Ama kol bozuk yeğen :)
Konuya donelim bence :)
Eger siz arkanizda magdurlar var oldugunu biliyorken luks yasam surecek ve bunu goz onune serecek yuzsuzluge sahipseniz, bir gun bu durumu yasayacaginizi bileceksiniz.. Magdurlara mucadelelerinde bol sans..
Allah hiç kimseyi para ile sınamasın...
Mağdur şansı var adamlarda
Benim bir abim var mağdur olda
Bağırsaklardan kokoreç yapar
Nerde masum temiz yüzlü adam var hep onlar bulunur
Bu mağdur yargıdan adalet ister
Ama bu ülke adaleti zor verir
Olan mağdurar olur
Bunların bir müşteri mafya mufya olsaydı belki de vardı kesin onlara yamuk yapamadılar emin olun
Canları tatlı olur zengin insanların
Olan fakir üç beş kuruşu olanlara olur
Adaletin var mı la dünya
650k be yazık günah
yiğit ne 650 si
bugünün parası minimum 2 milyon
Malesef güzel ülkemizde bu konu küçük bir demo, neler var neler kulağa gelen gelmeyen.
Ben anlamadım şimdi dızzogeddonun yancıları mı bastı konuyu
Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.. Anladığım kadarı ile Mağduriyete sebep olan kişi burada yazılanlardan rahatsız oluyor.. Bu kötü birşey değil tabiki.. Ödesin konuyu açan Evliya beyin parasını ve konuda böylece kapanmış olur.. Açık konuşayım , mağduriyete sebep olan kişi istese 150 bin doları çat diye öder eminim ...
@evliya bey bence bu konudan sonuç çıkmaz zira yüzsüzlük devam ediyor ve haram geçen boğaz alışmıştır harama.. başına büyük bi iş gelmeden de akıllanmaz.. evet yasal olarak siz kazandınız ama bu dünyada sefalarını sürüyorlar:)
Bu arada söylemeden edemicem etiketler harbi fena aralıksız yarım saat güldürme garantili :D
bu arada yazmasam çatlarım bahaneler bana çok tanıdık geldi , "demirlerimizi gömdüler , betonlarımızı çaldılar bizi kandırdılar..."
Dolandırıcı family hesabınız inşallah öbür dünya ya kalmaz da bizde dünya gözüyle ibretlik bir yok oluş izleriz...
''Kandırıldık'' bizi de s.ktiler edebiyatı olmuş hayli.
Açıkçası konu sahibi için, durum çok iç acısı bi durumda, zamanında 150.000 Dolar para harcayıp, sonucunda hiç birşey elde edememek ? Ve şuanda o parasının değeri 2 Milyon Tl olmuş...
Ayrıca, konunun muzdaribi tek bir kişi de değil, onlarca insan var. Allah yardımcıları olsun. Bu devir de bi 150.000 Dolar kazanmak hiç kolay değil, hatta kimimiz için mümkün bile değil.
Yalnız şu da ayrı bir şaşırtıcı, Çalışanı/Sahibi olduğunuz firmalarınız batmış veya millete karşı böylesine borçlu durumda iken, keyifli lüks bir hayat sürmek nasıl bişeydir.
https://www.youtube.com/watch?v=TMpLXkl6Dk0
aklıma geldi :D
toyota corollaya binen birini küçümsemişlerdi sanırım