bu süt dalga dümenindende haberim vardı, sonunda patlamış, bunun bir başka versiyonuda verdiğim linkteki olay,
"Bilgisayarını Acık Tut, Para Kazan" Diyen Kairos, 25 Milyon Dolar Kazanmış!
bizimkilerde heves etmişler, yabancı dolandırmasın hemşerilerimizi, azcıkta biz dolandıralım demişler, Türkiye'de bu gibi faaliyet gösteren dolandırıcılarda türedi,
ancak ben para kaptıranlara zerre üzülmüyorum, çünkü aç gözlü, doyumsuz bir toplum olduk,
herkes kolay yoldan para kaldırma derdinde, yattığım yerde para gelsin istiyorlar, müstehak onlara
Ben olsam yabancı ülkelerde ki kişileri dolandırırdım. Ülkeye azcık döviz girsin![]()
adamlar ne güzel yol bulmuşlar oturdukları yerden gelsin paracıklar sonra da yok efendim battım öldüm bittim inanmıyorum böyle şeylere çöpe atacak paranız varsa değerlendirin
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Adamlar beyaz showa reklam bile vermişler ağ geniş)
Giriş- Gelişme- Sonuç
Şuan gelişme dönemi...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Questra world patladı buda yakındır
Net workingHep demişimdir bu gün değilse yarın patlıcak , olan bizim insanımıza oluyor her ne kadar üzülsemde hak ediyor lar ama hala akıllanmıyor insanımız Hep bir umut kapısı insanlarımızı bu hallere düşürenler utansın
Son dönemlerin modası'da maxinet reklam izletmecesi sözde para alanlar var dekont v.s ama ne zaman patlıcağı belirsiz yeni oluşum . . .
Bizim insanımız o kdr ! umut dolu ki internetten anlamayanlar reel'de titan zincirinin adı değiştirilmiş farklı versiyonlarına kapılıyor ! sonumuz hayır getire![]()
benim favorim hala çörek otu yağı satanlarbu tavuklarda yine bir uğraş var emek var
emek verip dolandırıyo
ama çörek otu öylemi
ne diyim, insan gerçekten hayret ediyor.
Tech te var mı buraya üye olan yatırım yapan?
yapılan yorumlar üzerine konuşmayayım diyorum da ben kendim üyeyim beyler , yatırımım da arkadaşlarım kadar olmasada var benim içerde![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Geçen bir arkadaş geldi bana bunu övüyor..
-Ama bak çok kişiye söyleme ha!..
-Bak olum mantıklı düşün ya biraz..
gibi gibi cümle yapıyor.. Manyak mıdır nedir.. Network olayı tam bizim millete göre yahu 'hayal' sat.. Mis.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)