User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
98 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İlçe Emniyet Müdürlüğünden Nefret Ettim

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim memurum işini bilir ) Her yerde var böyle insanlar polisi askeri bakkalı Rent a car'ı Böyle bi durumla karşılaşınca mütevazi olman alttan alman karşısındakini farkettiğinde cok bozuyor biraz büyüğün olarak tavsiyem olsun =)
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emniyete ne zaman gittiysem en iyileri denk geldi herhalde..

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devlet dairesinde insan gibi yaklaşanı görünce ilk cümlem insanlığından ötürü takdir ve teşekkür etmek oluyor.Bugüne kadar da teşekkür ettiğim memur sayısı 10'u geçmemiştir bile belki
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memurluğun mertebe değil meslek olduğunun ve orada vatandaşın isteğini yerine getirmek ZORUNDA olduğunun farkında olmayan kesim malesef çoğunlukta bahsettiğin gibi özellikle de ilçelerde..

Fazla muhattap olmaya gerek yok çağır üstünü seninle muhattap olmuyorum diyeceksin

Madem seni adam yerine koymuyor sen de onu koymayacaksın

Maaşını senin vergisine tabii olduğun devletin ödediğini ve yerinin KALICI olmadığını belirteceksin , o zaman akılları başlarına geliyor .

Çok iyisine de denk geldim ama 10’da 1 denilebilir .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ah gardaşım ah , daha neler göreceksin. fazla takma kafaya. zamanla alışırsın.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takma kardeşim.Ben 3 haftadır her allahın günü en az 2 kere gbt sorgulamasına giriyorum bizim burda bostancı iskelede.Hergün kişiler değişiyor sadece 1 kişi gördüm insan gibi davranan.Bu aralar sayı vermişler adamlar kim geçse kimlik istiyor
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devlet dairesinde insan gibi yaklaşanı görünce ilk cümlem insanlığından ötürü takdir ve teşekkür etmek oluyor.Bugüne kadar da teşekkür ettiğim memur sayısı 10'u geçmemiştir bile belki
    Aynen bende öyleyim. Hele bide işimi hiç sorun cıkarmadan uğraşarak yapınca önce bi şok geçiriyorum snra nasıl teşekkür edeceğimi şaşırıyorum. Mahçup oluyorum.
    Çünkü o kadar alıştırılmışız ki hor görülüp rica minnet zar zor iş yaptırmaya...

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *aş*ağın veya *aş*klı tanıdığın varsa;
    Cakarlı araclarla ilgili iki vahim iddia – Sozcu Gazetesi

Sende haber olursun hem......
    Milli eğitim bürokratında çakar ne arar demiyorlar da ''Bundan sonra izinsiz ceza yazmayacaksınız'' diyorlar. Gel de o memurdan hayır bekle artık.

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zaman ruhsat almaya gitsem hep aynı herif orada, hep aynı tavır, sanki düşmanına bakıyor, sanki para istiyorum adamdan..
    tamam stresli iştir, yorucudur, oraya her gelende aynı insan değil ama insan gibi davranmanın bahanesi olmaz.
    Bazısı stres atmak adına kasıtlı hayvanlık yapıyor.
    He o şekil davrananları nöbetlerimde çok gördüm, hastaneye geldiklerinde iki büklüm nasıl nezaket kastıklarını da neyse..
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Emre911 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sözüm meclisten dışarı falan. bizde tevazu ezilmişlik, nezaket ve saygı eziklik sayılır.
    Yani çıkarıp masaya vurana kadar bamyasın.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takma alışırsın demek insanın zoruna gitsede gerçekler böyle. Kendini üzmene değmez.

Diğer yandan davranış şeklini kabul etmesemde yeterli insan kaynağı mevcut değil. Adam 1 günde 200 kişiye bakıyorsa olması gereken 100 kişidir gibi. Sen şuan kendindene göre değerlendirme yapıyorsun ama ordaki memur adam kendinden 10 kat daha kaba ve barzo olan kişilerlede bütün gün muhattap oluyor. Olmak zorunda kalıyor.

Birde art niyetli olanlar var tabiki. İşin devlet dairesine düşmüş mecbur gidip o ehliyeti alacaksın. Adama seni sallamaz, cevap vermez, yarım yarım yamalak konuşur verdiği ehliyetten prim mi alacak? Yada bana düzgün davranmadı diye şikayet etsen işinden mi olucak? Türkiye'de o sistem çalışmıyor malesef.

Sabah asansöre binen insana(görünüm olarak) günaydın dersin küfür etmişsin gibi suratına bakar. Eşyalarını düşüren birine yerden alıp verirsin yine mal mal bakar Bu ülkede iyi insan sayısı ne kadar az ise iyilikten anlayanda o kadar az.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaCuN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah asansöre binen insana(görünüm olarak) günaydın dersin küfür etmişsin gibi suratına bakar. Eşyalarını düşüren birine yerden alıp verirsin yine mal mal bakar Bu ülkede iyi insan sayısı ne kadar az ise iyilikten anlayan da o kadar az.
    Kamu kurumlarında tatlı dil çok işe yarar, o yüzden siz gittiğinizde nazik davranırsanız %90 işiniz kolay hallolur.

Kalan %10 ise nasibini almamış insandır takla da atsan o tavrı çekersin.

Kırmızı yaptığım kısımla ilgili olarak ist. da ani fren yapan bir minibüste düşecek olan bir kadını düşmesin diye tuttuğum için çanta yiyordum kafama az kaldı.

İyilikten anladığımız farklı ülke olarak. Emniyetin genel havası bu gerçekten bende bir kaç defa maruz kaldım umursamadım geçtim.

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamu kurumlarında tatlı dil çok işe yarar, o yüzden siz gittiğinizde nazik davranırsanız %90 işiniz kolay hallolur.

Kalan %10 ise nasibini almamış insandır takla da atsan o tavrı çekersin.

Kırmızı yaptığım kısımla ilgili olarak ist. da ani fren yapan bir minibüste düşecek olan bir kadını düşmesin diye tuttuğum için çanta yiyordum kafama az kaldı.

İyilikten anladığımız farklı ülke olarak. Emniyetin genel havası bu gerçekten bende bir kaç defa maruz kaldım umursamadım geçtim.
    hahaha abi bırak düşseydi Omuzun çarpsa yanlışlıkla kadınlara caz yapmaya başlayan var en iyisi kadınlardan uzak durmak toplu taşımada .
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen oyle devlet daireleri genelde hep asik suratli ters cevap verenlerle dolu. Esenyurt belediyesinde isim vardi cok pis bir yer suriyelisinden tut zencisi bile vardi. Saatler sonra sira bana geldi. Memura derdimi anlattim adam tesekkur etti ya , sizin gibi vatandaslara ihtiyacimiz var dedi. Esimle biz sastik kaldik. Adam ikamet almaya gelip adresini bilmiyor dedi.. Bende icimden ulan dedim dinsizin hakkindan imamnsiz gelmis. Normalde bizi takmazlardi simdi bizi el ustunde tutuyolar

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası Türkiye be kardeşim. İyi ki o nefret söylemini oralarda belli etmedin muhtemelen şu an içerideydin .

söylemek istediğini çok iyi anlıyorum çoğu arkadaş gırgıra vuruyor;ama zaten starbucks'da bile herkes herkesi azarlıyor . Sevgi saygı sıfırlanmış durumda . Daha dur 19 yaşında nelerden nefret duyacaksın yolun başındasın,buralar böyle işte
    imzasız..

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis de insan.
    Polisin karşısındaki de insan.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen polise dua et.
    geçtiğimiz hafta canlı şahit oldum. Taksiyle doğum acile gelen kadına nasıl davrandıklarını.
    Eşim içerde doğumhanede devamına şahit olmuş ve çıkışmış.
    Kadın doğuracak suyu gelmiş duramıyor sancıdan
    şuraya otur !
    kalk ayağını kaldır !
    oyalanma !
    kaldırsana ayağını ne duruyorsun!
    kadın sancım var kaldıramıyorum yardım edermisiniz? diyor
    bu ne ya sizlemi uğraşıcaz bilmemne devam ediyor doğum süresindeki muhabbet.
    ondan sonra doktora sağlık çalışanına şiddet diyorlar. benim eşime öyle davranıldığına şahit olayım karşımdaki kadın, doktor, hemşire demem layığıyla şiddet uygularım.
    çünkü laf insana edilir. yaratık kötekle tımarlanır.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada şu alış kardeş , bu iş böyledir kardeş takma kardeş vs. yorumlarını doğru bulmuyorum. Çocukluğumuzdan beri hep böyle yetiştirdiler bizi, sürekli kötüye yanlışa doğruymuşcasına tamah etmeyi , itiraz etme , isyan etme , itaat et.. Hiç de alışma bence eğer gerçekten ters bir tavır görüyorsan nerede olursan ol kendini ezdirme kardeşim sen. İstediği kadar stresli iş olsun ne olursa olsun kimse o vatandaşı oraya silah zoruyla oturtmuyor , insanca tavrın, güler yüzün veya nezaketin bahanesi olmaz bu tamamen insanın kendisiyle alakalıdır. Herkesin işi gücü stresli ticaret yaparken de millet 40 tane dertle boğuşuyor müşteriye açıp surat mı yapıyoruz tersliyor muyuz ? Geçecekler o işleri. Biz insanlığımızı kaybettik artık sabrımızı değil benim son zamanlarda Türkiye de gördüğüm net resim bu.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Askeriye ile ilgili yerler daha daha beter
    Hadi askerlikte anlarım höt söt normaldir de askerlik şubesindeki bebedeki özgüven kimsede yok sanki emri altındaki askerle konuşuyor şeytan o an neler söylüyor.. ya sabır diyorsunuz
    Eski gata daki asker doktorlar aman aman..
    Zamanında askerlik rapor vb. işlerle uğraşırken dişlerimi hiç o kadar sıkmamıştım..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler