User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Ayışığı Honda Plaza / kazalı s2000

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepsi turşu ��
    piyasadakilerin dedim hocam senin araç piyasa aracı değil bildiğim kadarı ile.Minilerinde çoğunluğu patlak çatlak arızalı ama ben kız gibi bakıyorum hergün satarmısın diye mesaj geliyor.Yani tanıdıktan alınır dediğim de o işte.E benim tanıdgım düzgün s2000 sahibi olanlarda satmıyor zaten
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Melih bence bu arabayı layıkıyla kullanan ilk 5 adamdan birisisin. İnan öyle adamlar var ki sende biliyorsun çoğunun ne olduğunu. Daha bu akşam üzeri yenibosna yanyolda siyah 34 BOR plaka mı neydi eleman 1. viteste kesiciye koyarak 4-5 saniye gitti benim içim acıdı ama belli ki bir önceki arabası 1.4is ünal turan styla düz boru sona varex spec.
    Kankam ben alana kadar ne çile çektim, zor aldım kolay kaybedemem gücüm yettiğince daha da iyi bakmaya çalışıyorum. Böyle dışarıdan görünmesi çok hoş canımsın Allah razı olsun

Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Melih-Ö

fenerbahçeli melih'i takdir etmek lazım. Henüz show tv haberlerine çıkan görüntülerini sosyal medya aracılığı ile''hep bizi takip ediyorsunuz biz bu vatanın evlatlarıyız.'' primi yapmadı.

ya da kara kalem çalışmasını yaptırmadı küçük severlerine. ''Abi bir de mobilciler için abi.'' diyenlere kulak asmadı.

helal sana melih kardeşim hep böyle devam .

not:şakşakçı ya da mobilci değilim

Kankam ben kanalda çalışıyorum prim yapıp ana bacıma sövdüremem işimden hiç olamam. Hiç mi yapmıyoruz yapıyoruz ama kendimize hep bana da diyorlar s2000nin var vdeon var vs yok, siz alın siz koyarsınız diyorum

Alıntı CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bi şuku alırım.
    2007 yılında mec s2000i bir arkadaşım için 66 bin isterlerken mugen hardtopu almayarak 60'a bağlamıştım

deli pazarlıkçıyımdır.

sonra vatandaş 6 binede hardtopu başkasına sattı.

istediği 66yı çatır çatır çıkartdı,bi lira eksiğine gitmedi.

şaşkınım..
    Zamanında 54e almadığım araba s2000e tam anlamıyl niyetlendiğim zaman 105.000e karşıma çıktı. Malesef felaket yükseldi piyasası eldekinin değerini bilmeye çalışıyorum bende

Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piyasadakilerin dedim hocam senin araç piyasa aracı değil bildiğim kadarı ile.Minilerinde çoğunluğu patlak çatlak arızalı ama ben kız gibi bakıyorum hergün satarmısın diye mesaj geliyor.Yani tanıdıktan alınır dediğim de o işte.E benim tanıdgım düzgün s2000 sahibi olanlarda satmıyor zaten
    Allah razı olsun katılıyorum tamamiyle reklamdan ziyade ticaret aracı oldu. Adamlar yalvararak aracı alıyor, 3-5 lira kar görüp veriyorlar hemen O kadar çok hastası var ki bu aracın kimsenin tanımadığı şaşırırsınız. Göz önünde olanlar kötü reklam oluyor malesef, hem araç için hem de bizim gibi kullanıcılar için
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim buralarda dolaşan Ap1 var full stock çok tatlı duruyor araba oyuncak gibi jantlarıda ap1 jantı s2000 en güzel hali bence. Yıllar geçsede tasarımı eskimiyor
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler