ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
Armağanı da tanırım, projeyi de bilirim... dediğim gibi çok kişi mağdur oldu Angora da, binlerce konuttan bahsediyorum bu arada 50-100 değil, çok büyük projeydi, başta Çankaya belediyesi olmak üzere bürokrasi bir sürü engel çıkarttı oraya, aslen milletvekillerinin tahsisini aldığı bir alandı, Barmek de müteahhitliğini yapıyordu, o yıllarda ben de bir şirkette çalışıyordum patronlarım 3 tane villa almışlardı, herhalde 5-6 sene geç de olsa 4 duvar alabildiklerine şükredip neredeyse komple yıktırıp tekrar yaptırdılar, evin neresini tutsan elinde kalıyordu, fakat ilginçtir ki o evler katlayarak prim yapmaya başladı yani şu anda o rezil kaba hali ve yapısız olarak 2milyon TL nin üzerinde...
hadi benim kendi firmam hiç bir şeyden kaçamıyorum ne borç ne harç ama aile şirketlerinde işler göründüğü gibi olmuyor işte... eşim de şirket ortağı kendi ailesinde, şirket de öyle 2 masa 1 masa değil, Ankara vergi rekortmeni olmuş bir şirketler topluluğu, bazen oraya imza at şuraya vekalet ver vs diyorlar, her seferinde uyarıyorum ama kız ne yapabilir ki, vekalet vermem mi diyecek imza atmam mı diyecek? o da sadece maaş alıyor şirketten şaka değil ama ev olsun araba olsun sıkıntı olmadan alınıyor bir şekilde, yarın Allah korusun bir sıkıntı olsa üzerine ne düşer bilmiyorum, o nedenle burda Armağana sövüp saymanın ego tatmini haricinde kimseye faydası olmaz, zaten mevzu 2 araba satıp hesap kapatılacak şekilde olsaydı o iş Armağana bile kalmadan kapatılırdı ama benim bildiğim çok sayıda kişi var mağdur olan...
konuyu açan arkadaşımız inşallah sorununu çözer, davayı kazanmış, umarım tahsil edebilecek de bir durumu olur, kimse kimsede o kadar para bırakmamalı...