telefonun garantisi bitmez senın telefonun onları elınde kaldıgı surecte garantı kapsamı uzar yanı 30 gun kaldıysa 30gun garantı kapsamını uzatırlar bu senın hakkın.
sen yenısını talep ettın madem nıe eskı telefonunu teslım aldın almıcam dıcekın
Printable View
Serviste geçen süre garanti süresinden düşmüyor bildiğim kadarıyla.
kabul etmiyektin kardeşim
sekreter almş koymş masama ben akşm gördm paketi yrn geri yollayıp telefon açmayı düşünüorum olur dimi öle de
ya arzalı telefonu yaptılar verdiler 30 günde şimdi baska arza yapıyor telefon gittim bi ton olay cıkardım bu telefonu degiştirin diye artık
olmak zorunda yaptıkları cimrilikten başka hiç birşey değil... 30 iş günü geçtiği süreçte yapılamadıysa cihaz yenisi verilmek zorundadır başa bir yolu yok yani.
aynı sorun benimde başıma geldi n95 im vardı verdim servise 30 iş günü geçti tam olarak 48 iş gününde yaptılar ve cihazı gönderdiler bende kabul etmedim teslim almadım yani hemen ilçe kaymakamlığına gidip tüketici haklarına başvurumu yaptım fatura üzerinden paramın iadesini istedim tüketici haklarının sonucu bildirmesini bekliorum şu an büyük ihtimal kazanacağım :)
kazanırsında ıste onuda cok gec oduolar.
ben bugun basımdan gecenı anlatayım o zaman
benım N82ım vardı 19.10.2008de verdım aralıgın 16sındamı ne aldım telefonu yapamamıslar yenısını gonderdıler onuda kayıtlı gondermemısler telefon calısmıordu
aradım bugun, dedım Nokia International'a Nokia Europe'a bu sorumsuzlugunuzla ılgılı mail attım. Sizden su anda hiç bır ıslem ıstemıyorum sadece tam adınızı ogrenmek ıstıyorum cunku an ıtıbarıyle avukatım aracılıgıyla dava acıcam dedım. Kadın yaklasık 50snlık bır bekletmeye aldı. telefonunuz aktıftır kullanabılırsınız dedı. Gercektende acıldı...
Cok sahtekar oLduLar ya bu telefon konuLarinda hemen kuLLanıcı hatasi diye geri yoLLuyorLar arıza gideriLse gam yemicem.
walla ben alıştım ayda 1 telefonum servise gidiyor :D kendine bitane yedek tel al şaka maka bi yana git oaly cıkar ben her seferinde olay cıkarıyorum 2 gün sonra geliyor
Tüketici haklarına veya mahkemelerine nereden nasıl başvuruluyor tam olarak?
İlçe kaymakamlığından mı? Sanayi ve ticaret il müdürlüğünden mi?
Nerden?? :)
BiLdiğim MaiL iLe dilekce yazarak bile başvurabiLirsiniz ama tüketici haklari derneğine giderek daha sağıkLı bir başvuru yaparsaniz daha ii oLur. kabul ediLirse 3 ay içinde heyetleri konunuzu karara bağlarlar ona göre taraflara bildiriLer yapilir işlemler devam eder.
nese sonunda halloldu babam savcı gibi bugun bi sürü yeri aradı öğlnden snrada beni aradı nokianın elemanı gelmiş almış teli gitmiş :) haftaiçi fatura tutarını hesabımıza yatırcaklarmış :) darısı tüm dertli arklarımın başına diim