ttnet + tivibu olmasında, diğer tüm sağlayıcılar olabilir.
ben türktelekom tivibunu sinema paketi + 75gb internet 24mbps internet +100 dk ev telefonu kullanıyorum 100 TL
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Güncel olsun ttnet ile olan taahhütüm 13 mayısta bitiyor
süperonline ı aradım fiber 35mbit sınırsız ve tv+ ikisi birlikte 12 ay 89tl nasıl sizce ?
#eksikpazar
birşey sorucam bu 24 mbit / 35 mbit hızlarda youtube'da 1080p video donmadan izlenbiliyormu ??
médiocrité partout
Turknet kullanıyorum. Taahütüm yok kafam rahat. 100mbit pakedim, bölgeniz 75e kadar destekliyor dediler 80-85mbitleri görüyorum.
verdikleri referans koduyla da 2-3 arkadaşım abone oldu, ben de 2-3 fatura ödemedim bu sebeple. superonline'dan geçmiştim, bir daha da dönmem yapılan muamelelerden sonra.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
süperonline fiber alt yapı varsa hiç düşünme fiber+(tv+) = Hayır dua
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Turkcell Superonline Fiber 100mbps + Turkcell TV+ (salonda zımbırtısı var, oturma odasında xiaomi mibox s üstünden kullanıyorum)
150TL ödüyorum, gayette memnunum, sadece bulunduğum bölge İzmir'de depremde en çok yıkım alan bölge olduğu için yakın binalarda yıkım varsa bazen kesintiye uğruyorum ama kısa süreli, onun dışında hiç bir problemim yok.
Fiyat olarak mantıklı.
Kablonet de bakabilirsiniz, eğer bölgenizde varsa.
Ben istanbulda 2 farklı lokasyonda ve Ankarada kullanıyorum, farklı paketler. ama asıl evde kullandığım 100mbit sınırsız. TV de var yanında ama hiç açmadığım için bir fikrim yok neler açık kapalı.
şuanda da 100mbitlik bir paket var TV de var ve 110 lira demişler.
düşünülebilir.
kablonet 100mbps +kablotv 124tl. Hız çok çok nadir 80lere düşüyor onu da pingler düşüyor oradan anlıyorsun. Gayet memnunum simracing de falan problem olmuyor.
IN BOOST WE TRUST
3 sene geçmiş aradan. 2 sene 1 tl geçtikten sonra, aylık 15 tl üzerinden 2 senelik yeni taahüt yaptım. Çok memnunum kısa süreliğine bazı kanallarda çekim sorunu yaşıyordum, meğer benim kablomla alakalıymış, kablo yenilenince düzeldi.![]()
S sport, premier lig, f1, nba, portekiz ligi, Tr basketbol, belgesel kanalları, film kanalları hepsi mevcut.![]()
Instagram: mutusgarage
2 ayım bitti turknette. Deneyeyim dedim 100 mbit paket kabloluda 80-90 küsür alıyorum. Kablosuz da 50-60 civarı alıyorum.
85 TL ve en önemlisi istediğim zaman iptal ettirebiliyorum. Denemek istediğimdeki en büyük etken buydu.
Bana kuruluma türk telekom geldi ve onların modemi var.
Superonline da 24 mbitte de 35 te de rahat izliyordum kablolu da.
Kablosuz da bazen modem kaynaklı afallıyordu.
Şuan evde hem Turkcell Superonline 35 Mpbs kullanıyorum 109 TL, aynı anda TTnet 35 Mpbs Fiber var. 116 TL .
TTnet 3 ay sonra taah. bitiyor, Turkcell den devam edeceğim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)