Hazır olduğu zaman bilgi maili/mesajı geliyor, yine E-devlet'ten aynı sayfada görüntülüyorsunuz. Yoğunluğa göre hazırlanması zaman alıyor, benim 5 saatte geldi, arkadaşımın yarım saatte geldi mesela
Printable View
Alt ve Üst Soy belgeniz E-Devlet üzerinden üretilememektedir. Lütfen belge temini için en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğüne müracaat ediniz.
çifte vatandaşlık için kim başvuracak
Köklerde sorun yok bildiğim gibi çıktıda Babamın Anneannesi ve onun Annesi yaşıyor gözüküyor.. Babaannem annesini hiç görmemiş üvey annesiyle büyümüş gibi bir durumdan dolayı kadına söyledim bak öz annen sağ gözüküyor diye kalbine inecekti. 2 gündür arıyor hadi gidelim bulalım annemi diye..
Kendini bize izmirliyim diye tanıdıp yıllarca kasılan fakat sonunda ordulu cıkan kız arkadasıma naber toprağğaam yazdıktan sonra bu sistemi cok sevdim :)
mübadeleyle gelindiyse hiç bir toprak hakkınız yok, ordaki mallara karşılık burdan mal verilmiş çünkü..
Bu çifte vatandaşlık olayı nasıl oluyor bende duydum bunu ana-baba Makedon Arnavutluk göçmeniyiz.Bu vatandaşlık olayının peşine düşen var mı süreç nasıl işliyor ya da istedikleri kriterler var mı yoksa s.a biz göçmeniz diyip vatandaşlık alabiliyor muyuz kayıtsız şartsız?