hemen arıyorum fakat telefonu nokia dan almadım ben ankara da teleses bayinden alınmış bende ikinci el olarak aldım fakat telefon garanti kapsamında ztn kvk sisteminde de gözüküyor garanti dahilindedir onarımda diye
Printable View
hemen arıyorum fakat telefonu nokia dan almadım ben ankara da teleses bayinden alınmış bende ikinci el olarak aldım fakat telefon garanti kapsamında ztn kvk sisteminde de gözüküyor garanti dahilindedir onarımda diye
sanayi bakanlıgına derdimi yazdım da telefonun yenisini istiyorum mu dicem o şekilde mi forward yapiim kvk ya yoksa onlara basvurup derdimi anlatmış olmam yeterli olur mu
Arkadaşlar bu tür bir olay benimde başıma geldi,tüketici haklarına başvurmak nasıl oluyor,yapan arkadaşlar adım adım yazabilirlerse sevinirim....
nokia yı aradım saolsunlar bilgileri verdiler telefon daha üst kuruma gönderilmiş kartal kvk dediler. neden olabilir ki böyle birşey hala onarımda gözüküyormuş.
aynı sorun bende de var n95 cihazım vardı ekran sonunudan dolayı 20.10.2008 tarihinde teslim ettim 30 iş günü geçti sıfır cihaz istedim gene ses soluk yok bende aradım para iadesi istedim şimdi bekliorum tüketici haklarınada başvuruda bulundum en kısa zamanda çözeceklerini umuyorum
o kadar kibar neden oLcan abi yaf :) o cümlenin sonuna gerekirse yasal yollar ve tüketici haklarına başvurucam sözLerinide ekLe tam olsun.
bildiğim kadarıyla 30 iş gününde telefon yapılamazsa 0 ı verilir başıma geldi çünkü
yarın sabahtan kvk nın kapısına dayanıorum verin paramı die bakalım nolcak :)
denemekten zarar gelmez :D
paranızı isteyin ben her servise urun gonderdiğimde dua ediyorumki 30 iş günnü geçsin de hakkım olsun diye :)
kim ne derse desin KVK yalan dolan kardeş ben tlefonumu aldim daha 1 ay olmadı sapıttı ısınıyordu donuyordu hafıza kartı yeri yamuktu.gittim kvk ya verdim adamlar sen yaptın ıvır zıvır dediler kavga ettik baya vurdulu kırdılı.1.5 2 ay oldu sonra eksik yapmıslar felan her neyse bi sinirle aldım öle attım kenara.1 hafta sonra baktım sony ericsonunun servisligini yapmıyormus artık gittim ögrendim ankarada asya teknikmis adamlara gönderdim adamlar yaptı sapasaglam oldu sonra ben kendi salaklıgımla telefonla beraber dusa girdim sortumun cebinde kalmıs:D yaz sonu,telefon gitti ekran mekran tus takımı kırıldı kurutcam die yan tuslar kayboldu herneyse adamlara gönderdim telefonu yapın olmadı değiştirin dedim adamlar 2 hafta sonra aradi telefonunuzu deiştiricez elimizde pembe ve beyaz rengi var hangisini istiyorsunuz dediler:) ve sonucta gönderdiler 2.5 hafta içinde çok memnunum asya teknikten söylüyeyim
tek sölicem kvk ile muattab olma:icon_tup:
bır kvk klasıgı ...
önce güzelce giyinip süsleniyorsunuz sonra gidip papağan gibi yenisini verin diyorsunuz tamam diyorlar uzatmadan hemen iade talebi olarak merkeze bildiriyorum 1 2 gün sonra arayın diyorlar :) sonra yuzum güler vaziyette çıktım geldim :D
Bende de 8800 arte var karşı tarafın sesi çok az geliyor... Götürsem mı servise... benden başka aynı tarz sıkıntı yaşayan var mı ?
allah bunların belasını versin 30 iş günü geçti die gittim tmm dediler yenisi talep edildi 2 hafta daa geçti bugun yne eski telim geri geldi bu seferde başka fonksiyonları çalışmıo bu duumda napıcam ve şuan garanti süresi bitmiş oldu