Arkdaşlar dün 12 den beri sistemler çalışmıyor, ne zaman geleceği ile alakalı bir fikri olan var mı?
Noterler hiçbir şekilde bilgi vermiyor.
Arkdaşlar dün 12 den beri sistemler çalışmıyor, ne zaman geleceği ile alakalı bir fikri olan var mı?
Noterler hiçbir şekilde bilgi vermiyor.
egm bağlantısı gidip geliyor sigorta şirket ekranlarında aynı sorun var ancak düzelir sıkıntı olmaz arada olur normal
İnşallah 2 gün az zaman değil şehir dışından gelen insanlara oldu olan. Ben bile veremedim kendi aracımın satışını
noterdeki yetkiliye söyleyin arada gidip gelir sistemi sürekli denemesi lazım uğraşmıyor olabilir
Şimdi aradım noter de tanıdık ekran hiç açılmıyor dedi. Siber saldırı vs olabilir dedi umarım gelir yakın zamanda.
KAzadan dolayı şirket aracının plaka ezildi. ona bile işlem yapamadı emniyet. Amniyette de yok yani
1 2 gun oncede havaalanlarinda problem vardi.. buyuk ihtimallr siber saldiri.
Bağlantısı var mı bilmiyorum ama dün gece turkcell de de sıkıntı vardı. Kalan int. paketine bakmak için uygulamasına girdim aboneliğiniz yoktur dedi, müşteri hizmetlerini aradım genel sistem arızası var dendi.
Gün boyu fifa 18 serverlarındada sorun vardıTwitter'dan açıklama yayınlamış EGM
Türk Polis Teşkilâtı
â€Onaylanmış hesap @EmniyetGM
9 saat önce
BASIN AÇIKLAMASI
7 Mart 2018 tarihinde saat 15.45 sıralarında Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Sistemi Polnet’te meydana gelen teknik arıza giderilmiş olup bilgi sistemleri kullanıma açılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Turk Polis Teşkilatı auf Twitter: "BASIN ACIKLAMASI
7 Mart 2018 tarihinde saat 15.45 sıralarında Emniyet Genel Mudurluğu Bilgi Sistemi Polnet’te meydana gelen teknik arıza giderilmiş olup bilgi sistemleri kullanıma acılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)