-
Taksim'de polis dayağı iddiaları
Görüntüler önceki gün haberlerde çıktı ama nedense internette pek bulunmuyor.
Taksimin trafige kapalı kısmında tehlikeli şekilde seyreden otomobili uyaran kişi sürücü tarafından epeyce dövülmüş. Beyaz F10 5 serisinden inen polis kimliğini gösterip sonrada adamı döven kişi cumhurbaşkanlığı koruma polislerinden biriymiş.
Poliste insan tabi oluyor arada sırada böyle.
-
Polis de insan sözü üzerine çok uzun bir yazı yazdım, sildim.
Bu kafaların alacağı şeyler değil bunlar zaman kaybı oldu..
-
ver allahın verdiğine vur allahın vurduğuna olmuş durum,
Konu kısa ve net aslında...
Doktor iyiside çok, sahtekar düzenbazıda
Bakıcısı, hemşiresi, asistanı vs. vs. bunlar içinde aynı şeyler gecerli iyiside kötüsüde çok
Bir okul mürününde iyiside hayvanıda çok... bir garibanın çocuğunu alıp cebinden okutanıda gördük, yiyecek ekmeği olmayan ailenin çocuğunu aidat yüzünden okuldan atanıda,
vergi dairesi müdür memur, muhtarlık muhtarın kendisi..
Arkadaşlar sorun makam değil sorun "İNSAN"
bu yüzden tartışmaya yada meslek kollarını kötülemeye gerek yok. hak etti diye döversen hak ediyor diye söversen hak edenlerden farkın ne?
30 yılı aşkın süredir istanbuldayım Polis çocuğuyum yüzlerce uygulamaya girdim bir beyfendi gibi karşılandığımda oldu bir hayvan gibi azarlandığımda ama sövmeden önce şunu düşündüm "ACABA BABAMDA BÖYLEMİ?"
Geldim eve sordum, defalarca kez anlattı bir sürü örnekler verdi
sonra yine dedimki ozaman ben bana hayvanlık eden memur yüzünden hepsine küfür edersem Babam ve onun gibi olanlarada etmiş olacağım, ve bana o hayvalığı eden kişiden benim ne farkım olacak
Kendine yapılan yanlışa yanlışka karşılık vermek Dogru olduğunu göstermez...
Ne yazıkki sistemi çok bozuk bir ülkede yaşıyoruz. kimimiz patron kimimiz çalışan,
Patronlar çalışanından istediğini yapmazsa kovuyor.
çalışanlar müdürleri amirleri ne derse onu yapmaya çalışıyor. Bu iş Devlet dairesinde de farklı değil polis bir memur, amiri ne derse onu yapacak yada sürülecek...