Arkadaşlar, uzun süre önce yaşadığım mağduriyete sebep olan şirketlerin müdürü olan şahsın foruma üye olduğunu öğrenince, bu konuyu sizinle paylaşma ihtiyacı duydum. Olayı kısaca özetlemek gerekirse, 2001 yılında Barmek İnşaat'tan Ankara Angora Evleri projesinden tapuda 18981 ada, 1 parsel, 3 nolu olarak belirtilen villayı satın aldım. (50.000 USD peşin, 100.000 USD taksit ödedim.) Bankaya yaptığım ödemelerin dekontları ve Barmek'le olan sözleşmem elimde mevcut. Ancak ödemelerimi bitirdiğinde tapuyu almayı beklerken, evin başka birine satıldığını öğrendim. Barmek'le olan görüşmelerimde mağduriyetimin mutlaka giderileceği söylendi. Daha sonra anladım ki bu şekilde beni oyalarken, Barmek İnşaat'ın içi boşaltılmış ve mal varlığı bir şekilde diğer şirketlerine kanalize edilmiş. Tabi ki, bu konuyla ilgili dava açtım ve kazandım ancak şirket iflasını istediği için hiçbir şey alamadım. Barmek Holding'in bünyesindeki diğer şirketler; Emek Elektrik Endüstri A.Ş, Barış Elektrik Endüstri A.Ş ve ETL Dış Ticaret A.Ş.(Bununla ilgili protokolü ekte paylaşıyorum) Bunlar aynı ailenin şirketleri olup, protokoldeki imzaları bile aynı kişi tarafından imzalanmıştır. Forum üyelerinden Armağan Arabul namı diğer @Armageddon bu şirketleri yönetmektedir. (Bununla ilgili evrağı da sizinle paylaşıyorum) Angora Evleri projesinde benimle birlikte çok fazla aile mağduriyet yaşadı, Armağan Arabul'un babası Hüseyin Arabul, bu konunun kendisinin onur meselesi olduğunu defalarca söylediği halde kendisinin ve Barmek İnşaat'ın mal varlığını kağıt üzerinde sıfırlayarak ama yaşam standartlarını üst düzeyde devam ettirerek bizi dolandırmıştır. Ben mağduriyet yaşarken @armegeddon'un proje arabalarını ve pist videolarını gördüğümde neler hissettiğimi sizin yorumunuza bırakıyorum.
Gerekli kanıtlar:
Kesinleşmiş mahkeme kararları:
@armegoddon Çalıştığı Şirketler
Barmek Holding ve diğer şirket bağlantıları
Emek Elektrik'in Barmek Holding bünyesinde olduğuna dait kendi sitelerinden bir alıntı
![]()