Aylar sonra gelen tekrardan hort,ne besleyeceğiz arkadaş![]()
Başlığı görünce aklıma geldi![]()
Bizim damat bi ara Serval Kedisi besliyormuş. Bildiğin Çita gibi bişey tip...
Arada yemek siparişi falan verdiğinde, hayvan kapıya bizimkinin yanına gelince sipariş getiren elemanlar "aaaabi o neyyyyyyyyyyyyyyy" diye zıplıyolarmış![]()
ufukta evlilik varsa bence çok bakma şimdilik.
cocuk planın varsada bakma,eve tüylü bir hayvan almak bence bebenin en az bi 8-10 yaşında olması gerekir.
yukardaki saydığım sebeblerden dolayı geçen gün bir abimin siyah scottish fold (baya özeldir scotların arasında) yavrularından tekini reddetmek zorunda kaldım.
öyle üzüldümki bir ara boşanmak bile aklıma geldi![]()
médiocrité partout
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Japon balığı çok beslemiştim fanus da çabuk rahmetli oldular,insan üzülüyor hangi canlı türü olursa olsun.
akvaryum da yeterli şartlar altında beslemek lazımmış küçükken aklım yetmiyordu
kedi mi beslesek ne yapsak arkadaş ,
imzasız..
Balık akvaryum içinde olduğundan yeterince tensel temas kuramadığımız için ölünce diğerlerinden daha az üzüleceğimiz doğrudur. Sokaktan yavru bir kedi bul annesi olmayan bakıma muhtaç hem sevap points artar.
Kanka balık pahalı olunca diyorsun ki amk balık alana kadar 1 lt rakı alsaydım kafam olurdu ona yani . Trakya da çark böyle dönüyor ben ne yapayım![]()
Koray abiiiii![]()
![]()
Rakı gitti rakı![]()
![]()
Kedi de nankör gel dersin gelmez git dersin gitmez bana göre değil![]()
konuya muhabbet kuşum var ile bir giriş yapacaktım benden önce davranmışsınız![]()
yaklaşık 3 sene önce bir yakınımızdan almıştık aylıktı bize geldiğinde pek öyle hareketli değildi 3 günde 1 evde saldık evin içinde takılmaya başladı zamanla evdekileri tanımaya başladı uzun yıllar kanarya bakmıştık sadece ötüyordu ama muhabbet kuşu öyle değil dili yok fikri var p........inYemek yediğimizi görüyor kafeste kendini paralıyor masada ne var tatmak için,yani bilmiyorum belki sadece bizimkinin olayı böyledir belki hepsi böyledir bilemiycem ama evin akışına çok uyumlu yaşıyor onu gördük,en neşeli günümüzde ötüyor,en kötü günümüzde sesini çıkarmıyor.Ruhlu hayvan,tavsiye ederim.
![]()
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)