde inanıyor buna sanırm :)
Gerçek gerçek
Çiftlik Bank - Türk Milleti Zekidir - YouTube
Bu da videoları yeni yapmışlar
Diğer konuda başka bir güvenilmez, 3gun sorna milletin yanabileceği sistemi önerip, ustune kendi altında network hedefledin. Bu nedenle sildim. Bu konu duvara kafa atmayın, senin actigin kafalarınızı birleştirip duvara koşun konusuydu ...
Ayrıca sucuklu yumurta candir laf soletmem biline.
Bence bu daha sıkıntılı bir hadise
Bunu kaldırmanız yararlı olacak arkadaşlar için
Çiflitbank gerçek sahibi cocuğu i8 binmeye başladı
Her an gol haberi gelebilir
Diğer sistemde en azından stopaj ödeniyor devlete vergi veriliyor
Şirketin merkezi istanbul kartalda idi
Karar sizin tabi
Ama ben sizin yerinizde olsam
Silinecekse buna muadil tüm konuları siler yasaklarım
Vebal girmeme açısında
Yoksa ben sizi anlıyorum sıkıntı yok
Son dakika haberi: Ciftlik Bank hakkında ucuncu bakanlık da harekete geciyor... - Sondakika Ekonomi Haberleri
bazı çiftliklerde hayvan bile yokmuş
Bu konu bize acılan davalar neticesinde inek gübresi olarak domateslere gider zaten...
Biz üyelerimize riskli yatırımlar öneremeyiz önere de on ayak olmayız.
Bu konuyu bastan okuyan googlallayan üyelerimizin haricinde binlerce kişi her yoruma ulaşabiliyor. Ornegin sen üyesin kazanıyorsun ama güven yok, bu işin sistemi belli açıklaması gene burada. Yanı faydalıymış, amacımıza uygun ilerliyoruz. Şunu garanti edersen o konuyu hemen geri alır 50ktl yatırırım. Ana paramı istediğim anda geri alabilme şansına sahip olarak kazanç elde edebileceğim aksi durumda sen bunu ödeyeceksin?
E tabiki buda mantıksız çünkü sistem mantıksız. Unututulmamali bu tip sistemlerin hepsi size akılcı gelebilecek bir havuç ile yola çıkar.
Bu arada bahsettigin iş ponzinin başka bir kolu, aslına bakarsan hatırlarsın amway kafası ile tavuk kafasının karışımı:)
Neyse , bulaşmayın kumarda yakacak paranız yok ise . Olay sisteme kaçıncı dahil olduğunuz ile alakalı neticede ...
Yakında CB bir açıklama yapar takip edin az zaman kaldı çekebiliyorsanız paranızı çekin ....
İnsanın kendi kendine çaktığı kazığı cümle alem bir araya gelse çıkaramazmış