Her şeyin yenisi arabaların ve dostun eskisi. Ben de eski arabalara hayran biriyim, yav şimdi ki arabaların göstergesine bakasın bile gelmiyor dijital gösterge midir nedir sadelikten uzak karma karışık bir şey sırf bu yüzden bile çoğu yeni araba alınmaz vallahi.
Arabalar o kadar teknolojik ki, çok yeni bir arabaya binsem çözmem 1 seneyi alır diye düşünüyorum, keşke teknoloji bu kadar girmeseydi arabaların içine. Teknoloji genel olarak genel yaşamda da çok şeyin ruhunu aldı götürdü. En basitinden bir kontağı çevirmek var bir de start&stop olayı. İnsan kontağı çevirirken gaz vermeyi bile özlüyor.
Araba zaten asla mantıkla alınmamalı bir iş için alınmıyorsa veya benzer bir şey yoksa. Mantıklı geliyor diye beğenmediğiniz bir işi yapamazsınız veya bir ürünü alamazsınız ki alsanız veya yapsanız bile mutlu olamasınız. Sanıyorum bütçeyi toparladığımda 90-2000 arası bir araba bakarım. Sorun çıkarsa bile insan sevdiği şeyle uğraşırken bile mutlu oluyor, gönülden isteyerek uğraşırım.
Ya sevdiğin işi yapacaksın ya da yaptığın işi seveceksin derler bilirsiniz. 2. ihtimalin bir kesinliği yok, deneme-yanılma yoluna da başvurmaya gerek yok bence 1.ihtimalın kesinliği varken.
O yüzden sevdiğiniz arabayı alın. Aldığınız arabayı sevmeye çalışmayın zorla güzellik olmaz.

Hayat kısa yarının garantisi yok mutlu yaşamak varken elinizde imkan varken de mutlu yaşamayı tercih edin