Bu mesajın hangi kısmı ağrıniza gitti sn eksiciler.
Trend şiddeti tavsiye etmek sanırım. Aksi söylenince yadırgıyor insanlar.
Printable View
Son çıkan müfredatta PMYO okullarındaki derslere EGO adında yeni bir ders eklemişler, daha polis olmadan öğretiyorlar onlara...
genel değil ama genele yakın bu sözüm..
polis milleti kendini bi sikim sanıyor..Alt tarafı memursun işte *** oğlanı, fasulyesin kendini kebap zannediyorsun, bütün mesele bu , baş eğmeyin , alışmayın , alıştırmaya çalışanlara hassiktir deyin.
kodumun paçozları.
Soz ile uslanmayanin hakki tektir. Tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir.
Psikolojisi kaldirmiyorsa o meslegi yapmasin. Bir hayvana bile oyle davranilmaz. Davar Güder gibi davranirsa karsilik vermeyecek bir hastaya karsiligini bulur.
Ben bu konuda saygi duymuyorum uzgunum. Saglik calisani diye oyle bir hakki yok.
Siz tekdir ettiniz mi? Tekdir etmesi gereken kişi siz misiniz? Köteğe de siz mi karar verip uyguluyorsunuz? Diğer tüm mesleklere de benzer şekilde uyguluyor musunuz bu dediklerinizi?
Dilerim yanlış veya eksik yaptığınız bir işten dolayı döve döve ölecek şekilde o şiddeti hak gördüğünüz kişilerin önüne getirilirsiniz. Benim de size saygım bu kadar.
Burda polise atıp tutan süt bebeleri karşısına çar çakal çıkınca polisin kucağına atlıyor. Sonra polis iyi davranmadi diye ağlıyor. Kardeş biz çocuk bakıcısı/avutucusu değiliz. Muamele görmek istiyorsan genel eve gideceksin.
Polis insanın görünmeyen yüzlerini de görür. Buna bağlı suçluyu ağzını eğişinden tanır. Sende ağzını eğe eğe konuşursan ona göre.muamele görürürsün.
%100 polis hakli demiyorum tabiki picler pustlar oclar var ancak egzozlu arabama 3k ceza yazdi yangında su vermem diyerek polisi kötüleyeni de denk gelirsem ben ezerim. Kim kötü kim iyi o zaman konuşuruz
Daha dur çevirmede arabanın içine ehliyet ruhsat fırlatıcaklar alış bunlara.
yav abicim tamam polissin anladık daha öncede yazmıştın.Nedir bu 18 22 yaş arasını çocuk görme muhabbeti polislerde? Polis insanın nasıl görünmeyen yüzünü görüyor burasınıda merak ettim.Polisin haksız çıkarsın git evine dediği olayda uğraşıp karşı tarafa hapis cezası aldırdım kasti adam yaralamadan para cezasına çevirdiler 10.000tl gibi bir para ödediler . Polis suçluyu anlıyor madem bana karakolda niye suçlu muamelesi yaptılar?
Ben iki çocuğumada insan ve hayvan sevgisini aşılamaya çalışıyorum.Ben gelecek nesilden ümitliyim
Sokaklarda bir sürü sahte çakarlı araç var. E-5 te polis araçlarının arkasından emniyet şeridinde çakar yakarak gidiyorum kimse umrunda bile değil. Sol şeritte giden kamyonlarla mı en son seridi gasp eden 80 ile giden ruh hastaları ile ugracagıma giderim yolumdan ambulans gelince veriyorum yolu gidiyor. Sokakta iyi bakın passat fluence corolla era connect bu araçların cogunda var ve cogu ekip otosu değil
Ustte bir arkadas kibarca yazmis ama bunlarin kuryelerin ve taksicilerin %95ine Svihs.
haywan hangi diplomayi meslegi edinirse edinsin yine haywan kalir. bu milletvekili de olabilir, serbest meslek sahibi, ogretmen, belediye baskani, muhtar, asker, polis, dolmuscu, doktor vs.. gercek haywanlari tenzih ediyorum, onlari da bozan biziz.
Boş işlerle uğraşmayın.
hah işte tam olarak sorun da bu, "birader arkadaşlar kötü günündedir" , "şehit vardır ", "denetleme vardır" "orası yoğun bölge" , "amir sıkıntı vermiştir" vs diyeceğinize genel eve git..
Atarınız gideriniz anca vatandaşa yapsanıza atarı gideri, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürüne?
Akp nin geldiğinden beri şüphesiz olan tek bir polis sınavınız yok hadi buna da atar gider yapın?
Memurlar.net'e girsem tek bir mutlu polis yok acısını kimden çıkar tabi ki yine vatandaştan.
ha muameleye gelince muamele öyle değil böyle olur (tabi o zaman ülkücü kesim aktifti)
Polisin isyanı - Son Dakika Haberler
Bir de karşısına çakal çıkınca polise yapışıyor ifadesini de anlamıyorum, ne için maaş alıyorsun görevin ne, çakallara karşı insanları korumak değil mi?
Polis teşkilatında başka düzgün bir meslek icra edebilecekken polisliği tercih eden yüzde kaçtır?
Özguvensiz, yetersiz insanlar nedense saygisiz, ukala vatandaşa karşi daha bir kibarlar. Buna poliste, garson da, santiyedeki kalfa da dahil. Kibarligi, tevazuyu aciziyet görüyorlar. Bunu farkettigimden beri, tanimadigim, tevazu sahibi olma ihtimali olmayan, dusuk kültür seviyesindeki herkese olabildigince "öküz" gibi davraniyorum.
Emin olun, hepsi ne kadar yardimsever, ne kadar kibar oluyorlar tahmin edemezsiniz.
Mesela garsonu "Abicigim bi bakar misin ?"diye masaya cagirsan sanki babasinin bagindan üzüm bagislar gibi binbir tavirla ilgileniyor. "Şef buraya bak" dediginde, ilk cumlesi "hosgeldiniz abi" oluyor.
Memuru da ayni sekilde, kalfasi da ayni sekilde. Ben huzuru böyle buldum, size de tavsiye ederim.