bu iş böyle. evi azıcık kirletseniz hanımlar bir ton laf sokarlar, iş arabaya geldi mi dikiz aynasından ruj temizleyen hemcinslerimiz var :)
Printable View
bu iş böyle. evi azıcık kirletseniz hanımlar bir ton laf sokarlar, iş arabaya geldi mi dikiz aynasından ruj temizleyen hemcinslerimiz var :)
Bizimki fena kullanmıyor falan dedim ama tek derdimiz bu ara çukur. Bam güm giriyormuş arkadaş :D
Demin aradı lastik basınç uyarısı çıktı diyor, lastikleri değiştirdikten sonra aklıma gelmemişti hiç sıfırlamak falan, herhalde ondan uyarı verdi. Bi yandan da tırstım E5'te gidiyor diye, çek bi benzinliğe falan lastiklere bak önce dedim bi yamuk var mı... Birkaç dk sonra aradı lastikler sağlam. OK'e basılı tut resetlesin dedim, bastım sönmedi diyor, o arada biraz daha basılı tuttu galiba, biiiiip diye öttü, heee oldu tamam diyo :D
Allahtan bu tip şeyleri de az buçuk çakozlayıp yapabiliyor da kurtarıyoruz, rahatladı yola devam ediyo şimdi :D
GÜSEM var istanbulda onlara bir danışabilirseniz belki size yakın yerlerde program olabilir.
Güvenli Sürüş ve Trafikte Tehlikeleri Tanımlama Eğitimi var , faydalı olacaktır.
Guvenli Suruculuk Eğitim Merkezi / GUSEM
Bu güvenli sürüş eğitimi adı altında sopa yutmuş gibi dik oturtma eğitimleri veriyorlarmış. @enesy siz sanırım gittiniz sopa'dan memnun kaldınız mı?
Nişanlıma araç kullanmayı ben öğrettim. Manuel de öğrettim özellikle , ilk aracını da manuel aldık.
Acil bi durumda manuel kullanamam ben demesin diye manuel i öğretip otomatiğe geçmek daha anlamlı bence.
Eşine vs öğretmek isteyenler için tavsiyem , trafiğe kapalı ya da tenha yerlerde araç kaldırmayı vitesleri vs öğretecekseniz kiralık araçla yapın.
Evde araba vardı kullanabileceği ama ben özellikle Symbol , C - Ellyse 1 er gün vs kiralayarak hem farklı araçları deneyimlesin istedim hemde açıkcası benim aracım ile stop ettirdiğinde baskı kokuttuğunda kızmamak için kiralık tercih ettim.
Sedan focus kullanıyordu , şimdi Corsa D var manuel bu da.
İyi ki focusla öğrenmişim bu araba minicik daha rahat park ediyorum diyor.
Sizin gibi şayinci koltuğunda yatarak kullanma ve göz göre göre ehliyet kaptırma konularında ayrıca eğitim alacağım.