User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
88 sonuçtan 77 ile 88 arası

Konu: Eşi ile ortak araba kullananlar :)

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim merak ettiğim Ankarada İstanbulda yada Samsunda felan ileri sürüş teknikleri eğitimi veren ( uygulamalı ) bir kurs vs varmı. Nişanlım fena değil kullanıyor ama refleksler zayıf ve bazen dalıyor , hewesi yüksek yılmıyor ama öğreten çok tek düze öğretmiş ( babası ) bu yüzden farklı şartları ve deneyimlemesi lazım. İş Ev arası 5 km var yok , Önemli olan Tecrübesini arttırmak ve farkındalığını arttırmam. Kız - Erkek Yeğenlerime 10-11 yaşında öğretmeye başladım. Başta Abim Ablam kızardı ama Şimdi iyi oldu diyorlar ( Özellikle Kızlar için ) Kız çocuğu bu ülkede ne öğrenicekse aileden öğrenecek mottosundayım.

Ben şirkette aldım bu eğitimi Şirket ayarladı ve Samsun da havaalanında aldık ama 2 günlüktü.( Kursu veren firmaya ulaşamıyorum) o bile fazlasıyla şey öğretti. İleri sürüş teknikleri konusunda tavsiyelerinizi ve eğitim yerleri konusunda tavsiye bekliyorum.

Hanımköy sporluyuz.
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

KARALOM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tam 1 ay boyunca eşime inat arabayı yıkatmadım yıkatacam diye diye zaman geçti ve sonuç değişmedi o kazandı ben yıkattım
    bence kadınlar araba yıkatmayı sevmiyor.eşimin çalıştıgı yerin 500 metre yanında otokuaförü var bir gün olsun daha yıkatmadı arabayı.ihale hep bende
    Tanrı kırbacıyız aman nedir bilmeyiz !

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bende aynı dertten muzdaribim.

Eşimde 206 otomatik bende 106 GTİ varken sorunumuz yoktu Ne zaman ikisini satıp Mini'yi aldım o günden beri dolmuşlarda sürtüyorum

İş nedeniyle hafta içi hep araç onda oluyor. Akşam çıkış saatlerimiz uyuşmadığı için ben dolmuş kullanıyorum...

Arabayı kıskanmak değil benimkisi ama ben kadar özen göstermediği için kızıyorum bazen. Düzgün yere parketmiyor. Acelesi olunca bulduğu boşluğa park edip gidiyor.

Ufak tefek zararlar gelmeye başladı arabaya o biniyor biz yaptırıyoruz.

Başka araba alayım diyorum ben miniyi kullanırım sen kendine alcaksan al diyor birde
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de eşiyle ortaklaşa kullanan birinden aldım şuanki arabamı. Abi buraya ne oldu diyorum. Bilmiyorum ki yine hanım değişik birşeyler denemiştir diyor.
    Instagram: mutusgarage

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu iş böyle. evi azıcık kirletseniz hanımlar bir ton laf sokarlar, iş arabaya geldi mi dikiz aynasından ruj temizleyen hemcinslerimiz var
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizimki fena kullanmıyor falan dedim ama tek derdimiz bu ara çukur. Bam güm giriyormuş arkadaş

Demin aradı lastik basınç uyarısı çıktı diyor, lastikleri değiştirdikten sonra aklıma gelmemişti hiç sıfırlamak falan, herhalde ondan uyarı verdi. Bi yandan da tırstım E5'te gidiyor diye, çek bi benzinliğe falan lastiklere bak önce dedim bi yamuk var mı... Birkaç dk sonra aradı lastikler sağlam. OK'e basılı tut resetlesin dedim, bastım sönmedi diyor, o arada biraz daha basılı tuttu galiba, biiiiip diye öttü, heee oldu tamam diyo

Allahtan bu tip şeyleri de az buçuk çakozlayıp yapabiliyor da kurtarıyoruz, rahatladı yola devam ediyo şimdi

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim merak ettiğim Ankarada İstanbulda yada Samsunda felan ileri sürüş teknikleri eğitimi veren ( uygulamalı ) bir kurs vs varmı. Nişanlım fena değil kullanıyor ama refleksler zayıf ve bazen dalıyor , hewesi yüksek yılmıyor ama öğreten çok tek düze öğretmiş ( babası ) bu yüzden farklı şartları ve deneyimlemesi lazım. İş Ev arası 5 km var yok , Önemli olan Tecrübesini arttırmak ve farkındalığını arttırmam. Kız - Erkek Yeğenlerime 10-11 yaşında öğretmeye başladım. Başta Abim Ablam kızardı ama Şimdi iyi oldu diyorlar ( Özellikle Kızlar için ) Kız çocuğu bu ülkede ne öğrenicekse aileden öğrenecek mottosundayım.

Ben şirkette aldım bu eğitimi Şirket ayarladı ve Samsun da havaalanında aldık ama 2 günlüktü.( Kursu veren firmaya ulaşamıyorum) o bile fazlasıyla şey öğretti. İleri sürüş teknikleri konusunda tavsiyelerinizi ve eğitim yerleri konusunda tavsiye bekliyorum.

Hanımköy sporluyuz.
    GÜSEM var istanbulda onlara bir danışabilirseniz belki size yakın yerlerde program olabilir.

Güvenli Sürüş ve Trafikte Tehlikeleri Tanımlama Eğitimi var , faydalı olacaktır.

Guvenli Suruculuk Eğitim Merkezi / GUSEM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu güvenli sürüş eğitimi adı altında sopa yutmuş gibi dik oturtma eğitimleri veriyorlarmış. @enesy siz sanırım gittiniz sopa'dan memnun kaldınız mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güvenli sürüş eğitimi adı altında sopa yutmuş gibi dik oturtma eğitimleri veriyorlarmış. @enesy siz sanırım gittiniz sopa'dan memnun kaldınız mı?
    edit yok güvenli sürüş eğitimin'den dicektim sopa ile karıştırmışım pardon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nişanlıma araç kullanmayı ben öğrettim. Manuel de öğrettim özellikle , ilk aracını da manuel aldık.

Acil bi durumda manuel kullanamam ben demesin diye manuel i öğretip otomatiğe geçmek daha anlamlı bence.

Eşine vs öğretmek isteyenler için tavsiyem , trafiğe kapalı ya da tenha yerlerde araç kaldırmayı vitesleri vs öğretecekseniz kiralık araçla yapın.

Evde araba vardı kullanabileceği ama ben özellikle Symbol , C - Ellyse 1 er gün vs kiralayarak hem farklı araçları deneyimlesin istedim hemde açıkcası benim aracım ile stop ettirdiğinde baskı kokuttuğunda kızmamak için kiralık tercih ettim.

Sedan focus kullanıyordu , şimdi Corsa D var manuel bu da.

İyi ki focusla öğrenmişim bu araba minicik daha rahat park ediyorum diyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin gibi şayinci koltuğunda yatarak kullanma ve göz göre göre ehliyet kaptırma konularında ayrıca eğitim alacağım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güvenli sürüş eğitimi adı altında sopa yutmuş gibi dik oturtma eğitimleri veriyorlarmış. @<a href="http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=13580" target="_blank">enesy</a> siz sanırım gittiniz sopa'dan memnun kaldınız mı?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler