Yani soyle bi durum var..
Debriyaj dedigin hadise kisinin kullanimina bagli. Dolayisiyla sen bi problem ile servise basvurmadigin surece kimsenin aklina gelmeyecek. Yani performansli bi araba da olsa olmasa da kimse sorgulamayacak. 150binde hala orijinal baski balatasiyla gule oynaya gezen Megane 2 RS gordu bu gozler. Kimse de (servisi kastediyorum) donup bunu degistir artik demedi; diyemez de zaten. Neyine diyecek ki zaten sorun yoksa ve beklenen performansi hala sunabiliyorsa.
Ama triger gibi zavazingolar oyle degil. Mudahale edemiyosun, kullanim tarzina da bakmiyo ama zamani geldigi zaman degistirip degistirtmedigini aninda sorguluyolar. O yuzden o tarz hususlar, ileride cikmasi muhtemel problemlerde muhatap bulabilme adina bence alternatifsiz yetkili servise gitmeyi gerektiriyo.
Mesela ilk sahibi dahil, benim arabanin da butun agir bakimlari (triger, vb. vb.) 3 yilda bir yapilmis. Ben de devam ettirmeye calisiyorum. Bisey olursa aninda servisin kapisini tiklatirim. Yani bisey olacak/olur/olabilir/ya olursa diye de yasanmaz ama dunya hali iste. Biz tedbirimizi alalim.
Diskler de keza.. Disarda ayni markayi bul degistir. 10 sene kimse sormaz (servisi kastediyorum).
Fiyatlarin da fezaya ciktigi su zamanda, bazi parcalari disarda yaptirmak ya da en kotu ihtimalle orijinal referans ile servise taktirmak bence akillica olur.
Yetkili serviste prim alıyormuş ustalar beni aradılar balata bitik diye değiştirin dedim 'çıkanları torbaya koymuşlar rahat 15000 giderdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)